בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo26.gif

האם אתם מספיקים לשתות קפה בבוקר בבית לפני שאתם יוצאים לעבודה
האם אתם נוהגים לשתות הרבה כוסות קפה במשך היום
מה לדבי מים
האם אתם מקפידים על מישמעת מים
כמה כוסות מים אתם שותים במשך היום
יום ניפלא לכולכם

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

האם אתם מספיקים לשתות קפה בבוקר בבית לפני שאתם יוצאים לעבודה
לרוב כן
האם אתם נוהגים לשתות הרבה כוסות קפה במשך היום
3-4 כוסות קפה בחורף. בקיץ 2 בערך.
מה לגבי מים
האם אתם מקפידים על מישמעת מים
לאחרונה אני מקפידה על מישמעת מים. שמתי לי בקבוק על השולחן עם כוס. כל פעם שאני שותה, אני מכריחה את עצמי לשתות שתי כוסות בבת אחת.
כמה כוסות מים אתם שותים במשך היום
אני משתדלת לשתות 8 כוסות ביום מינימום.

דלמטית

New member
../images/Emo185.gif

האם אתם מספיקים לשתות קפה בבוקר בבית לפני שאתם יוצאים לעבודה? ~>לרוב לא, מעדיפה לשתות בעבודה. האם אתם נוהגים לשתות הרבה כוסות קפה במשך היום? ~> לפחות 2. מה לדבי מים האם אתם מקפידים על מישמעת מים ~> יש בקבוק מים קבוע על השולחן :) כמה כוסות מים אתם שותים במשך היום~> מעולם לא ספרתי

משיב

האם אתם מספיקים לשתות קפה בבוקר בבית לפני שאתם יוצאים לעבודה אני לא אוהב קפה האם אתם נוהגים לשתות הרבה כוסות קפה במשך היום? אני לא אוהב קפה מה לדבי מים האם אתם מקפידים על מישמעת מים כמה כוסות מים אתם שותים במשך היום תלוי בעונה. בעונה זאת אני מסתפק במיץ של סודה קלאב בבקבוק 1.5 ליטר וממחר אני עובר לבקבוק של 2 ליטר. בשיא העונה אני שותה 3.5 ליטר בעבודה

קפה

1. האם אתם מספיקים לשתות קפה בבוקר בבית לפני שאתם יוצאים לעבודה? כן. 2. האם אתם נוהגים לשתות הרבה כוסות קפה במשך היום? אחת מספיקה לי. 3. מה לגבי מים? האם אתם מקפידים על מישמעת מים? ימי משמעת המים נגמרו... אני שותה בערך 8 כוסות ליום או בקבוק של 1.5 ליטר + עוד כמה כוסות ביום בו אני מתאמן בבוקר. לילה טוב.

../images/Emo42.gifבוקר טוב, בוקר אור, ואיזה ענן

כבד, שחור, רובץ על האזור. 1. האם אתם מספיקים לשתות קפה בבוקר בבית לפני שאתם יוצאים לעבודה לפחות
אחד בנחת. 2. האם אתם נוהגים לשתות הרבה כוסות קפה במשך היום? כן. כמה? לא יודעת, כמה. 3.האם אתם מקפידים על מישמעת מים? כמו שאמר הגיבור - ימי משמעת מים חלפו מן העולם. אבל אני שותה. 4. כמה כוסות מים אתם שותים במשך היום? לא סופרת. כמה. יום נעים

למעלה