על הבוקר?
ועוד בא לך סטייק?
שתהיה בריא....
לא מאמינה לכתבות האלו ולתאוריות האלו.
זה נכון שהתזונה ההיא הייתה לאדם הקדמון אבל עם כל הכבוד, אנחנו כבר מזמן לא האדם הקדמון, מכל הבחינות. די השתננו מאז ולכן ברור שגם התזונה תשתנה. יש שאומרים שהאדם הקדמון היה בכלל צמחוני והדיאטה הזו דווקא ממליצה לאכול בשר.
אני מסכימה עם כל מה שקשור לאוכל תעשייתי אבל משהו לא מסתדר לי עם כל סוג של משטר מזון שמוריד פחמימות מהתפריט. יש פחמימות מורכבות שניתן ואף רצוי לאכול. אי אפשר לחיות ללא פחמימות, זהו מקור האנרגיה העיקרי שלנו.
בדיאטה הזו מורידים גם דגנים, גם פחמימות(???) ומוסיפים מוצרי חלב??? לעניין מוצרי החלב השמנים, אני מאמינה, הם עוברים תהליך עיבוד אחר ובבטן מתעכלים קצת אחרת.
לגבי קוקוס, שמן קוקוס נחשב לשמן מאד בריא אך בכל מקום באינטרנט בו דנים על קוקוס לא ממליצים לאכול קוקוס טרי ובמיוחד לא טחון כי הוא מלא מלא בחומרים משמרים. על הטרי כותבים שמרססים אותו יתר על המידה והוא מלא בחומרי הדברה. אני קונה שמן קוקוס אורגני ומורחת אותו על לחם כמו חמאה.
היו שני משפטים שהסכמתי איתם: להימנע מסוכר והמשפט האחרון: "לימדו את הגוף שלכם ודעו להקשיב לו,מה מתאים לו ומה לא".
הוא חשוב מאד להפנמה במיוחד כשיש כל כך הרבה סוגים של דיאטות (לא בהכרח דיאטות הרזייה אלא כדי לשמור על הבריאות) מכל מיני סוגים. הדיאטה הכי אופנתית עכשו היא לפי סוג דם (נו.. באמת).
הכי טוב להיות שמח בחלקך, לשמור פחות או יותר ולעיתים להרשות לעצמך :" אכול ושתה כי מחר נמות".
יאללה לחיים..