בוקר טוב- ca125 ומטפל פוריות

בוקר טוב- ca125 ומטפל פוריות

הי, שאלתי קשורה בבדיקת דם ca125
מה זה בעצם אומר כשהערך מאוד גבוה? כמובן מלבד זה שיש לי אנדו. מה המשמעות של זה? (אני יודעת שגם לחולי סרטן הca125 גבוה, האם יש קשר בין הדברים?)
אני מאובחנת עם אנדומטריוזיס מ-2008
נותחתי אצל סוריאנו לניקוי סיצטות והידבקויות ב-2008.היתי מטופלת שלו ואחרי כמה שנים של יובל קאופמן בחיפה.
כל השנים היתי על גלולות ובשנה וחצי האחרונה אני בלי כי אני מנסה להכנס להריון. החודש צריכה לצערי להתחיל טיפולי פוריות. ישר עם גונל f.מתלבטת בין שבח לאליצור? או שאולי יש למישהי המלצה בכלל על מישהו אחר בתל אביב? (אם זה דרך קופת חולים מאוחדת מה טוב!) שבח נחשב טוב מאוד אבל מאוד לא היה לי נעים אצלו בפעמיים שנפגשנו. לא תקשרנו טוב בכלל. את אליצור עוד לא פגשתי. הענין הוא שאני צריכה להתחיל תוך שבוע וחצי .
אשמח מאוד להארות (--: תודה רבה !

simba1231

New member
היי

עונה במעורבב על מה ששאלת פה ולמעלה, הייתי ממשיכה בדיאטת אנדו' בעיקר בתקופה שמנסים להרות כי אז אי אפשר באמת לדכא את האנדו עם גלולות. לגבי השאלות על תרופות פוריות, אם אני זוכרת נכון באתר של פרופ זיידמן יש הסבר די טוב עליהן. ולגבי רופא, לא מכירה אישית את שניהם אבל היות וטיפולים יכולים לקחת זמן לא הייתי הולכת אל רופא שלא נעים לי איתו.
לגבי תופעות לוואי של התרופו, עשיתי ארבעה סבבים של הזרעות וivf אחד ולא היו תופעות לוואי או החמרה של האנדו, אולי רק השמנה... אבל אולי זה תוצאה של התאומים שגדלו לי בבטן (;
ודבר נוסף איו מה להצטער על עניין הטיפולים, ברור שעדיף לגלות בטעות שאת כבר בחודש שני אחרי ירח דבש ארוך, אבל תופעת לוואי משמחת של הטיפולים זה שנולדים ילדים מתוקים ברמות קשות
שיהיה בהצלחה

aa02

New member
מנסה...

אני לא מכירה את הרופאים שציינת אבל גם לדעתי לא מתחילים טיפולים עם רופא שלא נוח איתו ולא מתקשרים איתו. אני טופלתי על ידי ד״ר וייזר וממליצה עליו בחום - הוא פשוט רופא מדהים, צנוע, טובתי תמיד היתה לנגד עיניו, תמיד אפשר לדבר איתו ולהתייעץ איתו והוא עושה זאת בסובלנות רבה... בקיצור רק מילים טובות. אני גם נשארתי אצלו למעקב הריון (אני נכנסתי להריון לאחר 3 סבבים מתוכם 2 אצלו).
אצלי הטיפולים החמירו את הסימפטומים של האנדו׳ וסבלתי מכאבים קשים (שלא סבלתי קודם) אבל גם כל חודש המחזור החודשי גורם להחמרה במחלה

לגבי בדיקת הדם - למיטב ידיעתי זה רק סממן ובמקרה של סרטן חו״ח הערכים הרבה יותר גבוהים.

tallykr

New member
אליצור

הייתי בטיפולו תקופה - 8 סבבים, ב-3 היה הריון תאומים שלא התפתחו, וב-8 נוצרה הבת שלי, שבקרוב תחגוג שנה. אחרי הסבב ה-7 הלכתי לקבל עוד חוות דעת (2 רופאים), ועם המידע שאספתי חזרתי אליו ובנינו ביחד את הפרוטוקול המנצח. היה תמיד נעים ומתחשב, כשדברים הסתבכו היה מעורב ומועיל. היה זמין והתייחס אלי כאל הבריה האינטיליגנטית שאני. בקיצור, ממליצה עליו בהחלט.

למעלה