בוקר טוב

בוקר טוב

אני רק אומרת בוקר טוב וצריכה לזוז מפה, כי העוזרת צריכה לנקות פה,
אכנס יותר מאוחר,
אדזה, תשובה לשאלתך קשה לי לענות לך פה, כי זה אמור להיות דו שיח,
אז אם את רוצה, תתקשרי אלי יותר מאוחר ואענה לך ברצון על כל שאלה.

הדסהש1

New member
חזרתי מהמועדון היתה לנו הרצאה

על נשים בתנ"ך נשים חזקות ועצמאיות...מעניין מאוד.
מחכה לרמי שיחזור מתל השומר עם חדשות טובות הלואי.כולי ציפיה ....

קרה משהו מעניין

עניתי אני לא רובוט, על הדבר הטפשי ששואל אם אני רובוט, קיבלתי אפשרות לחזור לפורום
ועכשיו הכל הסתדר, אני לא מבינה מה קרה ומה עניין הרובוט לכאן,
אדזה אני נזכרת שגם לך קרה משהו דומה, ל-
פתרונים.
מישהו פה החליט לשגע אותי.

אדזה 900

New member
ציפילע

הייתי עסוקה כל היום.בבוקר נסעתי עם הבעל לברכה ומשם המשכנו למוסך לסדר גלגלים ומזגן של האוטו,בדרך עוד עצרנו לאכול משהו כי כבר היה אחרי הצהריים,בקיצור חזרתי הביתה גמורה,אהיה איתך בקשר .מחר זימנו אותי בביטוח לאומי לסדנת חידושים בסיעוד ונראה מה הם מציעים משהו חדש ואז אדווח.אני בטוחה שאת יודעת יותר מהם מתוך ניסיון אישי.

אדזה 900

New member
תמר

תודה על הפירוט,זה ממש מפחיד.ברגע ראשון כבר שקלתי לוותר על התענוג הזה,אבל מה לעשות והרופא שלי המליץ לעשות זאת בגלל התלונות שלי.אני כבר מחכה חודש לתור הזה ואם אוותר אצטרך אולי להזמין תור חדש ונראה לי שלא כדאי לסחוב את זה יותר מידי.האם כדאי לי לבוא עם ליווי או שאפשר לוותר על זה,בעצם אין לי כל כך ממי לבקש כי כולם עסוקים בשלהם ובעלי בוודאי לא יוכל להיות איתי.אני מקווה לעבור את זה בשלום איך שהוא.

אדזה 900

New member
ציפי

היה לי ניסיון מר עם הרובוט הזה וזו גם היתה הסיבה שתפוז דחה אותי כל פעם מחדש ולא יכולתי להיכנס לפורום עד שנמאס לי להתעסק איתם.תודה לאל שפטרנו.

אדזה , אל תוותרי על התור . הבדיקה מש לא נוראית .מה שקרה אצלי

זה שמכשיר הצלום התחיל לעשות בעיות כשכבר שכבתי על המטה הצרה , בתנןחה של ידים מעוותות . והשאירו אותי בתנוחה כזו עד שתקנו אותו . רק כשסיימו את כל הצלומים , אמרו לי שהיתה תקלה . ברגיל זה אמור להיות פחות זמן , בעקרון הבדיקה ממש לא טראומטית , לי היה קשה בגלל הזמן המיותר . מה שכן , קחי איתך ספר , עיתון , חוברת תשבצים , או כל דבר שיכול לעזור לך להעביר את הזמן , כי חוץ מהזמן שאת ממתינה לתורך , ואני המתנתי כשעה , יש תחנת ביניים של שעה , פחות או יותר , בין מתן התרופה לוריד לבין הצלום עצמו . אני , כאמור , ביליתי במכון האיזוטופים כשלוש וחצי שעות . קחי איתך סנקביץ לאחרי הצלום . ובאשר לליווי , אינני יודעת מה מצבך , אני באתי לבד, כשיצאתי משם ישבתי לאכול ומיד הלכתי לאוטו והרגשתי מצוין . גם לא אמרו לי לבוא עם מלווה , כך שבעקרון לא אמורה להיות בעיה , אבל , את מכירה את עצמך , האנשים שהיו איתי , רובם באו עם מלווים , אבל כולם יצאו מהמכון על הרגלים בלי שום צורך בעזרת המלווה . היה גם נכה שיש לו רגל תותבת מהברך , ויצא כמו גדול .
שורה אחרונה אל תוותרי !

למעלה