בוקר טוב היום נוסעים לבריכה אני מקווה מאוד לא לחזור עם פיצוצים בראש שיהיה יום יפה
ל לי לו ש New member 11/8/07 #1 בוקר טוב ../images/Emo13.gif היום נוסעים לבריכה אני מקווה מאוד לא לחזור עם פיצוצים בראש שיהיה יום יפה
בוקר טוב ../images/Emo13.gif היום נוסעים לבריכה אני מקווה מאוד לא לחזור עם פיצוצים בראש שיהיה יום יפה
J Just NATI New member 11/8/07 #2 היי חברים בוקר טוב לכולם אצלי 23:20 בקיצור אחרי המשמרת הביזיונית שהייתה לי... יצא לי להרוויח איזה 30$ וזה היה אמור להיות 100 כמעט דחפתי מוצאים ב300$ לשני בחורים... אוווףףףף זהו! אני מתאבדת!! יאללה ביי נקווה שמחר יהייה הרבה יותר טוב
היי חברים בוקר טוב לכולם אצלי 23:20 בקיצור אחרי המשמרת הביזיונית שהייתה לי... יצא לי להרוויח איזה 30$ וזה היה אמור להיות 100 כמעט דחפתי מוצאים ב300$ לשני בחורים... אוווףףףף זהו! אני מתאבדת!! יאללה ביי נקווה שמחר יהייה הרבה יותר טוב
ש שוקו היחיד New member 11/8/07 #3 בוקר טוב ../images/Emo42.gif "כי זה מוזר להיות לבד כאן בלעדייך וזה מוזר שאין על מי להשען להיות בלילה קר בלי לאחוז ידייך זה לא יכול להיות אני עתיד עוד מתכנן " זה מוזר - אייל גולן
בוקר טוב ../images/Emo42.gif "כי זה מוזר להיות לבד כאן בלעדייך וזה מוזר שאין על מי להשען להיות בלילה קר בלי לאחוז ידייך זה לא יכול להיות אני עתיד עוד מתכנן " זה מוזר - אייל גולן
א אשה מרציפן New member 11/8/07 #9 בוקר ../images/Emo42.gif היום עושים בלאגן כמו בכל יום כמעט. יהיה בסדר, אני מקווה...
א אשה מרציפן New member 11/8/07 #15 אצלי בבית יש בלאגן יש אורחים, יש בעלי חיים שמשתוללים, יש מבחן עוד יומיים ויש שיער שדורש טיפול. בלאגן בקיצור, רוצה להצטרף?
אצלי בבית יש בלאגן יש אורחים, יש בעלי חיים שמשתוללים, יש מבחן עוד יומיים ויש שיער שדורש טיפול. בלאגן בקיצור, רוצה להצטרף?
ק קושקושית מתולתלת New member 11/8/07 #17 אפשר להביא גם קצת מהחיות שלי אליך? הנחש שלנו עכשיו אכל 5 עכברים [ולדים] אין ספק שבחצי שנה הזאת שהוא אצלנו הוא גדל
אפשר להביא גם קצת מהחיות שלי אליך? הנחש שלנו עכשיו אכל 5 עכברים [ולדים] אין ספק שבחצי שנה הזאת שהוא אצלנו הוא גדל
א אשה מרציפן New member 11/8/07 #19 בעלי חיים שמשתוללים = חתולים שצדים נברנים ונחשים. את בטוחה שאת רוצה להביא את הנחש שלך אלינו?
א אשה מרציפן New member 11/8/07 #21 חתולים ונחשים יש רק בג'ונגל? לצערנו נחשים יש גם בטבע הישראלי ולמרבה המזל יש בסביבתי חתולים שדואגים לאזן את זה. חתול הוא צייד, איזו עירונית את... את הג'ונגל יוצרים האנשים שסביבי, החיות זה ערך מוסף.
חתולים ונחשים יש רק בג'ונגל? לצערנו נחשים יש גם בטבע הישראלי ולמרבה המזל יש בסביבתי חתולים שדואגים לאזן את זה. חתול הוא צייד, איזו עירונית את... את הג'ונגל יוצרים האנשים שסביבי, החיות זה ערך מוסף.
ק קושקושית מתולתלת New member 12/8/07 #23 אני בכלל לא עירונית וחשבתי שרק אמא שלי משוגעת מספיק כדי לגדל נחש בבית
א אשה מרציפן New member 12/8/07 #24 אין לנו נחשים בבית החתולים דואגים לכך שאם הם יעיזו להתקרב לחצר, הם יעברו לעולם הבא.