בוקר טוב
עישון

בוקר טוב../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif../images/Emo120.gifעישון

האם אתם מעשנים
האם אתם מעשנים במישרד או שאתם מצייתים לחוק
האם יש לכם פינת עישון
האם אתם מעשנים במעלית או בחדר המדרגות
מי שלא מעשנים, מה דעתכם על השאלות ששאלתי. לדוגמא: האם מציק לכם שמעשנים במעלית ובחדר המדרגות
יום ניפלא לכולם

../images/Emo120.gif ../images/Emo120.gif

מעשנת מעשנת במשרד כשאין קבלת קהל, ולפעמים במטבח כשיש.... אין פינת עישון מסודרת ולכן זה המטבח או מחוץ למשרד (שזה בתוך בנין שגם בו אסור לעשן) למרות שאני מעשנת אני לעולם לא אעשן במעלית או במקום סגור, זה מגעיל וזו חוצפה ואני מאוד לא מעריכה אנשים שעושים את זה. בשביל הפרוטוקול מחוץ למשרד אצלי זה לא חדר מדרגות אלא רחבה ענקית, ולכן למרות שזה אסור מבחינת החוק, זה איזור פתוח ולא מפריע לאף אחד במטבח לעומת זאת אני מודה שזה קצת לא לעניין, אבל כולם מעשנים אצלנו. אם זה היה מפריע לאחד מהעובדים זה לא היה קורה.

../images/Emo120.gif../images/Emo26.gif

האם אתם מעשנים
האם אתם מעשנים במישרד או שאתם מצייתים לחוק
אצלנו במישרד לא מעשנים. מצייתים לחוק.
האם יש לכם פינת עישון
כן. יש לנו מירפסת לעישון.
האם אתם מעשנים במעלית או בחדר המדרגות
יש כאלה שמעשנים במעלית. ברגע שאמצא את מי שעושה לו, הוא יצטער על זה
.
מי שלא מעשנים, מה דעתכם על השאלות ששאלתי. לדוגמא: האם מציק לכם שמעשנים במעלית ובחדר המדרגות

.......

האם אתם מעשנים? לא. האם אתם מעשנים במישרד או שאתם מצייתים לחוק? כולם מצייתים לחוק. האם יש לכם פינת עישון? בחוץ. האם אתם מעשנים במעלית או בחדר המדרגות? לא. אנחנו קומה אחת. מי שלא מעשנים, מה דעתכם על השאלות ששאלתי. לדוגמא: האם מציק לכם שמעשנים במעלית ובחדר המדרגות? לא מציק לי גם שמעשנים לי בפרצוף. אני מהסוג הנדיר שסיגריות לא מגעילות אותו, ומצד שני ממש ממש לא מושכות אותו.

למעלה