בוקר טוב איפה אפשר לאכול צהריים בא.ת. חולון ? מעדיפה כיוון אסייתי אבל פתוחה להצעות (צמחונית)
M mereng New member 21/6/17 #1 בוקר טוב איפה אפשר לאכול צהריים בא.ת. חולון ? מעדיפה כיוון אסייתי אבל פתוחה להצעות (צמחונית)
י ירקרוקית New member 21/6/17 #3 נסי את סילו, לטעמי טיפה יקר, אבל טעים ויהיה לך יותר קל עם מנות צמחוניות. על גורדוס אני לא ממליצה לדעתי הם התדרדרו באיכות.
נסי את סילו, לטעמי טיפה יקר, אבל טעים ויהיה לך יותר קל עם מנות צמחוניות. על גורדוס אני לא ממליצה לדעתי הם התדרדרו באיכות.
O oreldi New member 21/6/17 #4 ההעדפה שלי שם זה חומוס קלבוני ברח' האורגים. חומוס מצוין עם ציפס פריך וסלט קטן ב-35 שקל סוגר אחלה ארוחה ליד קלבוני יש את מתחם עזריאלי חולון, שם יש כמה מסעדות ובתי קפה- קפה קפה, לנדוור, קינג ג'ורג', שיפודי ציפורה וחומוס בהדונס ועוד כמה מקומות.
ההעדפה שלי שם זה חומוס קלבוני ברח' האורגים. חומוס מצוין עם ציפס פריך וסלט קטן ב-35 שקל סוגר אחלה ארוחה ליד קלבוני יש את מתחם עזריאלי חולון, שם יש כמה מסעדות ובתי קפה- קפה קפה, לנדוור, קינג ג'ורג', שיפודי ציפורה וחומוס בהדונס ועוד כמה מקומות.