בוקר טוב

מינהר

New member
שילמתי לאינסטלטור 2000 שח עבור

החלפת 2 ניאגרות, ברז אמבטיה, עוד 2 ברזים קטנים ותיקוני טיח- צבע. הכסף זורם, ויש לי עכשיו תיקוני שינים כואבות. אז זה שמתלונן שכאן מדברים על מחלות, מוזמן להתלונן.
ציפי, איך עברת את הגשמים אתמול?

הדסהש1

New member
צהריים טובים..היום חולף מהר.המטפלת החדשה עושה

רושם טוב .עושה מהר ונקי עובדת כמו טורבו..נקווה שימשיך כך.
החליפה לנו את המצעים.ועשתה את הטריסים שהקודמת לא
הסכימה לעשות..עכשיו הבית נקי לסופ"ש...ביתי יפעת הביאה לנו את
הספסל שהזמינה מנגר למקלחת.כדי שנשב בנויחות בזמן שאנו מתקלחים.עד
עכשיו עמדתי וזה היה מאוד קשה לי כי יד אחת החזקתי במעקה שיש לנו
כדי שלא ניפול..הכביסה על החבל שתי מכונות.מקווה שהיא תתיבש
עד אחר הצהריים ואז אייבש לחצי שעה במייבש...לאחר ארוחת הצהריים
אלך להשלים שעות שינה מהלילה...כך כל יום...המשך יום טוב ובריא ללא כאבים לכולם..מי שמתלונן שלנו יש כאבים רוב הזמן הודאי הוא או היא צעירה ובריאה...גם אני לפני מספר שנים לא התלוננתי על כאבים ...

מינה, לשאלתך

אתמול כל היום היו רעמים וברקים וגשם לא ירד, אפילו יצאתי לקניות ללא חשש,
אבל בערב, נפתחו ארובות השמיים וירד גשם ללא הפסקה עם המשך רעמים
וברקים, עד הבוקר,יופי , היתה הפוגה ויכולתי לצאת לסידורים, עכשיו אני בבית,
על משהו אחד ויתרתי, זה על נסיעה באוטובוס לסנדלר, ברמת יצחק,
לבדוק מחירים ואפשרויות
להזמנת נעליים, זה יידחה ליום אחר, עכשיו רק צריכה להיות עדיין הפסקה
בגשם, עד שאישי, בןזוגי הנצחי, יחזור מהמרכז יום, אחרי זה שיהיה גשם כמה
שיהיה, אנחנו צריכים את זה, עץ הקלמנטינות שלנו זקוק לגשם, למרות
שנראה לי שהשנה, אין לו כוונה לתת פרי, אני לא רואה ניצנים.
בהצלחה עם רופא השיניים ושתהיה לך נחת מהשיפוצים.

אדזה 900

New member
חורף

אני לא יודעת איך אצלכם אבל אני לא אוהבת את החורף והגשם,למרות שאני יודעת שאנו זקוקים לגשמים.הימים הקרים עושים אותי עצלנ ואין לי חשק לעשות שום דבר.נכון שאני לא יכולה להתחמק מהמטלות שלי בבית,בחוץ ומכל הסובב אותי,אבל הייתי מעדיפה לא לצאת מהבית,לשכב עם ספר טוב כמו פעם שלא היו לנו התחייבויות.אבל אני אומרת תודה לאל על כל מה שיש ומתנחמת בכך שישנם גם ימים חמים ללא גשם.והעיקר הבריאות.

היי לכולן ,
מי שלא מעיז לא מצליח .

אתמול ביקרתי אצל ידידי הלא יקר , רמי לוי . בין היתר קניתי גם עלי סלק , [מנגולד] . בבית חיפשתי באי......נט מה עושים עם זה . מצאתי מתכון לקציצות , והלכתי על זה . יצא טעים מאוד . בקרוב יפול עלינו חג החנוכה , כדי להיות מוכנה תירגלתי הכנת לביבות תפוחי אדמה , יצא מעולה . סגפניות אפילו אינני מנסה להכין , נקנה מוכנות . ציפי , לצערי וצערך אני מאמינה שאת צודקת באשר לפירות מעץ הקלמנטינות בחצר שלכם .לדעתי פיספסתם את העונה . בעץ התפוז שלי היו השנה 6 תפוזים , אחד אכלנו , שני היה רקוב , ועוד 4 ממתינים לתורם . אולי מחר לארוחת ערב אגיש את השלישי , בתקוה שיהיה אכיל . אצלינו בדרום עוד לא ירד גשם , פרט לכמה טיפות . כנראה שלקראת סופ"ש המצב ישתפר , זו לפחות הבטחתו של דני רופ . בדרך כלל אחר הגשם הראשון הגנה נראית הרבה יותר רעננה , פרט לעצים שבשלכת כמובן .
יללה טוב לכולן , אני נכנסת לאי.....נט לחפש מתכון של עוף לשבת .

למעלה