בוקר טוב
ושבת שלום

בוקר טוב../images/Emo13.gif../images/Emo42.gifושבת שלום../images/Emo48.gif

האם קורה שאתם מוותרים על דברים בגלל העבודה
למשל, אתם לא מטפלים בעיניינים אישיים, דוחים או מבטלים דברים אישיים
תנו דוגמאות אם אתם יכולים.
אם התשובה לשאלה למעלה היא כן- כיצד אתם חושבים שתחוללו את השינוי, ותתחילו להתייחס לעצמכם בעדיפות גבוהה יותר
אם התשובה לשאלה למעלה היא לא- אנא שתפו אותנו כיצד אתם מנווטים בין השניים, עבודה ודברים אישיים.
יום ניפלא לכולנו

../images/Emo42.gifבוקר טוב בוקר אור,

אין דבר כזה לא לטפל בעניינים אישיים או משפחתיים דחופים! במקרה שמתעורר צורך בחופש בגלל אירוע לא מתוכנן מסוג זה, פשוט מודיעה, והשמיים יכולים להתמוטט ולא אשנה! הרי אלו הדברים החשובים ביותר! כל מיני סידורים, בדיקות, ביקורים, פגישות, אני מתכננת מראש. שבת שלום

boringvered

New member
לצערי...

כשאני מגיעה לעבודה אני שוקעת בענייני עבודה ושוכחת את ענייני וזה עולה לי ביוקר... כמו סידור שינוי מעסיק... שוב שכחתי לטפל בזה... ויש המוכנים לתלות אותי... וזה גם עלול להזיק לי... אצלי הצרה היא שאני פשוט שוכחת... לא יודעת בדיוק למה, אבל אני שוכחת... ורד

../images/Emo26.gif

האם קורה שאתם מוותרים על דברים בגלל העבודה
למשל, אתם לא מטפלים בעיניינים אישיים, דוחים או מבטלים דברים אישיים תנו דוגמאות אם אתם יכולים.
כן
אם התשובה לשאלה למעלה היא כן- כיצד אתם חושבים שתחוללו את השינוי, ותתחילו להתייחס לעצמכם בעדיפות גבוהה יותר
לא לוותר בקלות. ובכל זאת להשחיל את הדברים האישיים בין לבין.

hayapollak

New member
מה המשמעות של

"להשחיל" דברים אישיים בין לבין? לדעתי תכנון הזמן מתבקש ומאד חשוב. לקום בבוקר להתעורר - לחשוב - על המטלות שמצפות בעבודה ועל המטלות האישיות ולהקציב זמן - מראש. כמובן להשאיר זמן לדברים לא צפויים ודחופים שעשויים לדרוש תשומת לב בעבודה. מאד קשה לבצע בזמן העבודה דברים אישיים אם לא מתכננים את הזמן מראש. דוגמא - אם אני יודעת שמחכה לי עבודה דחופה על הבוקר אקציב לה זמן - שעה, שעתיים - אסיים ואפנה חצי שעה (אם ממש צריך) לאיזה סידור אישי, אסיים ואחזור לשגרת העבודה. ברור שסידורים אישיים בזמן שעות העבודה - רק במקרים דחופים או בלתי צפויים מראש .

למעלה