בוקר טוב

בוקר טוב

תמר, אמנם השתרשרת אחרי האורח בשרשור של אתמול בערב, אבל אני
מגיבה לך היום בשרשור חדש, אני לא יודעת מדוע את לא מצליחה להכנס לפורום שהזכרת,
זה אותו ה-
, אני ניסיתי עכשיו והצלחתי בלי בעיה, אולי היתה תקלה זמנית
ועכשיו זה הסתדר, נסי שוב,
אתמול היה לי יום מעייף, הייתי חייבת להחליף משהו שקניתי לאורי ברח'
ביאליק וגם לעשות קניה במחסני השוק, כי איימו עלינו בגשם שיהיה היום,
אז עשיתי את זה די במהירות ונשארתי בלי כוחות,זה גם שיבש לי את השנ"צ
ובקיצור, התמוטטתי בערב ורק בשעות הלילה קצת התאוששתי ונכנסתי למחשב,
בנוסף לכל היתה תקלה ב"הוט" בדיוק באמצע פרק מסדרה שאני אוהבת,
היום התחיל יום חדש, הירקות כבר מתאדים על הגז ואני מולכם עם ארוחת הבוקר.
זהו לעכשיו,
נתקרא בהמשך.

תמר| והדסה

אכן כן, יש בעיה בפורום ההוא, אפשר להכנס ולקרוא, אבל כשלוחצים על "פרסם"
יש הודעה על שגיאה ומציעים לסגור ולנסות שוב להכנס לאתר, לא ברור לי
לאיזה אתר הכוונה

הדסהש1

New member
לאתר של יוליקה גימלאים יוצאים לדרך אומרים שיש

למחוק את הקוקיס -אנני יודעת עדיין מה זה??

ציפי , לא נעים להודות ,

אבל האמת היא , שאינני יודעת איך פותחים את השער , וזו בעצם הסיבה , שכל בוקר אני ממתינה , עד שהדסה תבוא עם המפתחות .

ושוב ציפי , שלחתי לך שנית את ההוראות ,

איך לטפס על הר הכסף . אם זה לא מספיק , ברצון אעזור לך .

אדזה 900

New member
תמר,ציפי,הדסה,

איזה כף שאתם יכולים להיכנס לפורום זה ולשאול שאלות,חבל שאינני יכולה להדריך אותכם כי אינני יודעת .גם אני נתקלתי בבעיות האלה ואני חושבת שהן בעיות של תפוז והם צריכים לפתור אותן או למצוא דרך להקל את התפעולים כדי שלא ניתקל בקשיים.

אדזה 900

New member
חגי

חגי תהיה מי שלא תהיה אני חייבת הבהרה,הסדנא מתקיימת בסניף הביטוח הלאומי .הם מפרסמים מידי פעם בעיתונות וכל מי שמטפל בקרוב משפחה-בדרך כלל מדרגה ראשונה מוזמן להשתתף בה.כמובן שזה מצריך רישום מוקדם כי יש הרבה אנשים שזקוקים להדרכה ולתמיכה במצב זה.כרגע הרשימה סגורה אבל אפשר בהחלט לשאול בקשר לסדנא הבאה.פשוט לפנות לסניף ביטוח לאומי שבאזור מגוריך ואני מאמינה שיעדכנו אותך.

אדזה 900

New member
אמונה

החיים מושתתים על אמונה,תקשורת בין בני הזוג ואופיים של בני הזוג.הקשבה,כבוד הדדי אהבה ואמון.לא קיימים אנשים מושלמים,קיימים אנשים שרואים הכל בטוב,במצב כזה לא מתעוררת השאלה של האמון בבן הזוג השני,ואין מקום לחששות וספקות.עצוב מאד אם מגיעים למצב של חוסר אימון האחד בשני וחבל.

אדזה 900

New member
הזמנה

לכל מי שנתקל/נתקלת בבעייה להיכנס לפורומכם אתם מוזמנים להיכנס לכאן עד שירווח בשמחה.

משתפרת

New member
תמר, כשאת רוצה לפתוח הודעה חדשה (לא להצטרף לשרשרת קיימת)-

תסתכלי על דף הפורום.
בצד ימין למעלה יש לשונית כחולה שכתוב בה "הוספת הודעה". הקליקי עליה, נפתח לך מסך של כתיבת הודעה (בתצורה שאת מכירה מתגובות להודעה קיימת).
פשוט.

באשר לבעיות שתפוז עושה למי שמנסה לכתוב הודעות או להכנס לפורומים: בפורום אחר נתן מישהו עצה שטובה למי שזוכר את הסיסמא שלו. בסרגל העליון בצד שמאל כתוב "שלום ***", הכוכביות מייצגות את השם שלכם (אצלי- שלום משתפרת). הקלקה עליו פותחת אפשרות של יציאה (leave). בוחרים בה, הדף מתנהג כעת כאילו את אורחת, לא מדגיש את שמך. כעת צריך להכנס מחדש (שם וסיסמא). זה אמור לפתור את הבעיה. לא בדקתי.
אגב את היציאה והכניסה מחדש אפשר לעשות בקלות גם מהדף הראשי של תפוז, שם זה בעברית. בשורה שממש מתחת לכותרת :תפוז" יש כל מיני פקודות באותיות שחורות לא גדולות. לוחצים על "יציאה". כשהדף מתרענן בוחרים באותו מקום "כניסה", ואז צריכים להקליד את השם ואת הסיסמא.

למעלה