בוקר טוב
עם שיר

בוקר טוב ../images/Emo141.gif עם שיר

אז מה הבוקר? כבר מרגישים את הסופ"ש ? אתמול דיברתי עם חברה, ובזכותה עלה הרעיון לפרסם כאן שירים. שירים פרי עטינו (או מקלדתנו
). הרבה פעמים שירים מבטאים בקלות גדולה יותר את מה שאנחנו רוצים להגיד. אני אפתח קטגוריית שירים שלנו בפורום, ויהיה אפשר להוסיף. אז מפרסמת כאן שיר קצרצר, שכתבתי לפני כשנה (ופרסמתי כבר באתר אחר, מזמן מזמן) מחשבות לעוסות /2004 עולות במעטפת מוחי. מחשבות ש- התפוררו לעפר. או כך חשבתי. חלמתי. עולות זקורות. הפה הפעור שלו רגע לפני. רגע של שתיקה. רגע בו אינו מוציא איזו שטות לעוסה. שאותי מכעיסה.

בוקר אור לך ../images/Emo13.gif

השיר הזה ריגש אותי ואפילו נדמה לי שהוא נכתב תחת אש צולבת של רגשות תסכול וזעם. איך את מרגישה היום כלפי הנושא הזה, המחשבות האלו פסקו לחלוטין, או לפחות קיבלו מימד חיובי?

../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

לא יצא לי לברך, אז עושה את זה עכשיו
המממ..שאלת על השיר. הוא נכתב אחרי שפתאום עלו לי רגשות מן האוב, כלפי בחור שאהבתי, ומחדש, נפלתי אל הרשת - והפעם, בלי שהוא יהיה שם (או יותר נכון - בלי שיהיה שם בשבילי. הוא היה, רק בשביל עצמו). היום הנושא הזה עבר. הרגשות שלי אליו די חלשים. מעומעמים כאלה... בעטתי בשיירי הקשר שהיה, כי לא היה בו טעם. במה השיר נגע בך? לאיזה מקום הוא לקח אותך?

תודה רבה לך

השיר לקח אותי בדיוק למקום שהיית בו באותה תקופה, למקום כועס ופגוע עם מלא אנרגיות שליליות ורצון להתעורר מסיוט וללכת למקום אחר.

בוקר טוב

מריחים סופשבוע? לא ממש יש לי עוד שלישי עד שישי כולל לעבוד ככה שמבחינתי זה עוד רחוק לגבי שירים אני לא ממש כותבת

למעלה