בוקר טוב למשכימים
ה הולי 101 New member 20/6/13 #5 חחח וכבר הייתי במשרד אני מתעוררת מוקדם מאוד בבוקר האמת אני אוהבת להתעורר עם הציפורים בבוקר
נ נערה בטירוף New member 20/6/13 #6 אני לא יודעת למה אבל יותר נוח לי להירדם עם הציפורים.. פעם נורא אהבתי לראות את השחר ואז ללכת לישון.. בחופשים שלי אני בדרך כלל נרדמת לפנות בוקר..
אני לא יודעת למה אבל יותר נוח לי להירדם עם הציפורים.. פעם נורא אהבתי לראות את השחר ואז ללכת לישון.. בחופשים שלי אני בדרך כלל נרדמת לפנות בוקר..
ה הולי 101 New member 20/6/13 #7 פעם בחופשים גם אני הייתי עושה את זה היום זה שונה יש עבודה והכי חשוב אין פקקים בדרך לעבודה בשעות המוקדמות של הבוקר גם היום שלי מסתיים קצת יותר מוקדם בעבודה אז זה מסתדר
פעם בחופשים גם אני הייתי עושה את זה היום זה שונה יש עבודה והכי חשוב אין פקקים בדרך לעבודה בשעות המוקדמות של הבוקר גם היום שלי מסתיים קצת יותר מוקדם בעבודה אז זה מסתדר
נ נערה בטירוף New member 21/6/13 #11 יוני מקסימה שלי!! אוהבת המון אגב את מוזמנת לבקר בפורום שלי גם מה שלומך יקירתי?
U UNIVERS1 New member 21/6/13 #13 נערה - נערתי! אני בסדר גמור ואף טוב יותר אכנס אליך.. התוכלי להעלות כאן קישורית לפורמך? חיבוקי
U UNIVERS1 New member 21/6/13 #12 רותי היקרהההה!!!!!!!!! כבר בקוצר - רוח אני מצפה למפגש הבא!!! הינך מדהימה ביותר! אני גם מרגישה כי התקדמתי... בפעם הבאה ארשום את דברייך על מנת לזכורם גם אחרי המפגש! , אז... נתראה באחד ביולי, באחד עשרה בבוקר!!!
רותי היקרהההה!!!!!!!!! כבר בקוצר - רוח אני מצפה למפגש הבא!!! הינך מדהימה ביותר! אני גם מרגישה כי התקדמתי... בפעם הבאה ארשום את דברייך על מנת לזכורם גם אחרי המפגש! , אז... נתראה באחד ביולי, באחד עשרה בבוקר!!!