אחרי 25 שנה אני נאלצת להיפרד מתנור האפיה שלי אני מחפשת תנור חדש בגודל "תנור וחצי" בילט אין אשמח לשמוע את חוות דעתכם ולקבל המלצות! הציעו לי תנור "דילונגי" איטלקי. מה דעתכם? במה אתם משתמשים? בתודה מראש!
אבל יכולה לומר לך על שני התנורים שעברו תחת ידי: סאוטר - תנור מצוין........אהבתי מאוד החזיק אצלי שנים רבות ולפני שנה וחצי קניתי תנור משולב של בוש - די מרוצה.
תודה לאלו שענו אני צריכה לקבל החלטה השבוע אשמח לקבל עוד התיחסויות. למי שיש תנור "דילונגי" איטלקי אשמח לשמוע חוות דעת נאמר לי שהתנורים הצרפתיים והאיטלקים הם הטובים ביותר כי הצרפתיים והאיטלקים מכבדים ומשקיעים במטבח... מה דעתכם?
שמחתי לגלות את הפורום הזה, מדיפדוף מהיר נראה שיש כאן פורום נהדר. אשמח אם תוכלו לעזור לי- אני מחפשת המלצה למקום כשר שמגיש ארוחות בוקר טובות (מעבר לחביתה-סלט-גבינה-טונה הסטנדרטיים), בת"א. תודה!