בוקר טוב
מוטיבציה

בוקר טוב../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif מוטיבציה

מחקרים פסיכולוגיים רבים הוכיחו שציפיות המנהל מעובדיו משפיעות על הישיגיהם (טומאס ל. קוויק)
האם אתם מסכימים עם תוצאות המחקר
האם המנהל הישיר שלכם מגלה עניין בכל הקשור אליכם, מתעניין בצרכיכם ומטרותיכם, ומוכן לסייע לכם להגיע לסיפוק בעבודתכם
האם המנהל הישיר שלכם מושיט עזרה, תומך בכם, עוזר לכם לשפר את רמתכם האישית ומעודד אתכם ללמוד
האם המנהל הישיר שלכם נכון להקשיב לכם כשאתם פונים אליו בבקשת עזרה
האם המנהל הישיר שלכם בקיא במעשיכם
יום נפלא ומוצלח לכולנו

hayapollak

New member
מנהלים בפעולה - לביאה

אני חושבת שכל מנהל צריך לשאול את עצמו ולענות על השאלות האלו....

אני מסכימה

יחד עם זאת רצוי שהמנהל הישיר יקבל פידבקים מהעובדים בשיחות אישיות. השאלות ששאלתי יעזרו לעובדים להתכוון למה שחשוב להם לקבל מהמנהל הישיר. ואם יש כאן מנהלים, זה יעזור להם הן ביחסם לעובדים, והן בציפיותיהם מהמנהל הישיר שלהם.

עונה לעצמי../images/Emo13.gif

מחקרים פסיכולוגיים רבים הוכיחו שציפיות המנהל מעובדיו משפיעות על הישיגיהם (טומאס ל. קוויק)
האם אתם מסכימים עם תוצאות המחקר
כן
כל עוד הציפיות אינן מוגזמות.
האם המנהל הישיר שלכם מגלה עניין בכל הקשור אליכם, מתעניין בצרכיכם ומטרותיכם, ומוכן לסייע לכם להגיע לסיפוק בעבודתכם
היומנהלים שכן התעניינו, והיו שלא. חשוב לי שיתעניינו במידה סבירה. כלומר שלא ישבו לי על הצוואר ויתנו לי חופשיות.
האם המנהל הישיר שלכם מושיט עזרה, תומך בכם, עוזר לכם לשפר את רמתכם האישית ומעודד אתכם ללמוד
ברוב המקומות עזרו לי. היו מקומות שלא עזרו.
האם המנהל הישיר שלכם נכון להקשיב לכם כשאתם פונים אליו בבקשת עזרה
ברוב המקרים כן. אך היו פעמים שלא וזה מאוד מתסכל.
האם המנהל הישיר שלכם בקיא במעשיכם
והיו מקומות שלא והיו מקומות של בערך.

ANNAIS

New member
תשובות ../images/Emo70.gif

1. מסכימה. עובד שרוצים לקדמו צריך לפרגן לו מעמד ולתת הזדמנות. 2. המנהל האישי שלי צריך להכריז עליי כעל מנהלת בחודש מאי הקרוב. זאת לאחר מכבש ענק שהופעל עליו . הוא הבטיח לי ניהול על ההתחלה ואחר כך אמר שהארגון שטוח ושאין מקום למנהלים. איימתי שאם לא כן אעזוב ואני בדרך לשם ,כניראה . 3. הוא עוזר ומדרבן אותי לקרוע את התחת בשבילו ,להביא לו לקוחות ולהוכיח את עצמי כל יום מחדש . אבל נאה דורש נאה מקיים. 4. מעדיפה לא לפנות אליו במה שלא נוגע לעבודה . כמה שפחות עסק. 5. הבוס הוא הבעלים ולכן יודע הכל .

מ-ו-ט-י-ב-צ-י-ה

מחקרים פסיכולוגיים רבים הוכיחו שציפיות המנהל מעובדיו משפיעות על הישיגיהם (טומאס ל. קוויק) האם אתם מסכימים עם תוצאות המחקר? בגדול, כן האם המנהל הישיר שלכם מגלה עניין בכל הקשור אליכם, מתעניין בצרכיכם ומטרותיכם, ומוכן לסייע לכם להגיע לסיפוק בעבודתכם ? בגדול, כן :) האם המנהל הישיר שלכם מושיט עזרה, תומך בכם, עוזר לכם לשפר את רמתכם האישית ומעודד אתכם ללמוד ? גם כאן התשובה היא כן...בגדול :) האם המנהל הישיר שלכם נכון להקשיב לכם כשאתם פונים אליו בבקשת עזרה? כן, גם בקטן :) האם המנהל הישיר שלכם בקיא במעשיכם ? במה שהיא צריכה להיות בקיאה, כן. יום נפלא ומוצלח לכולנו

למעלה