בוקר טוב

בוקר טוב

מה עושים היום? יש תכנונים, מטרות, תקוות? בלי קשר (לבוקר), אתמול ראיתי את התכנית 10 הדברות. המנחה שם (אוף, דוקא עכשיו השם שלו נעלם לי מהמוח) הדהים אותי. נראה שיש לו רגישות מאד מיוחדת, וגם כנות שכבשה את ליבי. ללא ספק, תכנית דוקומנטרית שאינה לפי הפורמט הרגיל, אלא ערוכה כמקטעים של גילוי (הפעם - על אלוהים והאמונה בו, בהשתתפות שולי רנד הכובש בפני עצמו), ומקטעים של ניתוח (מול פסיכולוגית) שכללו ממש רגשות וחששות כנים של המנחה (אני יודעת שזו טלויזיה ועוד ערוץ 2....אבל נוח לי לקבל את הדברים שם כפשוטם. גם אם זה לא הוא, עדיין מישהו חשב על זה). אח"כ היה דיון שכלל 3 דיעות שונות, שהיה תרבותי (חלק מרשים מהזמן הם החזיקו מעמד והקשיבו בעיון למשתתף) כשדיבר) ומעורר, על האמונה באלוהים, על המשמעות של אלוהים מול מעשי האדם וכו'..... זהו. רציתי לשתף

Neora Barak

New member
בוקר טוב ללהבה ירוקה מלהבה וורודה .

בוקר נפלא ושמשי לך ולכולם, תודה על תאור התוכנית, אני אמנם קצת אתאיסטית, אבל יחד עם זאת מאמינה במשו..משו שמסדר איכשו את הדברים בעולם ואצלינו באופן שהם קיימים, משו שכיוון אותי דווקא לפורום הזה ולאנשים שבו, דווקא באותו יום ובאותה שעה שכתבתי בו לראשונה, שיגרום לדברים לעמוד בזווית כזו ולא אחרת, שיגרום לך למשל לחייך היום ככה פתאום, ולאחרים לפגוש אנשים מעניינים, או לחוות חוויות מרגשות, יש משו שם למעלה שמסדר ביד נעלמה את הדברים, כמו על לוח משחק, לכן לפעמים כשקורה לנו משו, אנחנו מרגישים נורא פיצפוניים מול מעשה הבריאה, יש שמקבלים את ה"סידור" הזה לרע ולטוב בהכנעה, ויש שמנסים דווקא בגלל תחושת הקטנות מול כוחות נעלים, לשנות את כללי המשחק, גם כאתאיסטית, אני חושבת שבתורה שלנו, יש חוכמת חיים בלתי רגילה, יש אנשים ששואבים כוחות מאמונות באל, ויש מאמונה בעצמם, ויש משניהם גם יחד, כך או כך, ברגע שנהיה פתוחים לדעות, ואמונות, ומודעויות, לא נצא ממקום של שפיטה, אלא ממקום של קבלה, ונאמין בכוחנו לשנות, העולם שנחייה בו, יהיה נעים יותר, השמש תקרן לנו יותר, הפרחים יראו לנו יפים, האנשים טובים, וההזדמנויות גדולות. שיהיה לכולם יום של חוזק, תחושת ביחד, ושמש בלב ובחוץ

s h i r k u s h

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

מתחילה היום את העבודה- אז קצת מתרגשת ולחוצה אבל בטוחה שיהיה בסדר
המשמרת מתחילה רק ברבע לארבע, כך שיש לי זמן חופשי ושקט עד אז <אח שלי איננו והחתול ישן!!!> יום מקסים לכולנו

למעלה