בוקר טוב!

דורית41

New member
בוקר טוב!../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

בוקר מצוין לכולללללם.עדין ישנות את שנת היופי.... אני יוצאת עד הערב,אז אם יש הודעות /שרשור בקשר להופעה,זו הסיבה שלא תהיה ממני הענות, המסר יגיע אלי טלפונית.ביי.

kapit5

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo22.gifבוקר ט-ו-ב לכולם

שיהיה לכם יום קסום,יום יפה, במיוחד כשחושבים איזה כיף יהיה בלילה.

רנה6

New member
אני משתגעת...

בוקר טוב, בוקר טוב, גם לפיל וגם לדוב...אוף, בעלי אומר שמשהו אצלי לא בסדר וטעון בדיקה....מוציא לי את הרוח מכל המפרשים...אלוהים, אני קצת מאושרת היום, אסור לי?!

talytal

New member
בוקר אור! ../images/Emo24.gif

היום ההופעה, היום ההופעה, היום ההופעה.... זה עדיין לא נשמע לי אמיתי...
אחר הצהריים אני אעביר רשימת טלפונים חזרה לכל הבנות ששלחו לי, כדי שנוכל להישאר מתואמות הערב. מזכירה - רח' ריב"ל 9, בשעה 24:00. נתראה היום, בנות!

eilati27

New member
בוקר אורררררררר../images/Emo42.gif

איזה יום נפלאאאאא!!! טליטל עברתי בבוקר ליד המועדון (אני עובדת בסמוך) היה שם שלט שאומר שהדלתות נפתחות ב- 22:00 את לא חושבת שכדאי להקדים את השעה לפחות ל - 23:00 גם לת"א יש תמיד בעיות עם חנייה והמון (!!!!!) בלאגן בכניסה מבחינת אנשים... לתשומת ליבך... יום נפלא ומלא בציפייה!!!!!!!!!!!!!!!

talytal

New member
ברצינות?

זה מה שקורה כשלא מצליחים להשיג את המועדון בטלפון... אם הם באמת פותחים את הדלתות ב-10:00, אין ספק שכדאי להקדים ולא להגיע רק ב-24:00. המטרה היא שכולנו ניכנס ולא נצטרך לעמוד ולעבור סלקציה בשעות השיא, הרי. את זוכרת אם היה רשום שם טלפון או משהו? ואם היה כתוב איפשהו שיש היום הופעה של ג'קו? אוף, ואני צריכה ללכת ללימודים עכשיו, אז אני לא אוכל לחזור לפורום עד אחר הצהריים. בכל מקרה - בנות, להיערך לאפשרות של הקדמת המפגש בשעה, טוב?

Nova5

New member
לדעתי לא כדאי להגיע לפני 12

בכל מקרה תצטרכו לקקות עד ההופעה עד 2 ...ז"א עוד שעתיים של שתיה לא תוסיף לעניין

reviital

New member
בוקר מקסים! נובה את צודקת ../images/Emo45.gif

אני גם חושבת ש-12 זה מספיק, הרי בכל מקרה ההופעה לא תתחיל לפני 2.30... איזה יום אנרגטי!!!!!!!!

eilati27

New member
בנות אתן לא מבינות זה לא העניין

העניין הוא לא מתי תתחיל ההופעה,העניין הוא שבת"א כמה שמגיעים מאוחר יותר למקומות הכניסה הופכת למוגבלת יותר,אני לא אומרת לכן סתם,מה יש לי לעשות שם 3 שעות לפני ההופעה??? אני אומרת לכן בוודאות שכדאי להגיע מוקדם,אני יוצאת לת"א (לקריסטל ולג'וליאני למי שמכירה) על בסיס כמעט קבוע ואני אומרת לכן שזה המצב!!!

eilati27

New member
טליטל..

לא מאמי לא היה שם שלט לגביי ההופעה,זה שלט ששייך למועדון עצמו לא פלייר או משהו השלט אומר "פתיחת דלתות 22:00" אז אני חושבת שמאוד כדאי להיות שם ב - 22:30 / 23:00 גם קחו בחשבון שיש בעיה רצינית של חנייה זה לא חיפה... זה ת"א והמקום נמצא בסמוך ל: "דום",ל"קריסטל", ל"מינק", ל"אגו בר" בקיצור הבנתן את הרמז,יש צורך להקדים בדחיפות את ההגעה שלנו... תגובות ייתקבלו בברכה! טליטל לשיקולך...

kapit5

New member
אילתי-היה שם משהו לגבי זה שג'קו

מופיע? אני זוכרת שבהופעה הראשונה בגהה חיפה לא היתה שום עדות,שום פירסום אפילו לא בפתח המועדון.

Nova5

New member
יש לי רעיון

יותר מאוחר אנסה לשאול את אלי של גהה, חיפה כפית, יש חדשות? ובוקר טוב לך, מתוקיזה

בוקר טוב לכולן ../images/Emo6.gif מתרגשת בשבילכן ל

(למרות שלא אוכל להגיע לצערי,אבל יהיו עוד המון הופעות..).תהנו ותעודדו אותו,וכמובן לספר חוויות אחר"כ.. יומקסים

למעלה