בוקר טוב ...

בוקר טוב ...../images/Emo140.gif

רק בשביל הקרירות הזו בבוקר שווה להתעורר מוקדם!
אתמול ערקתי מרשת אורנג' לרשת סלקום , מסתבר שכל החבילות של חברת הסלולר מחייבות אותנו הצרכנים לעמוד על המשמר כל העת ולבדוק מי יותר זול. זה קצת מעייף אם תשאלו אותי , גם ככה יש מלבד עומס החום מספיק דאגות וטרדות אז במקום שהם יחזרו אחרי , אני במעקב אחריהם....
אז אם אתם עוברים מרשת לרשת , תבדקו את אופציית " מקום עבודה מאורגן" או " חבילה למשפחה" תלחצו לקבל הטבות וצ'ופרים , תתפלאו כמה הפרשים יש בין החברות. מצרפת לכם כתבה על המושבה המתעוררת ,אילניה-סג'רה , שעושה חשק לקום ולטייל בה. וכבר סימנתי אותה בין יעדיי הבאים בגליל. המשך יום נעים שקט ורגוע אל תשכחו לשתות הרבה

w o m a n 10

New member
בוקר טוב אנשושים ../images/Emo178.gif

שוקולדה, תלמדי אותי איך עושים זאת. עברתי בין חברות הסלולר אבל תמיד בקניית נייד חדש. האפשרות החדשה הזו באמת נשמעת כמו עריקה
אני בדרך לנכדון ש'לי
יום טוב לכם היו טובים לעצמכם ולזולת
התצלום הוא מאגם חימזי בגרמניה. באגם נמצא "אי האדונים" עליו בנה לדוויג השני הרי הוא לודוויג המשוגע טירה תאומה לארמון ורסאי שבפאתי פאריז. עליו ועליה בפעם אחרת

בוקר נפלא ../images/Emo24.gif

אורנג' גבו ממני 60 אג' לדקה בלי למצמץ , בסלקום יש מבצע למקומות עבודה ב 35 אג' לדקת שיחה. ככל שאת משתמשת יותר עם המכשיר , יענו נותנת לו לקדוח לך את התאים האפורים ומעלה להם את שורת הפלוס בבנק , את משלמת פחות ומקבלת זיכוי. אני חושבת שאלך לדלל את השמוש בו , ממילא מרבית שעות היום אני ליד טלפון קונבנציונלי , ובימים אלו מצווים אנחנו לחסוך לא? מחכים לתמונות בקוצר רוח ובלי התחמקויות,
אין נופה של אוסטריה דומה לנופה של איטליה, הירוק לא אותו ירוק ולפיצה יש טעם אחר בכלל...
יאללה יאללה
המשך יום נעים

למעלה