בוקר טוב

בוקר טוב

היום לפני כך וכך הרבה שנים, נולדתי,אני לא כל כך חוגגת, כי אני די מדופרסת,
נכון, שיש לי כמה דברים טובים שזכיתי להם בחיי, אבל כרגע, הדברים הלא
טובים שולטים וקשה להתמודד עם זה,תודה שיש לי את המקום הזה, כדי לשתף.
שיהיה יום טוב ושבוע טוב לכולנו
נ.ב. בבקשה אל תתחברו לשרשור של אתמול,ההודעה האחרונה הלא נעימה,
לא שווה התייחסות.

הדסהש1

New member
ציפי מזל טוב ממני .טוב שאמרת לפני שהסתכלתי מה נכתב

לכן לא הגיב לזה..אני יודעת כמה אנשים יכולים להיות רעים..אבל אני האחל לך בריאות ושיהיו לך ולאורי האחד והיחיד ימים טובים .ובריאים לעוד הרבה שנים למרות כל הקשיים...לכן לא אתבכיין היום למרות שיש לי מה לומר..אני נכנסת עכשיו למיטה לאחר ששרון המטפלת החליפה את המצעים.והיום סידרה לי 2 ארונות מטבח שאנני יכולה להתכופף כדי לנקות אותם..זרקתי כמה קופסאות פלסטיק שנאגרים אצלינו .ביום שלישי אם יהיה לה זמן תמשיך בעבודה..כי לפני פסח ליאת כבר אמרה לי שהיא תבוא ותהפוך את הבית.לי אין היכולת להעיר לשרון על הנקיון שלה..לאחר שהיא עוזבת אני רואה שלא הזיזה אפילו בסנטימטר כלום ונשאר הלכלוך שנראה לעין אותי באותו רגע זה מעצבן אותי אבל אני אומרת -זה מה שיש.גם בסלון היא שוטפת עליון לא מתחת לרהיטים ואותי זה מעלה פנימה את הסעיף....לא יודעת איך להעיר כדי לא לפגוע...את האבק אני כבר עושה לפני שהיא מגיעה...עושה הכל כדי לא להכנס איתה לעימותים...מה עושים?להעיר או לשתוק.
יוצא שחלק מהעבודה שלה אני עושה בשקט..את המרטאות במקלחת.המדף שרמי שם את כלי הגילוח.השולחן של המחשב יש כתם שאני בכונה לא ניקיתי כדי לראות מתי היא תנקה..והיא לא ניקתה..אני עכשיו אקח מגבון חד פעמי לנקיון והעשה זאת...טוב התעצבנתי מספיק ליום אחד..אלך לקרא עיתון לראות טלויזיה ולהרגע.אחרת אתפוצץ...
...

מינהר

New member
ציפי, ברכות ליום ההולדת. בריאות ונחת,

ברכתי אותך גם בפייסבוק.

קיבלתי מחמאה מפתיעה

על עבודה שעשיתי לפני 30 עד 50 שנה .
בן השש : סבתא נכון שאת אמא של אבא שלי !
תמר : כן , נכון .
בן השש : סבתא , את יודעת שאני מאוד אוהב אותו , הוא עושה איתי הרבה דברים של כיף.
תמר : כך צריך להיות .
בן השש : סבתא , יש לך ילד טוב !
ואני אומרת : מי צריך יותר מזה .
&nbsp

למעלה