בוקר טוב תל אביב!!

glitter8

New member
בוקר טוב תל אביב!!../images/Emo42.gif

לא, זה עוד לא הסיקור שלי...(למרות שאני כבר שוקדת עליו!
) סתם רציתי לשאול מה שלומכם הבוקר, ואם גם אתם, כמוני וכמו קרן קמתן עם חיוך מרוח על הפרצוף בלי יכולת או רצון למחוק אותו! נכון היה כיף??

popikon23

New member
עינבלי, מחכים לסיקור

[אייקון של קרן ולילך כוססות ציפורניים]

glitter8

New member
טוב, אולי זה נראה לכן פשוט...

ובדרך כלל, אכן הכתיבה אצלי זה לא משהו שדורש הרבה מאמץ, אלא שדורש הרבה דיוק , פרטים , נסיון לרתק, ועם כל זה לשמור על אינפורמטיביות מבלי שתהיה יבשה, לצרף אנקדוטות מצחיקות וכמובן , לתת את נקודת המבט האישית שלי, שכבר לשמחתי הפכה, עם הזמן למסורת בפורום. אלא שהפעם, מה לעשות, ולשמחתי הרבה, הסיקור יהיה מיוחד, כמו המפגש עצמו, בשל האופי המיוחד של המפגש..כי אתם יודעים...דיויד היה שם... ואני מתכננת לשלוח לו למייל עותק אישי עם הסיקור שלי. הגיע הזמן שגם הוא יהיה בין חוג הקוראים הקבועים שלי, לא?? ואגב, תודה לכולם על הפירגון!
אני בהחלט לא רואה את זה כמובן מאליו, כיף לי שאתם אוהבים את מה שאני כותבת, זה נותן לי דחיפה להמשיך ולכתוב, ובעזרת השם, כשיצא הספר הראשון שלי, (שהמלחמה שיתקה לחלוטין את המוזות שלו..) הוא כמובן יוקדש באהבה לכם ועכשיו, אל תפריעו לי ( אייקון של "גאון בעבודה") אני פוצחת בעבודת הקודש... בהיי

lile0

New member
שששש, שאף אחד לא יוציא מילה מהפה

עינבלי מנסה להתרכז!

lile0

New member
עומרי ורונן, אני שומעת אתכם

עוד פעם אחת ואני שולחת אתכם למנהלת

glitter8

New member
כמה בעיות טכניות

כתבתי שעתיים סיקור בסוף הוא יצא ארוך מדי ותפוז לא עמדו בעומס... מנסה לראות מה אפשר לעשות פעם הבאה אני כותבת בוורד.. חבל דווקא יצא אחלה..

glitter8

New member
חחח...גדולים אתם..!!../images/Emo45.gif

תוך כדי שכתבתי את הסיקור, הצצתי מדי פעם וראיתי את זה ונגנבתי, מה שהעולם הורטואלי הזה עושה... יכולתם לנגן בתופים וזה לא היה מזיז לי... זה היה מאד משעשע א-ב-ל לא פחות התרגשתי מזה שאני יושבת לי וכותבת את רשמי , ואנשים ברחבי הפורום והארץ יושבים ומחכים לפרי מקלדתי...(הטיוטא נכתבה בעט..) ואאלה, היום אנשים לא יודעים מה היה אם הם לא קראו את הסיקור...אפילו אם הם היו שם....חחח...טוב , הגזמתי.. שמחה שנהנתם וכמו שכבר אמרתי פה למישהו, אני כנראה אלמד מיונתן ואעבור לכתוב בבית קפה, (את הספר כמובן..) איפה שאין פורומיסטים שמפריעים לי... לאב יו..

לא רציתי ללכת לאיבוד עם התמונות

לא היה לי נעים ממש בהתחלה בהתחלה כי לא הכרתי את כולם,אבל....---> היה כייף אתמול,נהניתי לראות ולהכיר אנשים חדשים שלכולם יש נושא משותף אחד ובטח עוד כמה נושאים חוץ ממוסיקה ודויד ברוזה. אני מאוד נהניתי אתמול להכיר את כולם ובאמת אני מצטער שלא ממש דיברתי או לא יצא לי לדבר יותר מידי, פשוט,עדיין.....אני די חדש פה....או "חדש ישן" איך שתרצו. בקיצור,בלי הרבה מילים, נהניתי מאוד....אחלה אנשים ואני מבטיח להכנס לרשום ולהתעדכן פה יותר ממה שהיה עד היום. מסנג'ר....למי שמעוניין... [email protected] ניר.

glitter8

New member
../images/Emo24.gifלא נאבד אותך כל כך מהר

אתה כמובן יותר ממוזמן להישאר, להתעדכן ולשוב לחיק משפחתינו החמימה, עכשיו יותר מתמיד שמעתי את השיר שלך והוא מקסים!

למעלה