בוקר טוב

הדסהש1

New member
בוקר אור אני ערה שעות רבות אך נשארתי במיטה..

הכל מוכן לשבת .מקוה שתהייה רגועה .וכל התחזיות לא התגשמו...לא צפויים לנו אורחים כך שאנו בבית.אפילו הטלפון לא מצלצל...

yaely2

New member
מנהל
שלום לכולם ויום נעים,

המון המון בריאות לכולם כולם בכול איבריי הגוף.

אם בשינה עסקינן, אז אני ישנתי עד שבע. לאחר שסיימתי את כול צרכיי כולל שתיה, חזרתי למיטה עד 11.

חיוכון:
ילד: "אבא, איך הגעתי לעולם?"
אבא: "ובכן, החסידה באה ביום..."
נקטע באמצע דבריו על ידי הבן:
"טוב, בלי קשקושים, דבר איתי
בשפה נורמאלית!"
האב: "טוב. אז יום אחד פגשתי את
אמא בצ'אט, וקבענו להפגש בשירותים
של קפה אינטרנט. אמא שלך ביקשה לקבל
ממני קובץ גדול, אז העליתי לה את
הקובץ. עד שגילינו שאין לנו פייר-וול
היה מאוחר מדי כבר לבטל. וכך, תשעה
חודשים אחרי, הופיע הוירוס המעצבן."

יעלי

ציפי , אם זה לא מאוחר מדי ,

אולי כדאי לך להתיעץ עם עו"ד שמתמחה בתחום , בנושא .
בנוסף , ברדיו , אני חושבת רשת B , אולי בשעה 18.00 עד 19.00 תוכניתה של גילי תמיר/טמיר . עונה לשאלות הקהל בנושאי זכויות האזרח מול השרותים החברתיים .גם אם אין לה תשובה , תמיד תמצא למי להפנות ליותר אינפורמציה . אולי ביום ראשון יהיו לי יותר פרטים . אני מתכוונת לנושא הבטוח הפניקס או מה שלא יהיה . שבת שלום והרבה בריאות , תמר .

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום

אתמול ממש נעלבתי מאנשי האבטחה של בי"ח בילינסון. הגעתי לבית החולים ברגל. כבר מספר פעמים שאני שמה לב, שיש רחוב רחב וסלול שממנו אפשר להיכנס לבית החולים ללא בדיקה כלל. אתמול אמרתי לאחראים שבתחנת הביטחון אודות הכביש הזה. המאבטחת אמרה לי שזה ידוע להם ואילו איש האבטחה אמר לי "תזוזי גברת, את מפריעה לבדיקה" אני לא יודעת לאן לפנות כדי להאיר את עיני האחראים. באותו כביש שעליו אני מדברת ושממנו יש גישה לבית החולים ללא תחנת בדיקה כלל, אפשר להעביר עליו אפילו טנק. אחר כך יקימו ועדת חקירה.

הילדה - תינוקת שנרצחה וכול כך לקחתי ללב בגללה, הייתה בגן שאני ממש מכירה. הייתה לי הרגשה כזאת, עכשיו שמעתי ששינו את שם הגן לאחר מה שקרה,

מה נאחל??? הרבהבריאות, זה הכי חשוב

יעלי

מינהר

New member
יעלי, כל הכבוד לך בעניין בילינסון.

את יכולה לכתוב למנהל של בילינסון ? את צודקת שאם יקרה אסון זה יהיה מאוחר מידי.

למעלה