בוקר טוב

בוקר טוב

אין לי זמן, אני מקווה שיום הנעכסים שהיה אתמול, כבר נגמר, יש לי היום
הרבה סידורים ואין לי כוח לנעכסים,
שיהיה יום נעים לכולנו.

גמל חום

New member
ים-המלח ים המלח ים המלח .......((תיקונים))

אני צריכה שוב לתקן את ההודעות הקודמות שלי בנושא "תחבורה לים המלח". אז קודם כל יש תחבורה נוספת שלמדתי עליה - יוצאת מרחוב בן גוריון ברמת גן - אולימי מודיעין... לכיוון ערד. מערד יש בערך כל שעה בעזרת השם אגיע גם למידע הזה. לגבי התעריף...אני לא בטוחה שטעיתי בהודעה הראשונה ואולי התיקון היה מיותר. אתמול נסעתי בתעריף "ותיק יומי כל הארץ 30 שקלים" על מנת למנוע שיכריזו שאני עושה "גזל" למרות שבאגד רב קו תחנה מרכזית אמרו לי לשלם "16". לא רציתי להסתכן ב"הורדה נוספת מאוטובוס". שקט נפשי שווה כסף. לגבי הנסיעה = ממסוף 2000 ישירות... הנסיעה נעימה תצטיידו בחולצה ארוכה למי שמתקרר במיזוג ואולי גם כובע. אבל חוזרים עם "כפל כוחות" למרות המאמץ. ועל כן מומלץ לארגן טיולי מבוגרים למטרת הבראה. שעתיים במיים וחוזרים.

גמל חום

New member
רפואת-שיניים ציבורית לכלל המבוטחים....

לא רק חוק הגיוס איננו שיוויוני אלא גם חוק הבריאות. חלק מהמבוטחים זכאים לטיפולי שיניים ((מי שמשלם את הביטוח המשלים)) וחלק אחר (( "חייבי ההוצאה לפועל" למשל)) לא. במקרה גלשתי לקורות החיים של הנשיא ניקסון האמריקאי ולמדתי על דתו "דת הקוויקרים" שדוגלת בשיוויון. אולי אני "קוויקרית" בתת-מודע?

הדסהש1

New member
בוקר אור עדיין לא התאוששתי מאובדן הארנק.

זה סיפור עבורינו לחדש ת.ז. צריך לקבוע תור כדי לא להתייבש שם שעות אם מגיעים ללא תור.היום יפעת במשרד הפנים כדי להנפיק לבנין ת.ז. שפג תוקפו של הדרכון
תמיד נזכרים ברגע האחרון...מקווה שתזמין תוא כבורינו כדי שיהיה לנו קל יותר.
אני בלי ת.ז. מרגישה אזרחית ללא זהות.טוב שיש לי רב קו עם תמונה אם יצטרכו תעודה לזיהוי.לי יש תרופה שצריך ת.ז.כדי לקבל אותה.רמי ילך עם ת.ז. שלו .מקווה שלא יעשו בעיות.כי אני רשומה גם בתעודה שלו...המשך יום נפלא.

גמל חום ,

לא כל כך הבנתי את הקטע של ים המלח והכרטיסים . נראה לי שפספסתי משהו , הלכתי ברוורס ולא מצאתי כלום בנושא .
אבל , החזרת אותי עשרות שנים אחורה , לילדותי כשהיינו מטיילים על חוף הים ורואים את שיירות הגמלים שסוחבים על גבם שקים עם זיפזיף משני הצדדים . זה גם הזכיר לי שיר שהיינו שרים לכבוד הגמלים . אני זוכרת רק שורה אחת
זה הולך כך : גמל גמלי , חבר אתה לי , בזיפזיף . יתכן שזה כל השיר ואין לו המשך , לא בטוחה .

שי1951

Member
צהרים נפלאים לכולן, בריאות
שמחה וחיוכים

ציפי -
בכל הסידורים שתיכננת, בריאות
לכל המשפחה ובשורות טובות

הדסה - נקווה שבעיית תעודת הזהות תיפתר במהירות האפשרית, בריאות
לכל המשפחה ובשורות טובות.

יעלי - לאן נעלמת??? בריאות
ובשורות טובות

תמר - הרבה בריאות
ובשורות טובות

הגיטע ווך (משקל נגדי ל: הגיטע שנאבס אין שאבעס ),
(תרגום: שבוע טוב משקל נגדי לשינה טובה בשבת או בקיצור=שנאבס או שנאבעס).

מצרף כמה חיוכונים
- לשיפור מצב הרוח.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב ומבורך

המון בריאות ונחת לכולם.

שייקה, אלפי תודות. הצחקת אותי כהוגן.

אתה צודק שאני קצת נהדרת. (ע)
אני עכשיו בפרוייקט שיארך עד יום חמישי וקשה לי להתפנות למחשב. מקווה שביום חמישי אני אהיה שוב אני וגם אגיב על מה שרציתי להגיב בזמנו.

אשתדל להיכנס כמה שאוכל

יעלי

acamolit

New member
תוספת

גמל גמלי
שלמה וייספיש
מילים ולחן: ידידיה אדמון

גמל גמלי
חבר אתה לי בזיפזיף
מה טובו אוהליך יעקב
משכנותיך ישראל