בוקר טוב

אדזה 900

New member
פלוצקי

זכותה של יעלי ולכל אחד מאיתנו לבקר בכל פורום שהוא שמוצאים לנכון.אין זו עבירה.זה רק מעשיר את המבקר.
 
בוקר טוב


גמיום, אני הפותחת, אבל אין לי זמן כרגע, אני אסיים לאכול את ארוחת הבוקר
ואכנס למטבח לבשל צלי בקר, לפי מרשם חדש, שקיבלתי מכלתי נתי שתחיה,
שבישלה את זה לארוחת ראש השנה ומאד מצא חן בעיני,
מקווה שאצלכם הכל בסדר,
נתראה בהמשך ואני מקווה שלא אשאר פה לבד היום.
 

הדסהש1

New member
בוקר אור לסופש

השבוע עובר מהר מאוד
המטפלת היתה עשתה את מה שהיא עושה כל יום.אין הרבה מה לעשות בבית קטן אבל הבית תמיד נשאר נקי.חוץ מהחתולים כמעט ואין אורחים במשך השבוע.היום מתחיל לפנות בוקר ומחשיך מוקדם כך שהיום לא נגמר.אין עדיין שום חדש.
 

אדזה 900

New member
הדסה

הצחקת אותי עם החתולים,אני לא יודעת למה אבל אין לי סימפטיה לחתולים,לכלבים ולשאר בעלי חיים אין לי התנגדות,היה לנו כלב 11 שנה והיינו קשורים אליו מאד כל בני המשפחה עד שלא יכול עוד בגלל מחלה.במקום של הבית החדש שלנו מסתובבים המון חתולים שהדיירים מטפחים אותם ומוציאים להם אוכל כל בוקר.אני לא יכולה להתקרב אליהם ועוקפת אותם עד כמה שאפשר.מקווה שנתפטר מהם איכשהו.
 

אדזה 900

New member
היי ציפי

טוב שיש מי שדואג להיכנס לפורום ראשונה,ועל כך מגיע לך תודה וגם להדסה שמשתדלת מאד.מחכה לבישול שלך את הצלי ,אם את אומרת שזה היה טעים אכן זה היה כך.בהצלחה
 

אדזה 900

New member
6 באוקטובר ו-10 באוקטובר

2 תאריכים שלא יישכחו אצלי לעולם,6 באוקטובר גוייס בעלי בין הראשונים והיה חצי שנה בדרכים עד כמעט אחרון המשוחררים הביתה.וה-10.10.17 -ארוע מוחי של הבעל כשיום למחרת היינו אמורים לחגוג עם הילדים 55 שנות הנישואין שלנו.הילדים הביאו בלונים לבית החולים ודברים טובים והודינו לאלהים על מה שיש.
 

אדזה 900

New member
ציפי

כשזה קורה אני סוגרת את הפורום ומתחילה מחדש ואז זה מסתדר אלהים יודע איך.כבר קרה לי כמה פעמים .תנסי לעשות זאת.
 
עכשיו נפתח חלון התוכן


אז אתחיל מזה שהצלי עדיין מתבשל, עשיתי טעות וקניתי בשר טרי במקום
קפוא וזה לא רוצה להתרכך, גם הרוטב לא מי יודע מה, במקביל לזה בסיר
אחר שמתי לבשל את הצלי הרגיל שלי עם תוספת הירקות והרוטב שאני שומרת
בהקפאה מבישול לבישול, אז שני הסירים מתבשלים ביחד ועוד מעט אכבה
את האש, אני מקווה שזה יצא טעים, אם לא, אני אפרוס את הבקר ואבשל
אותו עוד כמה דקות ברוטב הצלי הקבוע שלי, אין סיכוי שזה בסופו של דבר
יצא לא טעים,
לגבי ה-6/10 בתאריך הזה לפני 9 שנים נולדו הנינים התאומים המתוקים שלי,
כל שנה היום הולדת שלהם זאת הפקה שההורים שלהם עושים, השנה,
הם בתאילנד וכנראה יחגגו שם כמו שהם יודעים, מקסימום נחגוג להם כשיחזרו.
אדזה צר לי על מה שקרה לבעלך ואני מקנאה בכם שאתם יודעים לקבל
דברים עם חיוך, כשקרה לבעלי הדבר הזה, בספטמבר 1993, חרב עולמנו
ואנחנו עד עכשיו לא מתאוששים, לגבי חתולים, כמוני כמוך, אני לפעמים נהנית
להסתכל על חתולה יפה, אבל בעקרון, לא סובלת אותם ולא מסוגלת להתקרב
אליהם ומעניין, הם מרגישים את זה ובורחים ממני, כלבים, זאת האהבה של
חיי, לא נולד הכלב שירתיע אותי, כשאני הולכת ברחוב, כל כלב שבא מולי,
או עובר לידי, מרגיש צורך לגשת אלי ולקבל ליטוף.
המשך יום נעים וסוף שבוע גם כן.
 
המשך סיפור צלי הבקר


הוצאתי סוף סוף את הנתח לקירור, את הירקות והרוטב העברתי לקערה
דרך מסננת, הייתי צריכה להוציא את העלי דפנה והרוזמרין ולהשאיר את הירקות
החתוכים לפלפונים ולבשל עם שקדים, קיבלתי מזה חררררה,הכל התערבב בהכל
ואי אפשר היה להפריד, אז הוצאתי רק כמה דבלים ופלפוני גזר ואת היתר זרקתי,
הוספתי קצת מהרוטב הקבוע שלי ובישלתי כמה דקות את השקדים ברוטב,
עכשיו אני הולכת לשפוך את זה לצנצנות ולהקפיא, עוד לא החלטתי אם לפרוס
עכשיו את הבשר, או להקפיא את הגוש ולפרוס בזמן שנלך לאכול את זה,
אז תוך כדי הכתיבה פה, החלטתי להקפיא את הגוש ומה שיהיה יהיה,
אחרי שנאכל את זה מתישהו, אדווח איך יצא.
למדתי את הלקח שלי, יותר אני לא אקנה בשר טרי.
 

אדזה 900

New member
כמובן גם לסבתות

כמובן גם לסבתות באשר הן,זה רק מראה עד כמה אני עייפה.העיקר הכוונה.כל טוב
 
למעלה