בוקר טוב

בוקר טוב

מה קרה, עוד לא התעוררתם? או שכבר מזמן התעוררתם ואתם במטבח עם בישולים לחג השני ולשבת, אני עוד מעט עושה טיפול 10000 לאורי ויוצאת לטיפול 5000
אצל ולאדה הפדיקוריסטית, משם אעשה קצת השלמת קניות, אני לא מארחת אף אחד
לארוחה, מחר אבשל מרק עם קניידלעך וזהו, בשבת אכין את עוגת היומולדת המסורתית שאני תמיד מכינה לנאוה, בבוקר אסע להביא אותה לכאן ואחה"צ
יבואו לחגוג איתנו החלק מהמשפחה שנמצאים בארץ, כן, נאוה שלי בת 60,
זה יוצא בדיוק בשבת.

מינהר

New member
ציפי, לבריאות עם המרק. ועם הקניידלאך.

גם אני שמתי על האש מרק עוף.
הבוקר קמתי מוקדם, והלכתי ליוחננוף להשלים גבינות וירקות לחג הארוך.
מזל טוב לנאוה היפה.

הדסהש1

New member
ציפישוב מברכת את נאוה ליום ההולדת.

אנו לא מצפים לאורחים החג.כך שמי שיבוא יתקבל בזרועות פתוחות.אני הכנתי קציצות לצהריים.ולמחר רמי הכין גולש עם ירקות.מרק לא הכנתי כי חם ואכלנו כל השבוע עם הקניידלך.

נוגהה1

New member
ערב חג מבורך לכולם ,,ציפי את חרוצה אני מתארחת אצל אחותי בכפר

סבא האפה לה עוגה
והרבה מזל לבת ציפי

צהרים טובים

היום החלטתי לא להתעצל, אחרי הטיפול אצל ולאד, עשיתי סיבוב בכמה חנויות ברח' רשי ולא מצאתי
מה שחיפשתי, אז לא התעצלתי המשכתי את הסיבוב עד פרימדונה, עם כמה
מנוחות בדרך והיה שווה, כי מצאתי הכל חוץ מפומלה שכנראה כבר נגמרה
העונה שלה, לא נורא, יש מספיק פירות, חזרתי הביתה עם כאבים בגב וברגליים,
שטופת זיעה, אך מרוצה, המטפל הגיע חמש דקות אחרי, הוא כבר רחץ והלביש את אורי, אפילו הספיק גם למדוד לו את המכנסיים שהוא אמור ללבוש לחתונה של הניצנים בעוד שבועיים, עכשיו הם יצאו קצת החוצה להליכה עד הכביש ובחזרה עם ההליכון,
הוא ייקח בצאתו את הניירות והבקבוקים למיחזור, כל הסיפור נמשך 3/4שעה
גג, ככה זה היום עם המטפלים, הם מכתיבים לנו את החיים.
חג שמייח ושבת טובה

טוב, כתבתי שהמטפל תיכף ילך, אז דווקא היום הוא החליט לבדוק את הסבלנות
שלי לשטויות שהוא מספר ועומד ומקשקש, אז היום העבודה שלו מסתיימת אחרי שעה, זהו הוא כבר יצא,
בסך הכל הוא עושה בסדר את מה שהוא צריך לעשות, חוץ מנקיון, שבזה הוא
גרוע, אבל הוא רוחץ את אורי ומטפל בו בסדר וזה הכי חשוב.
תודה על הברכות ליומולדת של נאוה שלי, שזה יהיה בשבת 27/4

tamarsharoni

New member
חג שמח לכווווווולן .

מזל טוב לנאווה של ציפי , נדמה לי שכבר לפני שבועים סיפרת שיש לה יום הולדת , אבל אולי אני טועה. בגילי , אני מרשה לעצמי שלוש טעויות ביום , ועד שעה זו ,19.00 זו הראשונה , אם בכלל . גם אני הכנתי מרק . לפני שבועיים מצאתי במחסני השוק עצמות בקר כשרות לפסח . קניתי כ 4 ק"ג .כך שעכשיו לכל שישי יש לי מרק בשר . קינדרלך אני מכינה בתחילת הפסח . מכינה מחבילה פנימית שלמה , שזה 15 מצות . יוצא לי בין45 ל 50 קינדרלכים . מכניסה לפריזר , ומוציאה מתי שמתחשק . בעלי הכין עוף עם ת. אדמה בתנור . יש עוד 2/3סלטים ואנחנו מסודרים . אה כן , שכחתי , יש גם צנצנת של מגעילטפיש . קניתי סוג שאינני מכירה , אבל זה היחידי שהיה , מה גם שהיה במבצע של 10 ש"ח במקום 17 , לפחות זה מה שהיה כתוב .
שיהיה לכולנו חג שמח , הרבה בריאות , ותהנו מהרהיטים החדשים .
נ.ב. איפה אדזה ? חג שמח גם לך .

אדזה 900

New member
לנאוה,לציפי

ולכל המשפחה יום הולדת שמח וכן ירבו עם כל אוהביכם.

אדזה 900

New member
תמר

אמנם כבר לא אבשל יותר קנעידאלאך בחג הזה (נמאס) אבל אימצתי את הרעיון להקפיא-איך לא חשבתי על זה קודם?תודה.דרך אגב אני תמיד פה ורק בגלל העומס של החג קצת פיקששתי,אתמול נהניתי מנוגה שהצטרפה אלינו ובירכתי אותה על בואה ,אני חושבת שבגלל אי הסדר בשרשורים קשה באמת לראות מי נכנס.גם היום זה לא מסודר.ציפי תמיד מבקשת לעקוב אחר התאריך ולא אחרי הכותב ולמרות זאת יש טירולים שמעוניינים כנראה לשבש את הסדר.במקרה כזה אני פשוט משאירה אותם מאחור ולא כותבת אחריהם רק לפניהם.זה הדבר היחיד שאפשר לעשות לדעתי כדי לשמור על הסדר הטוב.

אדזה 900

New member
חג שמח

ל-מינהר,ציפי,הדסה,נוגה,תמר,זמושץ,שקדיה וליצחק שמשום מה אני לא רואה אותו,האם ידוע למישהו למה לא הביא לנו את פרשנותו לפרשות השבוע ? האם נפגע ממשהו שלא בידיעתנו?מתגעגעת לצורת הפרשנות העכשוית שלו .מקווה שהכל בסדר ועוד נשמע ממנו.

מינהר

New member
תמר, קינדרלאך זה ילדים . תשתדלי לא

לבשל אותם . התכוונת קניידלאך, [כופתאות, נדמה לי]?

למעלה