בוקר טוב, 3 נושאים אעלה הבוקר !

בוקר טוב, 3 נושאים אעלה הבוקר !

ראשית תודה לתגובות בקשר לסנריידר, ברור ומובן מאליו שאני לא משתכנעת ולא קונה את התרופות שלהם מעבר לזה שאני לא מאמינה במה שאני לא מכירה זה מאוד מאוד מאוד יקר.

מינה התקררתי באוטובוס מכיוון שזה אוטובוס תיירים בלי חלונות נפתחים ישבנו 50 איש והנהג הפעיל את המזגן על 20 מעלות והקפיא אותנו מקור ומכיוון שהמערכת החיסונית שלי לא במיטבה לאחר הארוע המוחי חטפתי מנת שמזמן לא היתה לי כזו.

יוליקה ראיתי שאח שלך מופיע ומארגן מסיבת פורים בבית הצנחן, את היית פעם בארועים שלו? זה שווה? אני לא אלך בשום מצב אבל שאלו אותי אם המסיבות שם שוות ועל כן אני שואלת אותך.

ודבר אחרון שבא לי לשאול אתכם זה האם אתם כבר מתוכננות לליל הסדר? אנחנו ממש לא יודעים מה איתנו השנה, בת אחת נוסעת לחו''ל עם בן זוגה, הבת השניה אמרה שתחליט ברגע האחרון הבן בארה''ב ואין לנו כבר כוחות לטוס לשם, המשפחה של בעלי כלומר אחותו דתית מידי בשבילי, חושבת וחושבת ולא יודעת להחליט כי לשבת בבית שנינו לא בא לי וגם לא ללכת בבית מלון, היינו בראש השנה עם הבנות והנכדים, היה כף אבל מודה, מתנכר ולא משפחתי לטעמי.

נימה3

New member
בענין תרופות אלטרנטיביות אני לא בענין

בליל הסדר אנחנו חוגגים בחיק המשפחה פעם אצל בני ופעם אצל בתי, לא תמיד ההרכב הוא מלא כי יש גם התחיבויות של בני זוג של הילדים, אבל לפעמים מוזמנים גם המחותנים. השנה נסב כולנו אצל בני בגדרה. אנחנו קוראים בהגדה הקיבוצית שכולנו מכירים ומי שלא מכיר, עושה הכרה. ההגדה הקיבוצית מאופינת בתכנים מגוונים חלקם מן המסורת וחלקם קשורים לנוף הארץ חילופי עונות, העונה החקלאית וכד' וכמובן שירים לכל אורך ההגדה.

גם אצלנו היה כך בערך, עם המחותנים הילדים הנכדים

שולחן גדול חגיגי ויפה עד שמשהו השתבש.......

בת חן191

New member
גם אני לא בענין תרופות אלטרנטיביות פעם היתי אצל הומופט

ידוע לא זוכרת כבר את שמו כמעט הרג אותי
לפעמים משתמשת בתרופות סבתא למשל יום יום בשעת יקיצה
מגרגרת במי מלח עם לימון וחומץ את הפה והגרון,,,זה זכור לי מימי אימי
נראה לי שעוזר

פסח זה כבר כל שנה אצל בת אחותי בכפר סבא כל אחד מביא משהוא
כי ישנם שני המשפחות משני הצדדים,,,הכל חפיף חוץ מהאוכל

לא פסח כמו בבית אבא שאני מתגעגעת אליו מאד כהלכתו

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב - היום אנחנו מציינים 48 שנות נישואין

ניצת, לגבי ההופעה של אחי בבית הצנחן אני לא יודעת..שלחתי לו שאלה.
אני יודעת שהם מופיעים "בבית רוזן" בסוף רחוב ביאליק... כן! הייתי במסיבות
שהוא עורך...והן ניפלאות !!

אנחנו מציינים היום 48 שנות נישואין... כל כך הרבה שנים כבר לא חוגגים...

קו לו לו לו, אנחנו בשנה הבאה חוגגים 50 שרק נזכה.

גיסתי חוגגת השבוע 50 והזמינו את כל המשפחה המורחבת כולל נכדים ודודני (אנחנו) לשישי שבת לבית מלון השרון, הם דתיים אז כל מגיגה כמו בר מצווה שבת חתן ועוד הם מזמינים לסופ"ש ובהתאם גם המתנות, חה חה חה.

רק בשמחות.

יוליקה

Member
מנהל
דיברתי עם אחי

ביום חמישי זו מסיבה של מוטק'ה ואחי מנגן עם להקתו

בת חן191

New member
חוגגים יחד וזה הכי חשוב

רק בשנה הבאה יהיה אצלי עגול - 50

לגבי ליל סדר, אחרי שהחרדים הצליחו להמאיס עלי גם את המסורת, שנים רבות שחגים לא נוגעים לי, ואין לי שום בעיה להיות בבית עם אשתי לבד, אבל הבן מזמין אותנו לארוחה (גם הם לא חוגגים) ומעבירים ערב נחמד . וגם אם לא, אין לנו בעיה.

קורה שאני נמצא בכרתים באיזה חג, אני נכנס לבית הכנסת לבקר מתוך נימוס, ותמיד המחזיק במקום (ניקולאס סטברולאקיס, אמו היתה יהודיה) מנסה לשכנע אותי להצטרף אליו לתפילה, מה שגורם לי לצאת משם.
אין לי בעיה להיות במנין כדי שהמשתתפים יחושו טוב יותר אם הוא מצליח לאסוף מנין (נדיר) אבל כסטטיסט בלבד.

מאיר שפירא ,
מה פרוש

אחרי שהחרדים הצליחו להמאיס עלי גם את המסורת , ומה עוד הם הצליחו להמאיס עליך ?

בת חן191

New member
תמר, עלי לא ימאסו אחרים שיהיו מי שיהיו, להמאיס י את המסורת

זה לא קשור לדתיים זה קשור לזה שאני יהודיה והמסורת היא שהחזיקה אותנו כעם
לכל עם יש את המסורת שלו וזה כל כך נפלא,

אומר זאת בקיצור

גדלתי כחילוני מובהק.
אצלנו אנחנו משפחה קטנה מאוד (חוץ ממני, מהמשפחה המקורית דור ראשון, רק שני דודים ודודה, וזהו) שמעתי פעמים רבות מההורים שלי - "אלוהים מת באושוויץ".

גם אני כמו כולם הייתי נתון לשטיפת מח של המיתולוגיה היהודית שהפכו אותה לדת, אבל הכל היה די מינורי ובבית הספר לימדו את התנ"ך כולל כל השקרים ועשרת הדיברות השיקריות.
אפילו בר-מצוה חגגתי בבית הכנסת.
את כל החגים חגגנו כמו כולם.

משך השנים כדהתחיל לחץ ההדתה להיות בלתי נסבל (וכך זה עד היום, הולך ומתגבר) התחלתי להבין שמוליכים אותי בכחש, שמליוני פרשנים מטעם עצמם נותנים מיליארדים של פרשנויות החל בתמוהות וכלה בהזויות ומטורפות, וכל שטופי המח מאמינים להם.

חקרתי את נושא התנ"ך ורק כשחקרתי אותו כמבוגר, היה לי ברור שהוא כמו כל מיתולוגיה מלא בסיפורים שיקריים ובעיקר רעים ורצחניים, לא אחר מהמיתולוגיה היוונית או הסינית, אלא שבניגוד להם הרע בו, שהוא הפך לדת דורסנית מטורפת.
(כספר, הייתי לוקח אותו לאי בודד כי יש בו מה שיש בספר הרפתקאות עם פשעים הונאות שקרים ונוכלויות כמו כל ספר מרתק, מצויין להעביר את הזמן).

אמרתי כבר פעמים רבות, אף אחד לא צוחק על קבוצת הכדורגל של התקוה שמאמינים בתרנגול כקמע, אבל לא מכריחים אף אחד להאמין באמונה הטפלה הזו.
בניגוד לדתיים ובעיקר החרדים שמאמינים בהבלים ועושים הכל על מנת להפוך גם את החילוניים לדתיים בכל דרך אפשרית, ומשתלטים על כל נקודה בחיי האנשים לצרכי הדתה שהפכה ממש למגיפה, הכל בדרך למדינת הלכה.

וזה על קצה המזלג.

מאיר
, ולמרות כל מה שאמרת ,

אני לא מבינה איך הם השפיעו עליך . האמת גם אני נולדתי חילונית , בקיבוץ חילוני . והגעתי לעיר הגדולה והמעורבת באמונות ומנהגים שונים , לי לא משנה מה האחר אוכל בביתו , איך הוא חוגג את חגיו , מה קורא ומה עושה בזמנו החופשי . ומעולם שום איש/ה דתי לא ניסה להשפיע עלי לשנות את דרכי , וזאת , למרות שיש לי בת וחתן מאוד מאוד דתיים .
אתה נשמע לי כאדם מאוד חכם , פקח ומכיר בערך עצמו , איך קורה שאנשים שאינך אוהב ומעריך , מצליחים להשפיע עליך עד כדי כך ? קטונתי ! תמר .

את טועה לחלוטין

א.
החרדים ועוד איך מעצבים את היום יום שלך ושל כל אחד ואחד, כיוון שבאמצעות הפוליטיקאים שכל מעיינם בכיסם,כוסם,וכורסתם, כדי לשרוד מכרו את המדינה לחרדים במיליארדים מכספי ומכספי משלמי המיסים.

בכל צמתי השלטון יושבים החרדים ומחליטים איך למרר את חיי החילוניים, גם אם כלפי חוץ הם מראים מתק שפתיים, וכך בעצם בשקט בשקט השתלטה על המדינה המיעוטוקרטיה.
את יודעת כיצד התחילו בכלל החרדים ? הרי פעם כולם היו דתיים אותו דבר ולא היו אחרים.
במאה ה-16 קמה בכל העולם המערבי תנועה שהחליטה להתנער מכבלי הדת ההזויה, ואחרי שהבינו שהעולם לא יכול לסבול עוד אינקויזיציה, וקמה התנועה החילונית, במהירות שפשטה כאש קוצים בכל רחבי העמים המערביים.
כדי לנסות ולמגר את התופעה, קמה התנועה החרדית , וזו כוונתה עד היום - למגר את החילוניים.

ב.
בכל מקום שתביטי ישנה הדתה ברורה, בכל מוסד יושב חרדי שמנחית את דרישותיו לממשלה אחרת הוא מאיים להפיל את הממשלה.
ומעל הכל, הבוז של החרדים לנשים הוא כל כך עמוק, שבכל דבר הנשים הן האסקופה הנדרסת שלהם.

בספרי הלימוד הדתה ברורה ולא משנה באיזה מקצוע לומדים.
תביטי בצבא כיצד החרדים השתלטו עליו, והרב הצבאי הראשי שצריך להיות מי שהוא מנהיג לדתיים, הוא אחד ששונא שנאת מוות את הנשים ומרצה דברים מזעזעים נגד נשים תחת כל עץ רענן, והמדינה שותקת. והוא עושה הכל כדי להשתלט על הצבא, לאט אבל בטוח
למה ? כי הכל פוליטיקה מסואבת.

ג.
אני לא שונא אף אחד, אבל לא יכול להיות שהם מכתיבים לי את כל החיים, כאשר בשום מדינה , פרט לאלו הנחותות, הדת איננה שותפה לשלטון, ואז בהחלט תוכלי לראות למשל בכרתים, את החילוניים מתייצבים בכנסיה שמשמשת מפגש קהילתי בעיקר בכפרים, והדת איננה נכפית על איש ולכן גם אנשי הדת מקבלים את הכבוד, כי הם אמנם אנשי כמורה, אבל מתפרנסים מעבודות ככל האדם, פרט לבכירים ביותר שדמקבלים שכר מהמדינה.

ד.
ולכן כמובן שאת טועה כיוון שהם כן עושים הכל, בצעדים מחושבים, להפוך את המדינה למדינת הלכה והם בדרך בטוחה, והן כן מכתיבים לך את חייך.
מה שכמובן בשום ארץ בעולם הם לא יכולים לעשות זאת, אבל יש להם דוגמאות למכביר במזרח הקרוב והרחוק.

ה.
לא הבנתי במה הם משפיעים עלי.
המחקר שלי "התנ"ך כתוב בעברית שכל אחד מבין" הוא פרי מחקר ארוך, בו למדתי לעומק את הכתוב בתורה בעיקר, כמו כן את הקוראן ואת הברית החדשה.
ואני יכול להפתיע אותך:
התנ"ך נכתב כמובן שלא מבראשית כשלא היה כתב, אלא בין השנים 700-1000 לפנה"ס.
כיוון שאני מתמחה גם ב-"קודקס גורטינה" שהוא התורה הדורית העתיקה יותר מהתנ"ך (1220 לפנ"הס) , יש שם חוקים לא מעטים שהועתקו לתנ"ך (!) אבל התנ"ך כמו התנ"ך, מחמיר וכל חוק יפה, מתהפך על פיהו.בתנ"ך.
דוגמא?
לא יודע כמה את מכירה את סיפור בנות צלפחד.
בקצרה, מדובר בבנות שאביהן נפטר והאדמה על הרכוש היו צריכים לעבור לאיזה בן דוד כיוון שהן היו רק בנות. הן התקוממו והפסיקה בסוף היתה שגם הן כנשים יכולות לרשת אביהן.
בחוקים הדוריים כאן זה נגמר, סיפור יפה ואנושי.
אבל בתנ"ך. שם נקבע בכתובים, כי הן יירשו את אביהן אבל הן חייבות להתחתן רק עם בחורים מהשבט שלהן כך שהרכוש ישאר בידי השבט (הרי הרכוש עובר לבעל)... וכך הן נשארות ערום ועריה.....או שתישארנה רווקות.....

ו.
המחקר שלי הוא על כ-1200 עמודים (לא ספרתי מזמן), ומצאתי בתנ"ך וליתר דיוק בתורה ובשני ספרים מהתנ"ך כל כך הרבה שקרים שמספרים לאנשים ועיוותים ומוכרים לאנשים מליארדים של פרשנויות הזויות ומטורפות.

ז.
כאשר גולת הכותרת היא נושא עשרת הדיברות, שמשה שבר ובכל מקום יאמרו לך שהוא עלה להר וכתב אותן שוב, וזה שקר מוחלט, כי עשרת הדיברות שניתנו לעם הן אחרות לחלוטין, ושם כתוב במפורש שאלו עשרת הדיברות !!!

וזה כל כך פשוט - רק לפתוח את התנ"ך ולקרוא ולראות את האמת, בלי השקרים שמסביב.
תעשיית ההונאות כל כך גדולה שבחוברת העזר למורה בכתה ג' אומרים למורה בדיוק אלו פסוקים ללמד, מדלגים על הדיברות האמיתיות ומגיעים לסוף.

אז בשורה התחתונה: החרדים שיאמינו בכל דבר הבל וכל פרשנות פסיכית שירצו, רק שירדו מחיי.
אבל הם לא יעשו זאת לעולם כיוון שהם רוצים להפוך את המדינה למדינת הלכה ולא יפסיקו עד שימחצו את החילוני האחרון, ורק אז לפי האמונה שלהם יבוא המשיח וכאן תהיה מלעות העולם וכל העמים ישתחוו לעם היהודי.....

בת חן191

New member
זה לא קשור לאלהים ולא לדת גם אלו שהיו באושביץ רבים מהם

שומרים מסורת שמירת מסורת זו שמירת הצביון היהודי לא קשור למה שכתבת
הנה עוד יומיים פורים חילונים דתיים אלו שהיו באושביץ ואלה שלא
חוגגים את החג,,כמה נחמד העם כמעט כולם חוגג חוץ ממך,

את רוצה לספר לי מה קשור ומה לא?

לען התחילו הספקות, עד שהתברר לי סופית ששטיפת המח לאנשים כל כך חזקה שלא מוכנים לזוז ממנה (עובדה)
אבל זה עניינם הפרטי.
ואת לא יודעת עוד מי חוץ ממני !!!
מה את רוצה שאחגוג את הנס שהיה או לא ליהודים בפרס, וטוענים שזה מעשי ידי החבר הדמיוני, כשהוא לא מוזכר במגילת רות אפילו לא פעם אחת ?????

למעלה