בוקר טוב

זיגזג

New member
בוקר טוב

דרוש / ה מנהל / ת לניהול הפורום :-B

אני בשלבי פרישה

זיגזג

New member
יודע, הפורום כנראה ייסגר

אבל מה אני אעשה ??

הפורום לא זזה רוורס

אתה יודע משהו

לפעמים אני באמת תוהה איך זה קרה, איך אחד הפורומים היותר פעילים בפרדס הפך לפורום רפאים. עצוב.

זיגזג

New member
אני אשם

נעלמתי לאט לאט בגלל לחץ מהעבודה,

וזה הקרין על שאר חברי הפורום,

הוא לא יכולים לחיות דקה בלעדיי

יאללה תנסי להחזיר את כולם, יש עכשיו פחות לחץ... אני כאן עכשיו !

האשמה היא לא בך

לפחות לא רק בך או לא בעיקר בך.

למי שתוהה מי אני, חלקכם מכירים אותי בכינוי אחר, הייתי בעבר חברה בפורום לפני שזיגזג נהיה מנהל והפסקתי לכתוב בו אחרי שהאווירה כאן נהייתה מאוד לא סימפטית. היו תקופות שהיה כיף להיות כאן, היו דיונים נחמדים ואנשים שתמכו אחד בשני אבל היו גם אנשים פחות נחמדים שבעיקר קטלו אנשים אחרים והעליבו אותם והמנהלים באותה תקופה לא עשו כלום.

אני באמת לא מבינה למה אתם מתפלאים שכל החברים נעלמו ושאנשים חדשים לא נשארו כאן, לא נעים להיות חלק מפורום שמבוסס בעיקר על קללות ועקיצות אחד של השני שנמשכו במשך תקופה ארוכה והוציאו את כל החשק להיות כאן.

זיגזג

New member
לא יודע מי את האמת...

ואם קראת לעצמך אלמוית אני אכב את זה למרות שאני די סקרן

אבל... על איזה קללות את מדברת? עקיצות אולי, וזה לא רע, זה חלק מהפורום, קצת עקיצות והומור שחור אף פעם לא מזיק...
אבל קללות? לא זכור לי שהיו כאלו כאן !

היו קללות ולא מעט

והיו גם הרבה עקיצות שלא נעשו בטוב טעם, היו ימים שלא היה מה לקרוא בפורום מלבד קטילות של אנשים. לפי מה שנראה המקור לחלק מהמקרים האלו היו סכסוכים אישיים אבל זה עבר את הגבול יותר מפעם אחת. היו גם כמה מקרים שנראו ממש כמו מסע השתלחות אישית של אנשים מסוימים באחרים, שזה מסוג הדברים שבפורומים אחרים המנהלים קוטעים מייד, מוחקים וחוסמים אם צריך אבל כאן היו מנהלים שהתעלמו ואנשים לאט לאט עזבו.

אולי זה עניין של הגדרה

אני גם לא זוכרת קללות אבל אני כן זוכרת קטילות שהיו מעבר לעקיצות חבריות והומור שחור, כולל קטילות מתמשכות שהופנו לאנשים ספציפיים (שרובם באמת לא נצפו שנים בפורום) ובאמת היו תקופות שהיה ממש לא נעים לכתוב בפורום. בנוסף, חוש הומור זה דבר משתנה ומה שבעיניך נאמר בהומור לא בהכרח ייתפס ככזה אצל אחרים. אני זוכרת שאחרי משחק המזוייפים שהיה קורע מצחוק מישהו כתב שהוא ממש לא אהב את המשחק הזה ושאחת מאלו שהיה לה "זיוף" היא ידידה שלו שמאוד נפגעה.

Natalila

New member
בהכל אשם הפייסבוק

הוא תפס את המקום של הפורום רק ששם אפשר לראות תמונות

לא מסכימה איתך

היו עוד שטענו את זה וזה נשמע הגיוני משהו אבל לדעתי אין ממש קשר
ועובדה שפורומים אחרים ממשיכים לפרוח למרות הפייסבוק. המטרה של פייסבוק ופורומים שונה, ויש אנשים שמחפשים את המקום של האנונימיות והקשר החברתי שיש בפורומים ובפייסבוק הוא קצת איבד פרופורציות. פייסבוק הוסיף נדבך אחר, אבל יש דברים של פייסבוק ויש דברים של פורומים.

בפורום הזה אולי זה הורגש יותר כי מלכתחילה היה קשר חברי חזק לא וירטואלי בין החברים הקבועים, וככל שמספר החברים פה הצטמצם (כי לא באו חדשים והאירעים עזבו) התוצאה הייתה שנשארו בודדים שכבר העדיפו לדבר באופן אישי/בפייסבוק.

Vdrums

New member
יש פורומים שהפייסבוק כן גרע מהם ויש שלא

ככה שזה לא 100% לא נכון. והיום יש קבוצות בפייסבוק וזה בדיוק כמו פורום, יש דיונים, שירשורים והאמת שזה יותר נוח ומהיר לשימוש.

luda88

New member
אולי הפורום היווה מעין תמיכה לאנשים..

או מקום מפגש חברתי-ווירטואלי..
ואנשים התפתחו עם החיים שלהם, נהיו יותר עסוקים, מצאו מקורות תמיכה אחרים וכו' ואז הפורום תפס מקום קטן יותר בעולם שלהם.

ואולי אנשים לא הרגישו נעים לכתוב בו

היו אנשים שכל מה שכתבו זיכה אותם בתגובות עוקצות ומעליבות וגם מי שלא קיבל את התגובות האלו, לא נעים להיכנס לפורום ולראות בעיקר התנגחויות וקטילות של אנשים, זה גם לא משהו שמושך אנשים חדשים.

ebi83

New member
מלהיות חברתי הוא הפך למעביר זמן..

שזה משהו די טבעי.

הייתה כאן קהילה ברורה ומגובשת שכמו שכולם אמרו לפניי בערך, כל אחד תפס כיוון בחיים והפורום איבד את הרלוונטיות שלו.

תראי, עצם העובדה שרובנו מכירים רק וירטואלית די ממחיש את זה.

זיגזג

New member
לא ממש...

אלא אם כן משהו יתחיל לזוז כאן.

כרגע לא זז כלום, נכשלתי בתפקידי

זה באמת משנה ?

למי אכפת כמה אנשים גולשים או כותבים בפורום ?

מי שעדיין פה,כנראה נמצא פה מסיבה זאת או אחרת
כל אחד ומספר ההודעות שהוא כותב..

נעים להתרפק על נוסטלגיה אבל אפילו היא-כבר נמאסה,
אני עדיין אקרא וארשום פה ללא שום קשר לכמות האנשים שנמצאים.

במקום להחזיר עטרה ליושנה אני בעד לשמור על מה שיש.

למעלה