בוקר טוב
לילה טוב

LOLO RBD

New member
בוקר טוב../images/Emo133.gif../images/Emo42.gif לילה טוב../images/Emo199.gif

בוקר טוב לכולםםםםםםם שירשור בוקר טוב לילה טוב פתוח לכולם אמ......................מתחילה ב 10 וחצי חח כיףףףף מה איתכם יש מישהוא פה?????.....כנראה שאתם בבצפר לא נורא! RBD חוזרים ניראה לי מהחופשה שלהם אז כנראה שעכשיו יתחילו העידכונים שיהיה אני יביא!! בינתיים דולסה מוציאה את הספר שלה ב-8לפבואר ביוששש עפתי .

../images/Emo41.gifבוקר טוב../images/Emo184.gif ../images/Emo216.gif

בוקר טוב לכולם
אני חולה
אוףףףףףףףףףףף

LOLO RBD

New member
לילה טובבבבב

רק אחת הגיבה בשרשוררר
איפה כולם???? לילה טוב מואהההה

צטלע

New member
לילה טוב לכולם! ../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

איפה הימים העליזים שהשרשור התקפל תוך רבע שעה? ושהיינו רבים מי יפתח ומתי? חייבים להחיות את הפורום!! אני בטוחה שיש כאן לא מעט קוראים סמויים, כאלה שכתבו בעבר וכאלה שגם לא, אז אם אתם קוראים הודעה זו כעת- תגיבו!! אם תגיבו בסוג של בדיחה פרטית של הפורום או משהו שהיה כאן בעבר אני אדע שבאמת עוד קוראים כאן....
לענייני השרשור, חזרתי מטיול שנתי לפני כמה ימים. והיה ממש מגניב. אבל עכשיו לא מגניב לי להיות תקועה כבר 4 ימים עם הספר של בני גורן
וחוץ מזה שאני קופאת מקור. מה נסגר עם הקור הלא הגיוני הזה? כל ההודעה נכתבה בהשפעת השעה. וההשפעה לא טובה, למקרה של תהייה.
לילה טוב לכולם :)

didalf

Well-known member
רק בשבילך../images/Emo24.gif ../images/Emo109.gif

תגובה
באמת קרררררררר
איזה כיף לך, טיול.

צטלע

New member
../images/Emo66.gif יאיי ../images/Emo45.gif

קור אימים. מתי זה מתכוון להפסק? והיותר נורא זה שיש יובש נוראי בידיים. מזג אויר משוגע.
היה נחמד וחוויתי. חבל שזה גורר עכשיו צפיפות מבחנים לא יאומנת. מתי שלכם?

didalf

Well-known member
בידיים, בשפתיים, בעע../images/Emo186.gif ../images/Emo109.gif

לי יש באפריל. אבל נראה לי יהיה חרא הולכים לישון כל השכבה באוהל:S:S בהצלחה בהכל

צטלע

New member
זה פשוט נוראי..

אני מקווה שעד אז מזג האויר לא יהיה כזה נוראי. אנחנו ביום האחרון ישנו במאהל בדואי וממש חטפתי שם כווית קור, וזה עוד היה בול לפני השבוע שהתחילה הקרה. ואל תמהרי לפסול את הטיול - בואי נסכים שגם "המסלולים" עצמם לא בדיוק חביבים - או שזה רק השיגעון של הביצפר שלי להריץ אותנו משנה לשנה על הרים יותר גבוהים.... אבל זו החוויה של הטיול!

didalf

Well-known member
אוהל במזג אויר הזה?../images/Emo2.gif ../images/Emo109.gif

תתבעי אותם!!! ואין לי בעיה עם לטפס על הרים אני אוהבת את זה יש לי בעיה עם "לישון" עם כל הפקצות באוהל אחד מסריח. מה קשה להם לשלם על אכסניה?

ספיר65

New member
אני כל הזמן באתר הזה ו..

אני יודעת שאני כמעט לא מגיבה כאן אבל אני כל הזמן כאן ורואה מה חדש אבל אתם ממש יבשים .. אין כאן שום הודעות חדשות ואין כלום!!!! אני מציעה להמציא משחקים חדשים או נגיד משחק שמישהו שם תמונה ואז ממציאים לה שם .. להחיות קצת את הפורום !

Katia123

New member
אני תמיד נכנסת אבל לא מגיבה

אז במיוחד בשבילך הפעם =)

צטלע

New member
אני שמחה :)

תציגי את עצמך. את יותר ממוזמנת להשאר כאן ולכתוב..

Katia123

New member
תודה =)

טוב אז ככה קוראים לי קטיה אני בת 17 מחיפה......אני נכנסת לפורום הזה די בקביעות עוד מהזמנים שבהם REBELDE שודרה. אני חולה על RBD ...נראה לי שזה די ברור כי אם לא, לא הייתי נכנסת. אני ינסה להגיב יותר ....

didalf

Well-known member
לילה טוב../images/Emo29.gif ../images/Emo109.gif

יאווו אני מזה עייפה
תקעו לנו ספורט בשעת 0!!!!!!
ועוד הוסיפו עוד שעה בסוף היום, אז במקום 6 שעות למדנו 8
. ובראשון משומה בימים שני וחמישי תקעו לנו מסדר ולא היה לנו כוח אז נשארנו בכיתה ובא איזה מורה שאמר לנו לצאת ולא יצאנו אז פחדנו להתפס אז התחבאנו מאחורי הקיר כמו מפגרות
ואז שנגמר והילד הראשון נכנס לכיתה מזה נבהלנו
יש לי מחר מבחן במחשבים חח:| לא הבנתי כלום מזל שאמא שלי מבינה במחשבים אז עכשיו אני מבינה
חברה שלי עזבה תמגמה אז עכשיו אני לבד במחשבים:| היא מזה חסרה לי, אני בודדה בשיעור, וקשה לי להתחבר ממש לשאר הילדים, מילה פה מילה שם וזהו:| מישו בכלל פה בשביל לקרוא את זה? לילה טובבבבבבבב

למעלה