בוקר טוב

ZiV GiLbOa

New member
בוקר מצוין!!

עוד יומיים ליומולדת שלי. - למי שקורא את עיתון ידיעות אחרונות מוזמן להנות מתמונתם של: יונית לוי המדהימה ועידו רוזנבלום אשר מפגינים זוגיות. - היום עולה בערוץ 10 סדרה חדשה בשם "המקום" שכבר הוכתרה בתואר סדרת הדגל של הערוץ. מוזמנים לצפות ולהעביר ביקורת. - כמו שכולכם בוודאי יודעים, יאיר לפיד מועמד להגיש את אולפן שישי של ערוץ 22. אך יהיה עליו לוותר על פרסום בנק שאת שמו אני לא אגיד. לפיד לא מתלהב לעזוב את הבנק אבל עם הזמן זה יקרה. - אני מזכיר, היום המאנצ'יז פתוח כרגיל עם סופגניות במחיר זול. כמו כן לחברי המנהיגות אני מזכיר שיש להגיע היום לחדר הפעילות ב7 וחצי בערב. חוץ מהפעילות אני אעדכן אתכם בדברים חשובים. - ב27 לחודש יערך מופע התרמה למען ילד בשם עומרי אשר חולה בלוקמיה והוא זקוק להתרמת מח עצם. המופע יערך בתיאטרון חולון למי שביכולותו לנסוע ולעודד ולתרום, תבורוכו. כרטיס כניסה- בין 40 ל70 שקלים. משתתפים במופע: ניקי גולדשטיין, חן אהרוני, דורון רוקח, עידן יניב, אריק ברמן, מה קשור, שר-אל ועוד. על הילד עמורי תשודר כתבה בקרוב ב"עובדה" עם אילנה דיין. ימי חמישי ב9 בערב. עדכונים נוספים, שיהיו. יום נעים לכולנו!!

וואי , לא ידעתי ! הפתעת אותי../images/Emo2.gif

יונית לוי ועידו ? הוא חתיך אמיתי והיא - כונפה
צנונית קפואה ,כבר אמרתי - לא סובלת אותה ! ועל יאיר לפיד -שמעתי משהו , באמת הוא יגיש חדשות בערוץ 2? זה אני חייבת לראות , ממתי? או שהוא רק מועמד? מי עוד מועמד איתו ? חולה על יאיר לפיד - הגבר האולטימטיבי !!! ח ת י ך ו ח כ ם ברמות הסטריות.... למי יש יום הולדת בעוד יומיים <???

ZiV GiLbOa

New member
אז בואי נעשה סדר,

עידו באמת חתיך אמיתי ועזבי את זה שהוא חכם ברמות מטורפות יונית היא פשוט האישה החלומית, גם יפה גם חכמה וגם הכל. פשוט חלומו של כל גבר. אז ככה שיונית ועידו פשוט מתאימים. על יאיר לפיד- בינתיים הוא מועמד להחליף את אהרון ברנע בהגשת מהדורת החדשות ביום שישי ב10 דקות ל8. כרגע הוא המועמד היחיד אז ככה שרוב הסיכויים שהוא זה שינחה את המהדורה. אני מאמין שהוא באמת ינחה ויוותר על הפרסום של הבנק האדום. ממתי? אני מאמין שמינואר אם וכאשר. כאמור, מהדורת החדשות הנ"ל משודרת בימי שישי בשעה 19:50. אז כמו שסיכמנו- היום דיברנו על חכמים ויפים- יונית, עידו ויאיר לפיד. שיהיה לכולנו יום יפה ;) ודרך אגב, שכחתי לספר, יש לי יומולדת עוד יומיים.

חחח איזה רכלנים

יש תמונות אפילו יאיר לפיד בכלל איש בידור, מה הוא קשור לחדשות?! שלא יחליפו את ארה'לה :( אפילו היה פעם מערכון ב"רק בישראל" שהראו בו את לימור עם ארה'לה "בלונה פארק" "ארה'לה בוא ללונה פארק"
לימור הייתה מאוהבת בו
אסור לשנות דברים כאלו
קיצר, חס וחלילה יאיר לפיד בחדשות. וזיו מזל טוב

זה לא היה ככה! O: ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

זה היה ככה: "ארה'לה לא בא ללונה פארק אני מרגישה בודדה..." והיה גם: "טדי טדי! דובון קטן ושוודי! אני אוהב אותך המון, הו טדי הדובון!" זה היה קורע!!! XDDD (אחחחחח... הנוסטלגיות...)

ZiV GiLbOa

New member
חלילה רכלנים, לדבר על יונית זאת לא רכילות,

זה שעת סיפור. ונכון, אני זוכר את זה. זה היה מאוד מצחיק עם ארהל'ה. על יאיר- אני חושב שהכי יתאים לו להנחות א אולפן שישי משום שזה אינו מבזק חדשות רגיל אלא מגזין כזה, שמספר על ענייני היום ועל החברה. זה פשוט מתאים לו!! ואני פשוט לא כל כך אוהב את ארה'לה, הוא קצת מעצבן אותי. ותודה רבה מותק!!

למעלה