בוקר טוב, תוצאות מסע הקניות שלי...

z i s y l e

New member
בוקר טוב, תוצאות מסע הקניות שלי...

לא קניתי כלום!!! הסתובבתי בכל העודפים/מידות גדולות שבבילו סנטר, המבחר עצום אבל לא מצאתי משהו שמצא חן בעיני והתאים לחצאית שכבר יש לי... סקרתי קצת את החנויות. מתאים לי עודפים- מבחר עצום של בגדים מהעונות הקודמות. מכנסיי קורדרויי, חולצות קורדרוי, חליפות, חולצות חגיגיות יותר ופחות וגם מגוון רחב של בגדי הריון. הבעיה - אין מידות ביניים. יש מידות קטנות (1,2,3) או מידות גדולות מאוד. הבגדים נראים קצת מאובקים אבל עם קצת סבלנות אין לי ספק שאפשר למצוא שם הרבה בגדים ליום-יום ולעבודה. המחירים - סבירים ביותר ויש גם מבצע. בקניית 2 פריטים מקבלים 2 פריטים מתנה וגם 30% הנחה!!! שווה!!! JUMP - מבחר סביר אבל המידות... יש רק במידות הרגילות שלהם וחסר הרבה ממידות הפלוס. מחירים - יש פריטים רבים ב- 70% הנחה. למי שמוצאת את המידה שלה - שווה במיוחד! עונות עודפים- לגבי המבחר - יש הרבה! לגבי האיכות? לא משהו... הבגדים נראים כאילו עברה עליהם טראומה ובתור קונה מושבעת של עונות הרבה מהפריטים שם נראו לי ממש לא מוכרים... גם לפי התווית עליהם ניתן היה לזהות כי מדובר בפריטים ישנים מאוד! לצד פריטים שנראו קצת מוכרים אבל יש בעיה עם מבחר המידות הגדולות. (מידה 5-6 בחולצות למשל...). המחירים - סבירים לחלוטין. לילית וורדה- מבחר גדול של פריטים מהעונה החדשה. מהפריטים המוזלים יש מבחר מאוד מאוד מצומצם אבל אם מוצאים משהו סביר יש 70% הנחה. כדאי! המחירים לעונה הנוכחית - יקר יקר יקר!!! מצאתי את חולצת חלומותי שלצערי נשארה בגדר חלום לאחר שהמחיר שנצנץ בפתקית היה לא פחות מ465 ש"ח בלבד... וזה לא הכי יקר שם! לאחר שנואשתי ניסיתי גם את החנות הרגילה של מתאים לי אבל החנות קטנה מאוד וחסרים להם המון פריטים מהקולקציה החדשה. מקווה שתרמתי לכן.... יום נפלא, זיסי

DREAM111

New member
זיס כל הכבוד ../images/Emo45.gif

איזה עדכון מפורט אני גאה בך.

z i s y l e

New member
תודה מותק!

עשיתי את זה בכיף ומכל הלב
מבטיחה להמשיך ולעדכן במסגרת המסעות שלי....

חבי

New member
אשכרה כל הכבוד!

אני בעד להעניק לזיסי את התואר "כתבתנו לעניני אופנה מלאה"...

z i s y l e

New member
לקחתי על עצמי את המשימה!!

איזה יופי, תודה!! בקרוב ביקור בסימטאות יפו וחיפוש אחר חנויות נעליים במידות גדולות.

DREAM111

New member
יפה זיס אחלה פרוייקט ../images/Emo13.gif

אבל כמובן חשוב שמות כתובות וטלפונים של כולם ובטח ובטח אם יש סניפים. כדרך אגב לא הצלחתי להגיע לקישור שנתת של החנות של המידות הגדולות.

חנות נעלים...../images/Emo6.gif

אני רוצה להמליץ על חנות נעליים למידות גדולות, נעליים איטלקיות ומאוד נוחות, החנות נקראת "אידלרס" (משהו כזה) זוהי רשת מאיטליה, החנות ממוקמת בקניון תל אביב, מול חנות הפנינג, המוכרת שם אישה מאוד מאוד מקסימה וסימפטית, אני יודעת שקו 63 מגיע עד לקניון. אחותי התחתנה לפני כחודשיים ומשם קניתי את הנעלים לחתונה, פשוט היה כיף לרקוד איתם, לא הרגשתי את הנעלים כאילו רקדתי יחפה. יש שם נעליים ליום יום, ולערב. אני יודעת גם שלמספר חנויות ביפו יש מידות גדולות וגם עושים לפי מידת הרגל בהזמנה. שבוע טוב ושקט לכולם אני אנסה לצרף קישור לאתר שלהם...

למעלה