בוקר טוב

בוקר טוב

עד שאסיים להקליד את ההודעה, כבר יהיה,
צהריים טובים,
אני עשיתי עם עצמי הסכם, אני לא מגיבה ולא כותבת פוסטים בשעות המאוחרות
של הערב או הלילה, אחת הסיבות ,שאני לא אוהבת שמגיבים בבוקר ומתחברים
לשרשור של היום הקודם, שנכתב בלילה, מה לעשות, אני אוהבת סדר,
אז לעניין, אדזה, תודה על הרעיון להגדיל את התמונה ולתלות בבית, כנראה,
שאף פעם לא היית אצלי בבית, כל הקירות, הספריה, המזנון , המרפסת
הגדולה, ויש לי גם שולחן קטן שמיועד לזה, כל זה מלא בתמונות, גם תמונות
משפחתיות וגם ציורים של אורי, שבצעירותו צייר עם צבעי מים על בד,
הוא היה לוקח לאמא שלו מגבות מטבח ולי הוא לקח חיתולים, הוא הפסיק לצייר
ולא מסוגל לחזור לזה, עקב מצבו הבריאותי,
נאוה הכינה לי ציור מיוחד של פיל, היא יודעת כמה שאני אוהבת פילים
וכבר לא היה לי איפה לשים, אז שמתי עם מגנטים על המזגן, בקיצור,
הבית נראה כמו מוזיאון, אז החלטתי שאני לא ממשיכה עם זה יותר,
יש לי במחשב אלבום תמונות מלא וגדוש וכל תמונה שאני אוהבת, נגנזת
שם, בקשר ל-"כבדהו וחשדהו"גם אני באותה דיעה ולפעמים אני משלמת
על זה מחיר,
מינהל'ה, תודה שנענית לבקשתי ונכנסת לפורום, תודה גם על המחמאה
לתמונה, אשמח אם תמשיכי מידי פעם להכנס ולכתוב על עצמך,
תמר, תודה גם לך על המחמאה לתמונה,
סיימתי עכשיו לאכול מולכם את ארוחת הבוקר, כמו שאני רגילה כל יום,
בעצם, זה הכל לעכשיו,
אל תשכחו שהלילה עוברים לשעון חורף, כלומר מזיזים את השעון שעה
אחורה, יופי טופי, אפשר בבוקר לישון עוד שעה,
שבת טובה.

שנאבס , כבר 3 ימים שני מנסה , ללא הצלחה ,

להכנס לפורום של יוליקה ,גמלאים יצאו לדרך .
בכל נסיון אני מקבלת את אותה ההודעה .
&nbsp
גולש/ת יקר/ה,
הודעתך נקלטה והיא תפורסם לאחר שתאושר על ידי מנהל הפורום.
בעת אישור הפרסום תשלח הודעה לתיבת המסרים שלך.
&nbsp
לעמוד הפורום
&nbsp
תודה,
הנהלת הפורומים
&nbsp
הודעות אחרונות
אני ממש לא כותבת מסרים פוגעניים , ולא מבינה מה יש להם לאשר . אבל אם רוצים לקרוא ולוודא שהתוכן עומד בסטנדרטים של תפוז , או חלילה הגזמתי , זה בסדר , אבל תנו תשובה , תגיבו לעיניין . גם אם החליטו , באופן שרירותי/רנדומלי להוציא אותי מהפורום , זכותכם , אתם בעלי הפורום ובעלי הכח והשררה , אבל המינימום תגיבו ,תדווחו ל"בעל השמחה" .
שתהיה לכולנו שבת שלום , ומי שיודעת להעביר את דברי לאן שצריך , אשמח אם תעשה כן, תודה , תמר .

אדזה 900

New member
תמר

תמר יקרה בזמנו שהיתה לי אותה בעייה לקח לי יותר משנה עד שהדברים הסתדרו.ניסיתי בכל דרך אפשרית עד שהתיאשתי והפסקתי לכתוב.לא מזמן כשחזרתי לכתוב זה היה ממש נס ועד היום אני לא יודעת איך זה קרה,אני יכולה להבין את התסכול כי גם אני חוויתי זאת.
בכל אופן אנו שמחים שאת איתנו ומקווים שגם תמשיכי,ביייייייי.

אדזה 900

New member
היי ציפי

לא יודעת למה לא יצא לי באמת לבקר ,אילוצים -מה לעשות.לפי התיאור שלך נראה שיש לך בית מעניין ביותר ושווה ביקור.
בקשר לכתיבה הלילית אני לא רואה בזה בעייה להפך אני חושבת שאנשים נחים סוף סוף מטרדות היום ומתיישבים ליד המחשב .אני מודה לכל מי שכותב ולא משנה באיזו שעה , גם לא רואה טרחה רבה בלדפדף ולחפש אם מישהו נזכר להוסיף משהו בלילה,נכון שקורה שמפספסים -אבל כולנו אנשים מבוגרים ויכולים להבין אחד את השני.משתדלת לדפדף עם הדפדפן בסך הכל זה משחק.

אדזה 900

New member
מינהר

אנו חייבים תודה לציפי שבזכותה את כאן,ותודה לך שהקשבת לה.מקווים לראותך ולהשתתף בכל מה שתמצאי לנכון לשתף אותנו כל יום ביומו ואפילו יותר מכך.

תמר

התקלה שם לא אישית נגדך, זאת תקלה כללית בפורום הזה, את יכולה להכנס,
לקרוא ולכתוב מה שאת רוצה, אבל ברגע שאת לוחצת "פרסם" נפתח חלון
וכתוב בו שיש שגיאה בשליחה וכותבים לך לצאת ולנסות שוב, אי אפשר
לנסות שוב וזהו, יש הצעה למחוק קוקיס, הייתי בקשר במסר עם יוליקה,שהסבירה לי ולא הבנתי מה זה הקוקיס, תפוז לא זרק אותך, עובדה שלפורום הזה את מצליחה להכנס, אז זאת תקלה של הפורום המסויים ההוא ונקווה שזה מתישהו יסתדר, גם אני מציעה לך להמשיך ולכתוב פה את כל אשר על ליבך, אנחנו
אוהבים אותך.

הדסהש1

New member
ערב טוב טוב לשמוע ממינה ..מקווה שהיא

מרגישה טוב יותר.ניסיתי כמה פעמים לצלצל ולא היתה תשובה..
היום אחר הצהריים באו עינת והבנות.יפעת ותום וסול.קאי נמצא בטיול של הצופים במצדה.אני מאתמול הייתי במיטה.חילופי מזג האויר עושים לי שמות בעצמות.
כל תנוחה כואסת לי.וכדי לצאת ידי חובה "זאת המחלה שלך הפיברומיאלגיה"
תלמדי לחיות איתה בשלום...לשקד לא אישרו בנתיים את בדיקת הבריום כדי לברר את בעיית הבקע הסרעפתי.קודם שיעשה את צילום הריאות ולאחר כך התשובות של בדיקות הדם יראו מה לעשות.זה בגלל יוקר הבדיקה שלחו אותו מוקדם הביתה ושיתמודדו עם קופת חולים...פשוט התעללות בחולים...מאחלת לכולם שעת שינה נוספת.להעביר שעה אחת אחורה את השעונים.אני כבר העברתי בשעטון היד ובמיקרו.טוב שפאלפון זה אוטומטי ובמחשבים...לילה טוב לכולם...

מינהר

New member
תודה תמר, אדזה, ציפי והדסה. מצב העינים אצלי טוב יותר.

קבלתי משחה שקוראים לה מקסיטרול, ולאחר מספר שבועות חל שיפור משמעותי. חבל שסתם סבלתי חודשים-שלושה. זו משחה די ישנה, והרופאים המהוללים בקופח חולים קרית אונו ובבילינסון נתנו לי טיפות לחות בלבד, שלא עזרו. רופא עינים בפתח תקווה שהייתי אצלו באקראי נתן לי את המשחה הזו, ואמר להתחיל עם פעמיים ביום. יש במשחה סטרואידים.
בעניין פורום גמלאים- אני מקבלת תשובה, שהתגובה שלי לא חוקית ואי אפשר לשלוח אותה. משהו שם לא בסדר.
אני מקווה שכולם בריאים ושלמים כאן בפורום.

למעלה