בוקר טוב. תסלחו לי אם לא אכנס בזמן

מינהר

New member
בוקר טוב. תסלחו לי אם לא אכנס בזמן

הקרוב. העינים כואבות לי. הרופאים לא פותרים את הבעיה, ואני חיה על משככי כאבים. אתמול הייתי אצל עוד רופא, בתה"ש, אבל את ההמלצה שלו צריך להמיר לרצפט של רופא מן הקופה. בקופח הבוקר לא היה אף רופא, ובהמשך יהיה אולי רופא אחד מחליף במקום 3 רופאים סדירים. בטוח יהיה בלגן עד השמים.
אין שום חשק לקרא את הרעל של כל מיני אורחות אקראיות. שלא מספרות דבר על עצמן, אלא נכנסות ומשמיצות. אז זכיתן אורחות מרושעות. ניצחתן.
ציפי, הדסה, כיון שאנו חברות גם בפייס, אשמח אם תעשו לי העתק הדבק לשם, לשמוע מה קורה אתכן, או תכתבו בקבוצה המשותפת שלנו בפייס הסגורה.
אדזה, שיינדי, סימה-- אני אוהבת אתכן מאוד, אבל אצטרך לוותר על ההשתתפות פה, כמו שכתבתי. אין לי סבלנות כעת לשטויות של האורחים הלא סימפטיים.

הדסהש1

New member
מינה מקווה שכבר ימצאו מזור לבעיה עם עינייך

אני לא מגיבה לדברים שכותבים האורחים הזמניים.אני כבר מחכה לחזור לפינה שלי.לא פשוט לי כאן.יש לכל מקום מדרגות וזה מכביד עלי.לכן אני בסלון רוב היום דפה אין מדרגות .בחוץ רותח ואנו בהית במזגן.יום טוב לכולם.

היום לפני 63 שנים

חל יום הנישואין שלי ושל הגבר שבחרתי לחיות איתו עד עולם, אורי, אהבת חיי, לא קלה היתה
דרכנו, אבל הנה , אנחנו פה ביחד, בערך בשעה כזאת, הפסקתי את עבודת קירצוף
הדירה שלנו, אחרי שהצבעי עזב והשאיר אחריו המון בלגן, השארתי את אורי לסיים
ועם הבגדים המלאים כתמי צבע, לקחתי את השמלה ואת עצמי ונסעתי ל-
"סלון אנטה" ברחוב מאפו בתל אביב,שם עשו לי יום ספא (אז עוד לא הכירו את
המילה הזאת), עשו לי טיפול של כלה, אמבטיה של קצף, כולל חפיפה,
מניקור, פדיקור, טיפול פנים וכל הכרוך בלהפוך את לכלוכית (סינדרלה) למלכת
הערב,הלבישו אותי, איפרו אותי וכמובן התסרוקת, אז עוד לא היה "פן"
היו רולים והכובע המייבש, אורי הגיע לאסוף אותי,אני כבר לא זוכרת אם זה היה במונית,
או עם חבר, הוא היה לבוש בחליפה וכובע של איש, ממש חתן אמיתי,
החתונה היתה חגיגה נהדרת, אבל החום גמר אותנו, לא היו אז עדיין
מזגנים, אפילו לא הכירו את המילה הזאת, היה מאוורר תקרה, עמדנו מתחת לחופה ונזלנו,
אבל מי שם לב, היה אושר גדול,
זה גם יום הנישואין של אחי וגיסתי, שהתחתנו 5 שנים קודם וגם יום הנישואין
של אדוה נכדתם הבכורה,
לא מזמן התעוררתי, התנשקתי עם אורי והמשכתי בעשיה הרגילה שלי,
אנחנו חוגגים עם עצמנו, לא יוצאים לאף מקום, מכל מיני סיבות, לא מזמינים
אף אחד, רק שנינו וזהו.

מינה

אני מכבדת את החלטתך, אבל הסיבות לא מוצאות חן בעיני, שזה בגלל הכאב
בעיניים, מקובל עלי, אבל הנצחון של הטרולים, לא !!!!!!!!!
לי את מאד תחסרי ואני מקווה שתשני את החלטתך, אני כמה פעמים ניסיתי
להפסיק להכנס לפורום בגלל התנהגות זו או אחרת וחזרתי, כי התגעגעתי.

סימאורה

New member
יום רביעי קייצי וחם

ציפי מזל טוב לדניכם תמשיכו לחיות ביחד ולתמוך אחד בשני בבריאות ובשמחה עד 120 מינה אפילו שאני לא
נכנסת לעיתים קרובות אצטער לשמוע שתעזבי בגלל
טרולים שלא צריכים להתיילס אליהם אם זה בגלל
עניין בריאותי אבין, וכמו שציפי אומרת את נותנת להם לנצח, חבל גם ככה אנחנו לא הרבה. גם אני מפסיקה ובכל אופן חוזרת כי אני מתגעגעת אליכם אני לא חושבת בזמן
הקרוב עדיין לא עוזבת, אדזה שמחה לשמוע ממך
אז המשך יום טוב בבריאות שמחה ושלווה.

סימאורה

New member
המשך

לזוגות שבינכן יום אהבה טו באב שמח, טו באב היה בגלל כמה סיבות אחת בגלל מעשה פילגש בגבעה והשני וגם
בגלל חטא העגל ומעשה המרגלים שקרה בט' באב לפי המדרשים
והפרשנים גם שבשל חטאים אלה נגזר על החוטאים
להיות מתי מתים הם היו צריכים לחפור קברים ולהכנס
אליהן אם נשארו בחיים זכו אם לא אז לא, וזה המשיך במשך
40 שנח עד שכל החוטאים נפטרו ואז היו צריכים כל הדור שאחרי והצעיר להכנס לארץ ישראל, וזה נסתיים בט"ו באב
עוד סיבה לשמחה אז הרבה אושר ובריאות לכולכם.

אדזה 900

New member
מינהר

הפתעת אותי,הפתעת את כולנו,מה פתאום לתת כוח לאנשים עלייך,מה אנחנו ילדים קטנים?לוקחים ללב את מה שאחרים רוצים-לפגוע בנו,בגרנו,לכל אחד יש את החבילה שלו ויש כאלה שהחבילה שלהם מכילה הרבה ארס,אני לא חושבת שצריך לרדת לדרגה שלהם ובכלל אין צורך להתייחס לדבריהם כי מרוב הרצון להרע לא בוחלים בשפה לא יפה ובכך רוצים להשיג לממש את רצונם המגמה שלהם זה לא לפגוע באדם זה או אחר אלא פשוט מעוניינים לבטל את הפורום ועושים הכל שזה יקרה.אנחנו למדנו לקחת הכל בקלות ,נכון הזכות שלנו לבחור איך לנהוג אבל בתור אנשים מתורבתים אנו בוחרים לנהוג בטוב,אומרים שאדם ששותק אומר יותר מאשר טיפש שמדבר.לפעמים דווקא אנשים כאלה נותנים לנו דוגמא איך לא להתנהג ומה נכון לעשות,מינהר אני מקווה שבעיית העיניים תיפתר ואת תוכלי להמשיך איתנו כי אנו זקוקים לך.

אדזה 900

New member
ציפי

ברכות ליום הנישואין,ואיחולים להמשך מאושר ולכל מה שאת מאחלת לעצמכם.

אדזה 900

New member
ציפי

גם אני קיבלתי טיפול 10000 בסלון אנטה בזמנו,רק שאז לא הייתי זקוקה כל כך לטיפול הזה,עוד הכל היה צעיר ויפה ורק מריחה פה מריחה שם והכל הסתדר,אם הייתי צריכה ללכת היום למבצע כזה ,כמעט בטוח שלא הייתי גומרת ביום אחד ומי יודע אם היו רואים בכלל שעשיתי משהו.ובכל זאת תודה לאל על מה שיש.ושניפגש רק בשמחות.

למעלה