בוקר טוב תפוז!!!

Pink Lavender

New member
בוקר טוב תפוז!!!

או יותר נכון, ערב טוב... אפילו לילה
אני אעזוב את הנושא הזה (*נשמעות צהלות הסכמה בפורום*)... אני פשוט חשבתי שזה יהיה נחמד אם כל אחד ידרג את חמשת שירי הגרין דיי החביבים עליו... אז יאללה!!!
חי...

Pink Lavender

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo66.gifהממ...אני אתחיל. דא.

מקום ראשון ובלתי מעורער...Basket Case 2. Minority 3. Time Of Your Life 4.Scumbag 5. תיקו מרגש בין Warning ו- Nice Guys Finish Last היה לי ממש מעצבן להחליט על חמשת הטובים (אפילו קצת רימיתי בסעיף 5...
), חוץ מזה יש להם מלא שירים מגניבים...!
למה אמרתי רק 5?

NiKi†a

New member
זה יהיה קשה אם יש לי רק 4../images/Emo13.gif

אז אני ידרג את הארבעה שלי
1.Welcome To Paradise 2.When I Come Around 3.Basket Case 4.Time of Your Life זייהו :)

clam

New member
הצעה שלי...

תקני דיסקים שלהם או שתורידי עוד כמה שירים....את לא תתאכזבי....מבטיח

NiKi†a

New member
אני יוריד.

אני לא עד דכי כך מעריכה אותם שאני אלך לקנות דיסק...(כי הם בין שאר להקות שאני אוהבת)...
אבל הם טובים

clam

New member
הגעתי להחלטה!!!!

החלטתי שיש יותר מדי שירים טובים ואני לא יכול לכתוב רק 5 אז....אני פשוט לא אכתוב....אלא אם כן אתם מרשים לי לכתוב 20... מה שלא נראה לי כל כך סביר....

gp53

New member
זה קצת קשה../images/Emo4.gif

1.jackass, scumbag, time of your life acustic 2.having a blast, time of your life 3.basket case, she, minority 4.warning, welcome to paradise 5.hitchin ride

זה ממש קשה

לגרין דיי יש יותר מידי שירים טובים ו- 5 זה ממש קצת אז הנה ה-5 שאני דבוקה אליהם כרגע: 1.poprocks and coke 2. waiting/warning 3.hitchin a ride 4.having a blast 5. time of your life/castaway/nice guys finish last/she/basket case/emenius sleepus/when i come around/burnout/king for a day/hold on/ minority/jackass/welcome to paradise/she אני חושבת שלא רימיתי יותר מידי....

theriddler

New member
פששש...הרבה זמן לא שמעתי אותם....

westbound sign פשוט שיר ענק ...לדעתי... וjaded

למעלה