בוקר טוב מה שלומכם הבוקר
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 22/12/07 #5 בוקר אור../images/Emo9.gif לחם קלוי קוטג' עם דבש מעורבב(אל תגידו איכס זה טעיםםםםם) סלט ירקות ונס קפה החיים הטובים בוקר טוב ישראל
בוקר אור../images/Emo9.gif לחם קלוי קוטג' עם דבש מעורבב(אל תגידו איכס זה טעיםםםםם) סלט ירקות ונס קפה החיים הטובים בוקר טוב ישראל
ס ס22ית New member 22/12/07 #6 בוקר אור ../images/Emo42.gif סופסוף קצת שמש.. My dream is to fly Over the rainbow so high RISE UP - YVES LAROCK איזה שיר לפתוח את היום...
בוקר אור ../images/Emo42.gif סופסוף קצת שמש.. My dream is to fly Over the rainbow so high RISE UP - YVES LAROCK איזה שיר לפתוח את היום...
ה הילי פילי New member 22/12/07 #7 בוקר טוב ../images/Emo9.gif קמתי, התארגנתי ועכשיו אני מחכה לפגוש את האחיינית שלי אני הולכת לעשות לה יום כיף איזו דודה טובה אני שיהיה לכולם יום מעולה
בוקר טוב ../images/Emo9.gif קמתי, התארגנתי ועכשיו אני מחכה לפגוש את האחיינית שלי אני הולכת לעשות לה יום כיף איזו דודה טובה אני שיהיה לכולם יום מעולה
C Chapi1 New member 22/12/07 #9 בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ס ס22ית New member 22/12/07 #10 ../images/Emo53.gifצריכה עזרה.. למישהו יש במקרה את האתרים שיש בהם אפשרות לצפות חינם בסדרות / סרטים?
Y yaeli היחידה New member 22/12/07 #12 בוקר טוב../images/Emo42.gif התעוררתי לפני שעות ...אבל לא נורא אוףףף צריכה אתכם! התנפח לי מתחת לעין ועכשיו זה נראה כאילו אמא הרביצה לי! ועכשיו מה? מה עושים?
בוקר טוב../images/Emo42.gif התעוררתי לפני שעות ...אבל לא נורא אוףףף צריכה אתכם! התנפח לי מתחת לעין ועכשיו זה נראה כאילו אמא הרביצה לי! ועכשיו מה? מה עושים?