בוקר טוב אז איך אתם מסכמים את סופ"ש פורים??? שיהיה שבוע מעולה לכולם
ל לי אל בר New member 12/3/12 #2 בוקררררר טובבבבבבב ליום שני בשבוע היה סופ"ש פורימי נחמד נחמדי לא כמו פעם כשיינו ילדים והנה הספיידר מן שלי ואחותו... ==>>
בוקררררר טובבבבבבב ליום שני בשבוע היה סופ"ש פורימי נחמד נחמדי לא כמו פעם כשיינו ילדים והנה הספיידר מן שלי ואחותו... ==>>
T TzutZ New member 13/3/12 #6 בוקר טוב אני כבר פה לא נכנס? מה המצב? מה שלומכם? מי פה ולמה? אני חולה מתה כבר שבוע, חום, שפעת, שיעולים מציקים, אין לי גרון והלך לי הקול... אני בעבודה מדברת עם אנשים בטלפון ונשמעת כמו ילד מתבגר שמתחלף לו הקול.. לא נעים
בוקר טוב אני כבר פה לא נכנס? מה המצב? מה שלומכם? מי פה ולמה? אני חולה מתה כבר שבוע, חום, שפעת, שיעולים מציקים, אין לי גרון והלך לי הקול... אני בעבודה מדברת עם אנשים בטלפון ונשמעת כמו ילד מתבגר שמתחלף לו הקול.. לא נעים
I inbarush19 New member 13/3/12 #8 בוקר... תרגישי טוב!!! לא נחה בבית?? אני פה,בשביל האפרופו (לא,עוד לא הציעו לי,עוד מחכה..אח"כ אולי אלך? )
בוקר... תרגישי טוב!!! לא נחה בבית?? אני פה,בשביל האפרופו (לא,עוד לא הציעו לי,עוד מחכה..אח"כ אולי אלך? )
I inbarush19 New member 13/3/12 #9 צהריים....... יא אלללהההההה אנשים התחילו לחלום על אזעקות...... מה יהיה?