בוקר טוב

בוקר טוב

אתמול צפיתי בפרק הכניסה לבית "האח הגדול" או
כפי שנתן זהבי קורא לו "הפח הגדול", נראה לי עד עכשיו שמה שהאנשים
שנכנסו אתמול מחפשים, זה לאכול את המאכלים ולשתות את המשקאות,
בלי לעשות חשבון לאף אחד, הם פשוט הגיעו מורעבים, הומלס, אסיר
לשעבר, דוגמנית למידות גדולות, אחד שעשה שיפוצים פלסטיים לפיו ואולי
בעוד מקומות בגוף, אני כבר לא זוכרת את כל מה שהוא סיפר,
נכנסתי להציץ שוב בשעה 1וחצי בלילה והם עדיין המשיכו בזלילות, לא
שמעתי מה שהם דיברו, אבל נראה לי שהם התחילו להתמקם,
אני אצפה קצת בזמנים שערוץ 13 יתנו תקצירים, אם זה לא יהיה
בזמן שאני צופה בסדרות שאני מכורה אליהן, יש לי את סדרי העדיפויות
שלי, את התכנית האחרונה של האח הגדול, לא ראיתי בכלל, אני לא
מכירה אף אחד מהאנשים שהיו שם ולא מרגישה שיש לי חור בהשכלה,
היי, איפה אתם, משעמם לי פה לבד.
שבוע טוב

מינהר

New member
ציפי, בוקר טוב. האח הגדול ממש לא מעניין אותי.

איך את מרגישה?
אתמול בערב הייתי עם חברות במסעדת אנטבה. הם נותנים עכשיו סלטים עם חומץ בלבד. כל הלילה הייתי צמאה והתעוררתי בגלל החומץ הזה.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לשבוע חדש

האח הגדול אצלנו בבית מוחרם אפילו את הפרומו אנחנו מזפזפים...
מסעדת אנטבה, היא מסעדה ידועה ואהובה על אחי בגלל השירות המהיר שלה.
בעפולה יש מסעדה זהה ניקראת האחוזה.. זולה טעימה ועשירה במטעמים
מאיר לתשומת לבך!!

גם אצלנו לא מקדישים כל

תשומת לב לאח הגדול.. מישהי פעם אמרה לי שהיא לומדת אנתרופולוגיה. אמרתי לה שבאותה המידה אפשר גם ללמוד אנתרופולוגיה בבית זונות...
מאז הפעם הראשונה שבה היה מישהו בשם בובליל שסיפר על אונס קבוצתי שהיה שותף לו וסרבו לסלק אותו משם. גם אז לא צפיתי אבל את הסיפורים שמעתי. סיבה עוד יותר טובה לא לצפות בהם.

אני אוהבת לראות את האח הגדול

פוגשים שם טיפוסים, אם לא מעניין אני עוברת לערוץ אחר, אם מעניין אני צופה כמה שבא לי, היתה שיפרה קורנפלד שהיתה מענינת ועובדה שהיום. היא משדרת ברדיו ויש לה מה להגיד, לא לבטל את כולם, היו שם טיפוסים שלא נתקלים בהם אלא אם צופים בתוכנית, זה מזכיר לי את הסרטים בערבית שכולם אמרו שלא רואים אותם עד שפרס אמר שהוא אוהב סרטים בערבית ואז כל העדר נהר אחריו, אותו הדבר עם האח הגדול, כולם מכירים את הפיגורות המככבות שם ומספרים שלא רואים מטעמי אינטילגנציה, חה חה חה.

בת חן191

New member
ניצת בחיים פוגשים כל מיני טיפוסים ןהאח הגדול בבואה של החברה

ככה זה בדיוק בחיים

מכיוון שרוב צבר החברים שלנו הם אנשים

שדומים לי בדעותיהם ובתחומי ענין , יש הזדמנות להכיר מבחינה אנטרופולוגית קבוצות אנשים אחרים ושונים ממני.

גם פה בפורום יש אנשים שלא הייתי מתחברת אליהם באישי, יש פה גם הזוייה אחת
לּדעתי ולא אנקוב בשמה אבל ככה זה בחיים מה שמעניין אדם אחד לא מעניין אדם אחר אבל להגיד אני לא רואה את האח הגדול ולדעת כל מה שקורה שם הרי שזה מצחיק לחלוטין., שכל אחד יתענג לו בתוכניות כלבבו
ל

אני בטוחה שכולכם יושבות עכשיו וצופות

באח הגדול, מה דעתכם על תמי? הבת של אסתי ויינשטיין מחסידות גור שבתאבדה, נכנסה בלבוש פרובוקטיבי במיוחד.

שווה לראות יהייה מענין , יש למה לצפות.

יוליקה

Member
מנהל
לא... אני צופה בהזויים אחרים

תומכי אירוויזיונים... בערוץ 8

בת חן191

New member
שקד נזדמן לי באאקראי זפזפתי הגעתי לפח הגדול

מה אני אגיד לכם השנה הגדילו לעשות באו עם שמלות ומכנסים קצרים ללא תחתונים
ןראיתי אחת ערביה עם טרבושה על הראש-מסכנה לאן שנכנסה
היה נראה לי כמו קן של צרעות

נזכרתי באימרה,,,פירצה קוראת לגנב,,,יש משהוא בזה,
טוב חוזרת לבשל מחר אני צריכה ללכת בבקר,
צפו בנעימים,

חדשות צביקה פיק, אמרתי לכם שאני מציצנית.

אש הוא בשיקום ברעות, בחדר פרטי, רק אחות אחת רשאית לטפל בו, כל הטיפולים נעשים בחדר הזה וכאשר הוא צריך להיות בחדר כושר לצורך טיפול החדר כושר רק ורק בו מטפלים.

מאחלת לו מפה בריאות, אם יהיו עדכונים מבטיחה לעדכן.

נימה3

New member
אני ביליתי הערב בהאזנה לסיפור של אשה שרה אבינון

שהיתה ילדה בשואה ספרה איזה גלגולים עברה לבדה כילדה בת שלש או ארבע . ממש צמרמורת בלתי נתפש מה שבני אדם מסוגלים לעבור, להישאר בחיים ולהיעשות אנשים יצרניים מתורבתים וחיוביים.

בת חן191

New member
אני מכירה הרבה אנשים כאלו,,ודוקא הם שעברו שואה

התחשלו הקימו משפחות לתפארת ומעריכים כל דבר קטן,
ושמעתי מהרבה מהם שנדמה להם שהם עברו את הזועות הנל נדמה להם שזה חלום רע לא מאמינים שהם היו שם

ואם תשימו לב רבים מאד יש להם אורך חיים ארןך מגיעים לגיל 90 ואפילו 90 פלוס נכון שיש כאלו שזה השפיעה עליהם מבחינה נפשית,הרבה מאד הקימו משפחות לתפארת, ומעריכים את החיים,והמופלא שנשארו דתיים בחלקם לא כולם,,יש כאלו שעזבו את הדת בעקבות מה שעברו,

בת חן191

New member
אני חושבת אלמליא לא היה אושויץ היתה

אותה מחשבה לא קשור לאושביץ
זכותו המלאה של אדם לדבוק ולחשוב איך שהוא רוצה אלו הם חייון
אבל להשמיץ מידי יום במחשבות ורצונות מידי יום לא רק בקשר לאמונה
בכל מה שחושבים אחרת בכל השטחים
מוכיח שהאדם לא מרוצה בחייו,

האמירה מדברת על פסילת האמונה בדת ההזויה.

בדיונים עם רבנים וכל מיני "חכמי תורה", שאלתי אותם רק שאלה אחת פשוטה לגמרי:
"היהדות קיימת לפי הספרים כ-4000 שנה. אני מבקש רק הוכחה אחת בלבד, אחת, בכל 4000 השנה הללו, שמשהו נעשה על ידי החבר הדמיוני שלכם, אחת. בלי סיפורים ובלי פרשנויות, עובדה אחת" - אין.

מעולם לא היתה לאף אחד תשובה.
כל מה שיש להם לאמר מסתמך או על המיתולוגיה היהודית (המכונה תנ"ך), או על אמירות ריקניות של רבנים למינייהם, או על מליארדי הפרשנויות ההזויות.

אין לאף אחד שום תשובה, כיוון שהכל הבל וכל הדת הזו הינה אמצעי לשלוט באנשים בעיקר על ידי הטלת פחד של עונשי מוות בעינויים אם לא תעשה מה שיאמרו לך בשם החבר הדמיוני שהוא כביכול לא נראה ולא נשמע, אבל משום מה לכל דתי יש ערוץ תקשורת איתו.....

איך אמר אפלטון: "אדם פיקח היה זה שבדה מליבו את אלוהים".....

אז איך אומרים:
מי שרוצה , שיאמין באיזה שטויות שהוא רוצה ובכל אמונה תפלה, שימשיך להאמין לרב ראשי שמספר שאת וושתי תלו ערומה כי גדל לה זנב, שימשיך להאמין ברב ראשי לשעבר שאמר שכאשר יוסף במצרים "ינהלם בלחם" פירושו שמדובר בברית מילה, שימשיך להאמין לפינטו שאסור לאכול בצל שאורך הגבעול פחות מ-27 ס"מ, שיאמין לעובדיה שאמר שאסור לגבר לעבור בין שתי נשים כי זה כמו לעבור בין שני חמורים,
וכך עוד מיליארדים של אמירות ופרשנויות מטורפות למכביר......

הם טוענים שלחבר הדמיוני אין גוף, אז למה כתוב בתורה שלא רצה להראות למשה את פניו והראה לו את אחוריו (!) ......
רק שלא יכריח אותי להתנהג ולהאמין בדברי ההבל שלו.

אבל מה עושים הדתיים ? משתלטים על כל צמתי השלטון ומוציאים עוד ועוד חוקים שמכריחים אותי לחיות בניגוד לאמונתי, ומלמדים את הילדים שטויות בלי סוף (כמו הילדה שבאה הביתה בבכי כי המורה אמרה שמי שלא שומרת שבת, תמות...)

וזה מתחיל בזה ונגמר בלימוד השקר של עשרת הדיברות שלא ניתנו לעם לפי הסיפורת, ומסתירים את הדיברות האמיתיות (שכתובות במפורש בתורה), ובמערכת ההדרכה למורה מה ללמד, מורים למורה בדיוק על אילו פסוקים לדלג כדי להסתיר את האמת.....
(ספרתי למורה בכתה ג, והיא הצהירה במפורש שהיא תמשיך ללמד את השקר, אחרת, יפטרו אותה.....)

המדהים הוא איך כל כך הרבה אנשים מוכנים לקבל את השטויות האלה, כיוון שהם לא מאמינים בעצמם ומחפשים להיתלות במי שטוען שהוא אלוהים או לפחות נציגו עלי אדמות.....

למעלה