בוקר טוב
ולשאלה

בוקר טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gifולשאלה../images/Emo140.gif

בעקבות הצעתה של דלמטית שאלתי היא:
מה דעתכם על אחים שעובדים באותו מקום עבודה
האם עבדתם או שאתם עובדים עם אחים באותו מקום עבודה
מה דעתכם על עבודה בעסק משפחתי
סוף שבוע ניפלא לכולנו

hayapollak

New member
עבודה בעסק משפחתי

יש כאן היבטים מורכבים ומענינים, אחזור לזה.

עונה../images/Emo13.gif

מה דעתכם על אחים שעובדים באותו מקום עבודה
אם כבר עובדים באותו מקום עבודה, אז עדיף שכל אחד יעבוד במחלקה אחרת, כדי שלא יווצרו חיכוכים שישליכו על החיים הפרטיים. יש מקומות עבודה שאינם מאפשרים עבודה של בני משפחה באותו מקום.
האם עבדתם או שאתם עובדים עם אחים באותו מקום עבודה
כן. עבדתי עם אחותי.
מה דעתכם על עבודה בעסק משפחתי
אני לא בעד. אני בעד הפרדה ביו עבודה לחיים האישיים. יחד עם זאת אם זה מצליח אז זה יכל להיות נהדר.

dudusch

New member
אגע דווקא בעבודה בעסק משפחתי

עבודה עם בן משפחה יכולה להיות נחמדה, אם שני הצדדים נמצאים ביחסים טובים, ואין בינהם יחסי מרות (עשוי להחזיר לתקופה של האח הבכור והאח הצעיר). לי לא יצא לעבוד עם אחי, יכול להיות מעניין...
לדעתי העניין בעייתי מאוד, מאחר וקשה מאוד לבצע הפרדה בין החיים המשפחתיים לבין המתרחש בעסק אם זה בשל חיכוכים וחילוקי דעות על לאן לקדם את העסק, ואם זה בשל התחייבויות כספיות ואחרות שלא ממולאות, מה שעלול להכניס מתחים ובעיות ליחסים.

ANNAIS

New member
היי ../images/Emo68.gif

אני מכירה אחים שעובדים יחד בשיתוף פעולה מדהים יש ביניהם תמיכה הדדית וחיזוקים, אינם רבים הכל מתנהל כמו שצריך והעסק דופק אני ,אישית, לא הייתי יכולה לעבוד עם האחים שלי באותו עסק בעבודה הקודמת שלי היו אבא ובת שעבדו באותו מקום ושניהם היו מקצועיים ולא ראית עירוב או זליגה של יחסים אישיים לעבודה. היו גם זוג שהתחתן אבל בסוף העיפו משם את האישה ..... כי לא רצו שמנהל ייצא עם העובדת שלו ........

למעלה