בוקר טוב

Katy Cat

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

לאלו מכם שנבחנו השנה באנגלית- יש ציונים באתר של משרד החינוך. אני ממליצה למהר בבדיקה כי שנה שעברה הוא קרס. בהצלחה

Glass Prison

New member
טמבלים?למי אתה קורא טמבלים?

:)))) בערך באחת ככה ידעתי את הציון שמופיע כבר בבית ספר... אז... תלוי מתי היית בבית ספר....

Katy Cat

New member
אתה עושה מועד ב?

אז גם אני אעשה!! אוף אתה מקשה עליי. יש לי 97 בבחינה, 99 סופי. לעשות שוב???? אם אתה עושה גם אני עושה!

Glass Prison

New member
מותק..

קודם כל כל הכבוד!!! שנית, אל תתלבטי יותר מדי... לדעתי, יום ראשון לפני השינה... תחליטי עד כמה בא לך להתעורר למחרת מוקדם לעשות מבחן מדהים/מגעיל באנגלית... וזהו.. זה לא צריך להעיק עלייך יותר מדי.. במיוחד עם ציון מצויין שכזה!

Glass Prison

New member
זה לא שהיא צריכה להתכונן וכאלה...

היא גם ככה כבר שלמה אז כי היא לא הרגישה טוב עם הבחינה... אז מה אכפת לה? אין קשר לפרפקציוניזם

Katy Cat

New member
לא.. לא הייתי צינית...

היתה לי רק טעות אחת של נקודה בבחינה עצמה... ועוד 2 נקודות ירדו לי בחיבור כי לא שמתי לב שהם ביקשו לתת סיבות לאיזה משהו שם.. אז בעיקרון איבדתי 2 נקודות ממש בשטות.. אבל, אוף.. לא יודעת הרי אני אשפר רק אם אני אקבל 99 (כי רק אז הסופי שלי יהיה 100) אז אני לא יודעת אם יש סיכוי שתרד לי רק נקודה בכל הבחינה הזו.. אוף! שי, אתה עושה?

Darakan

New member
לא נראה לי. 91 זה מספק

ובמילא באנגלית אני תמיד לא עובר את הציון הזה, סתם בזבוז זמן ללכת לדעתי.

עדידית

New member
את חולה -את צריכה תחלוק ואת כל הסט

על באמת בחיים שלי לא ראיתי הפרעה הפרעתית כזו, יאהבו אותך גם בלי ציון סופי 100 חוץ מזה 97 זה מספר חמוד על באמת- אני קצת צוחקת עליך-אמרה מתוודה.

למעלה