בוקר טוב

פלפלת50

New member
../images/Emo53.gifתנור אפיה

אחרי 25 שנה אני נאלצת להיפרד מתנור האפיה שלי אני מחפשת תנור חדש בגודל "תנור וחצי" בילט אין אשמח לשמוע את חוות דעתכם ולקבל המלצות! הציעו לי תנור "דילונגי" איטלקי. מה דעתכם? במה אתם משתמשים? בתודה מראש!

יוכי68

New member
לא יכולה להמליץ כי אין לי את הידע הדרוש

אבל יכולה לומר לך על שני התנורים שעברו תחת ידי: סאוטר - תנור מצוין........אהבתי מאוד החזיק אצלי שנים רבות ולפני שנה וחצי קניתי תנור משולב של בוש - די מרוצה.

פלפלת50

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

תודה לאלו שענו אני צריכה לקבל החלטה השבוע אשמח לקבל עוד התיחסויות. למי שיש תנור "דילונגי" איטלקי אשמח לשמוע חוות דעת נאמר לי שהתנורים הצרפתיים והאיטלקים הם הטובים ביותר כי הצרפתיים והאיטלקים מכבדים ומשקיעים במטבח... מה דעתכם?

ל י ר י 1

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

שמחתי לגלות את הפורום הזה, מדיפדוף מהיר נראה שיש כאן פורום נהדר. אשמח אם תוכלו לעזור לי- אני מחפשת המלצה למקום כשר שמגיש ארוחות בוקר טובות (מעבר לחביתה-סלט-גבינה-טונה הסטנדרטיים), בת"א. תודה!

חנהפ

Active member
יש את הפינה הירוקה

שמלבד ארוחת בוקר מקסימה יש נוף נהדר המסעדה מצויה באיזור פארק יהושוע בת"א צמוד למרכז לארץ ישראל יפה

ל י ר י 1

New member
הסתכלתי באתר שלהם,

המקום באמת נראה נחמד. אכלת שם בעצמך? האוכל טוב או סתמי? (הדגש הוא על ארוחת בוקר מפנקת, לכן אני מתעקשת על הפרטים הקטנים...
)

חנהפ

Active member
אני מכירה את המקום הכרות אישית

בבוקר שישי כשהייתי מגיעה, נהנתי מהנוף ומהאוכל,לא יודעת מה בדיוק את מחפשת ולמה את מתכוונת כשאת כותבת מפנקת ופרטים קטנים, אז...

רותי410

New member
מה למשל?

יש את יטבתה, אבל כולם מכירים את המסעדה. ויש עוד. השאלה איזו ארוחת בוקר בדיוק את מחפשת?

למעלה