כל השבוע שעבר הייתי בקלב הוטל בטבריה .
נהגתי את כל הדרך על כביש שש , ובסיומו הגענו ליקנעם . ביקנעם יש אזור של עבודות מע"צ ובדיוק שם , בלי התרעה מוקדמת , הגברת g.p.s.הפסיקה לדבר . בעקון אני יודעת שכשאין לה מה להגיד , היא שותקת , לכל חשבתי שאני בדרך הנכונה, למרות שראינו שאנו נוסעים לכיוון מערב , כי סמכנו עליה .עד שהבנו שטעינו , כבר הגענו לשלט של 11 ק"מ ממנהרות הכרמל . בפניה הראשונה ימינה פנינו צפונה ועלינו על הכביש שחוצה מים לים .
מה אגיד לכם טבריה נשארה בדיוק כפי שהיתה לפני 60 שנה , כששירתתי כחובשת צבאית בב"ח פוריה , וגרנו , אני וכל החילים ששירתו באזור , בבית החיל המיתולוגי .
באחד הימים נסענו לטיול סביב הכנרת , עצרנו לא צהרים במסעדת הדגים בעין גב . האוכל לא היה משהו אבל המחיר שלא נדע , מה גם שלמרות שהקידמה לא הגיע לאזור , שיטת מצליח הגיעה גם הגיעה . חייבו אותנו על כוס מיץ שלא הזמנו , ומן הסתם גם לא קיבלנו . החזירו לנו 8 ש"ח . לא אסיים עם מסעדת הדגים בלי מילה טובה , הזמנו מרק תפוחי אדמה ירושלמיים עם ירקות וכנראה גם שמנת מתוקה , 19 ש"ח למנה , אבל שווה כל אגורה .
שורה אחרונה , לי היה נחמד שם כי יצאנו לטיולים ,[עם האוטו] .בעלי אמר , שלשם לא יחזור שנית כי החדרים מאוד מיושנים ולא מתוחזקים , מה שנכון .
הרבה בריאות לכולנו , תמר .