בוקר טוב

בוקר טוב

עוד שבוע מתחיל, אצלנו המזגן עובד המון, כי אנחנו רוב הזמן בבית, אבל אני עושה מידי פעם הפסקות, כי אורי לא יכול לסבול את הקור של זה, בלילה הוא לא מופעל,
עוד מעט אצא לקניות שויתרתי עליהן ביום שישי,
הדסה, אני מקווה שהטיפול בעירוי עוזר לך.
שייקה, רק אתמול בלילה מצאתי את הזמן לקרוא את הבדיחות וכרגיל, מאד נהניתי,
לפעמים צריכים באמת לקחת פסק זמן מכל מה שקורה בחיים ולצחוק קצת.
שבוע טוב

הדסהש1

New member
צהריים טובים..חזרתי מהטיפול הארוך בעירוי מגנזיום

עכשיו אני צריכה לנוח.מזלי שיפעת היתה איתי.טופס 17 היה שגוח.הקוד לא נכון וכרטיס האשראי שלי היה אצל רמי.יפעת שלפה את הויזה שלה ונתנה ערבות של 1340 שקל.מחר רמי ילך לסדר את הטופס ושישלחו להם בפקס.מרוה עצבים לחץ דמי היה גבוה ונאלצתי לנוח מעט עד שהטחפול החל.זה קורה בגלל שמתחלפים במשרד
בחורות כל הזמן.זה היה טיפול של שעתיים וחצי של ישיבה וזה קשה.יש עוד 3 טיפולים כל שבועיים.מקווה לטוב...

yaely2

New member
מנהל
מזל טוב, מזל טוב ברכות מקרב לב.

לתמר כמובן ליום הולדת הנכד. אגב תמר קיבלת את המסר שלי?

כול הכבוד הדסה שהתברכת בילדים טובים,

היום הזריקו לי חומר לברכיים. הרופא התעקש שזה לא כרבולת של תרנגולים, אלא חומר סינטטי בלבד. בעוד חודש וחצי אני צריכה לראות תוצאות

לאחר הזריקה מתנהגים כרגיל אין מגבלה בשום תחום.

יעלי

ערב טוב .

יעלי , תודה על הברכות . היתה שבת מאוד מוצלחת ומהנה . הבונבון בן השנה היה ילד מקסים ושיתף פעולה עם הגדולים . אכל עם כולם לא התבכין , התמסר למצלמות עם כל המשפחה ולא הפסיק להתרוצץ בבית . אגב , הוא כבר הפסיק לגמרי לזחול והולך אך ורק על הרגלים .את המסר ממך לא קיבלתי . באשר לזריקה , אני בזמנו קיבלתי זריקה אחת של סטרואידים שלא עזרה בכלל. הזריקות של הקרבולת הן סרייה של שלוש זריקות ומחירן 500 ש"ח ליחידה . אם מה שקיבלת זה זריקה אחת והמחיר אינו מתאים , אז לפי שיטת האלמניטציה זה לא קרבולת .או כמו שנהוג להגיד במקומותינו , אם זה לא הולך כמו ברווז , לא מגעגע כמו ברווז ואין לו נוצות לבנות שמתאימות לפוך של הסבתא , אז .................. לילה טוב , ואם מישהי שומעת ממינהר , תמסרו ד"ש גם ממני . תמר .

לילה טוב

תמר יקירתי, הרבה ברכות ליומולדת של הנכד וכל הכבוד שחגגת את זה אצלך,
הדסה, אני מאד מקווה שהסבל שאת עוברת עם הטיפולים, לפחות יביא תועלת,
יעל'י, אני מקווה שהחומר שהזריקו לך יביא תועלת, אם תתחילי לעשות קוקוריקו,
זה יהיה בטוח שזה כרבולות של תרנגולות,סתאאאם, את הקוקוריקו עושה
התרנגול,
בקשר למינה, אני מקווה שאמצא מחר זמן להתקשר אליה, כנראה שהיא מאד
סובלת בעיניים וזה מקשה עליה לגשת למחשב,
אין לי משהו מיוחד לספר על עצמי
לילה טוב

למעלה