בוקר טוב. 7.2 במד. ספתח נאה למערכת.
H haimb100 New member 6/1/19 #6 בתפן - רוחות חזקות מאוד, קר מאוד, מעונן ומידי פעם מזרזף קלות העננים בשלב שלפני החזית נבנים בעלייה לרכס, יכול להיות שמזרחית לנו יש גשם קל מידי פעם...
בתפן - רוחות חזקות מאוד, קר מאוד, מעונן ומידי פעם מזרזף קלות העננים בשלב שלפני החזית נבנים בעלייה לרכס, יכול להיות שמזרחית לנו יש גשם קל מידי פעם...
ר ר ו פ ן New member 6/1/19 #12 משבים מטורפים לגמרי כעת.. עם גשם שמתופף בעוצמה רבה משבים באמת חזקים.. מן הסתם, יגרמו לנזקים.. האקליפטוס הענק שמולי.. כמו לולב..
משבים מטורפים לגמרי כעת.. עם גשם שמתופף בעוצמה רבה משבים באמת חזקים.. מן הסתם, יגרמו לנזקים.. האקליפטוס הענק שמולי.. כמו לולב..
מ מינגוס New member 6/1/19 #10 בינתיים במצפה רוחות של 60 קמ"ש עם משבים של 80 הימים שאני הכי שונא בחורף
מ מינגוס New member 6/1/19 #9 רק עכשיו שמתי לב שקוסמו מטביע אותי הלילה ומחר בלילה ועם קצת מזל גם מחר עד הצהריים. מה שאומר שרוב הגשם יהיה במרכז
רק עכשיו שמתי לב שקוסמו מטביע אותי הלילה ומחר בלילה ועם קצת מזל גם מחר עד הצהריים. מה שאומר שרוב הגשם יהיה במרכז
ר ר ו פ ן New member 6/1/19 #11 שלג קל החל בפסגת הר מירון https://twitter.com/rubih67/status/1081913623935623168
מ מינגוס New member 6/1/19 #13 סופה למהדרים בגליל - גשם, משבים של 100 קמ"ש ברד ושאר מרעי בישין. יצאנו למירון
guprnds Active member 6/1/19 #15 חורף כהלכתו בצפון הרמה מטחים של סליט וגראופל. רוחות ערות והכל רטוב ורווי...