בוקר טוב

אפרת10511

New member
בוקר טוב


בוקר טוב ליום ראשון שבוע טוב ומבורך בשפע של שמחה ברכה והצלחה������������ חג חנוכה שמח
 

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לערב חנוכה

אנחנו ניסע לשפלה להדליק נרות עם כל הנכדים
אני אביא סופגניות - אני בעצמי לא נוגעת...
מייד אצא לחדר הכושר...
חג שמח!!
 

הדסהש1

New member
בוקר אור לחג החנוכה נר ראשון

אנו נדליק לבד..רק במשך השבוע ניפגש יחד כולם ונדליק נירות...

 
לא ברור לי למה מתפלאים...

שם המשפחה של הפוליטיקאי הוא:"שקרן, רמאי, נוכל, גנב", ולעיתים מזומנות גם "פחדן".
השיקולים שלהם אך ורק ענייניים, משמע מה שהוא עבור עצמם, הפרט החשוב בכנסת או בממשלה הוא כורסת הזהב, ויחד איתה משכורת שמנה שמידי פעם הם מעלים אותה לעצמם.

מי שמטומטם פה זה הציבור שממשיך להצביע עבורם בבחירות.
ואני לא בא בטענות אל האספסוף כי הוא ממקורו עלוב נפש ועבד סמוי.

מזכיר לי אימרה של אשכול שאחרי הבחירות לא עשה משהו והזכירו לו שהוא הבטיח, אמר: "הבטחתי, אבל לא הבטחתי לקיים את מה שהבטחתי".....
 

נימה3

New member
הערב נדליק נרות חנוכה ברב עם

וזאת לאחר מרוץ הלפיד שמתקיים מדי ערב חג החנוכה וכולל את כל הילדים הקטנים והגדולים. ארוע יפה ומלכד. ובעיקר מסורתי אצלנו. חשוב לשמור על המסורת.
לביבות וסופגניות טרם התחילותי אבל נראה בהמשך השבוע.
 

מינהר

New member
כל פרויקט מתחיל ממשהו. נעשו פעולות

ראשונות. הארופים לא רוצים להיות תלויים בגז הרוסי. הצינור לא יעבור דרך תורכיה, אלא בים מקפריסין ליון ואיטליה. סביר שיתגלו עוד שדות גז בישראל. נחכה ונראה.
 

מינהר

New member
הייתי הבוקר בשירה בציבור במשכן המוסיקה

בנוה סביון. היה נחמד. חילקו סופגניות. לא התפתיתי.
הערב בריקודי עם שוב יחלקו סופגניות.
 
קניתי כרוב ורוצה לעשות כרוב חמוץ

ראיתי בטלויזיה שחותכים דקדק מערבבים עם חרדל, נגיעה מלח, חומץ ומים.
אני רק לא זוכר אם היה עוד משהו.
 

מינהר

New member
בטוח שיש מתכונים באינטרנט. בפולין

הכרוב החמוץ היה מעדן, ובשכונת העולים בה גדלתי מכרו אותו מן החבית. בעל המכולת היה יהודי פולני.
אני מעדיפה לבשל כרוב בנוסח הונגרי, עם תפוחי עץ ורסק עגבניות, לפי הספר "שומרי משקל אוכלים טוב".
 

arye9

New member
בקשר לכרוב חובה לעשות בדיוק כמו שכתוב ולא להתחכם.

בהצלחה וחג שמח,
אריה
 
תודה לך. גדלתי בבית על כרוב חמוץ רומני

ובכלל , אמא שלי והסבתא היו מחמיצות כל פרי וירק אפשרי (והכל אפשרי) אפילו אבטיח שמכה את החך כשמצפים למתוק ומקבלים חמוץ טעים וקליל.
גם חציל כמות שהוא, מה שנקרא היום "חציל על האש".
 

יוליקה

Member
מנהל
כשהיגענו לדימונה ב-1972

היתה מעדניה "לא כשרה" שנוהלה בידי זוג רומנים...
(רק לידיעה, הרומנים הגיעו לדימונה ב-1956 כשנה לאחר היווסדה)
בחנות שהיתה באמצע המרכז המסחרי, ולא מוסתרת...ש"ס עוד
לא הגיעו לדמונה...
הרומני היה מחמיץ בדיוק כמו ששפירא מספר כרוב כבוש ואבטיח
בחביות עץ... מעדן!!
 
למעלה