בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

מה שלומכם? תכניות? רצונות? הרגשות? בתחילת השבוע הייתה לי פגישה משמחת. אחרי שהסתיימה, הייתי אפופה באופוריה מתוקה במשך יומיים. ואז המחשבות התחילו להגיע. מחשבות על מה אמרתי, ובעיקר מה שלא אמרתי. לא משהו ספציפי, ובודאי שלא משהו ממש הגיוני (כי אני עוד אראה את הבן-אדם). אבל זה גורם לי לחשוב, על ההתמודדות שאחרי פגישה. חברה פעם דיברה איתי על האבסורד הזה: אנחנו מתכוננות כ"כ הרבה לפני פגישה. מה נלבש. איך נריח. מה נגיד. לאן נלך. ואחרי פגישה - כלום. ריק. ואת הריק הזה, הרבה פעמים תופסת ריקנות. אז איך מונעים את הריקנות? איך מתכוננים ל-רגע שאחרי, לפי דעתכם?

setonr

New member
ללהבה- מה שלא תעשי ותאמרי לעולם-

אל תתחרטי. הרי כולנו בני אדם רגילים שמועדים להכשל מדי פעם. זה נכון ,מובן ואינושי... רצוי מידי פעם לקבל חיזוקים רגשיים על אילו אמרתי\אולי לא הייתי..

BellA עלמה

New member
בוקר אור ושב"ש

לגבי הרייקנות פשוט משתדלים להיות כמה שיותר עסוקים . התחושה לאט לאט נעלמת.

setonr

New member
עלמה חמודה יש עוד משהו אנימטורי --

שמשמח את הלב כמו ששלחת אמש בפורום ...אנא ואם אפשר כל יום.. "כל המרבה הרי זה משובח"...

BellA עלמה

New member
אומרים "אין ציפיות - אין אכזבות"

כמה נכון פשוט go with the flow מה שבא ברוך הבא ומה שלא בא - חבל וממשיכים הלאה

s h i r k u s h

New member
צהריים טובים ../images/Emo39.gif

<לא, לא קמתי עכשיו, שוטטתי קצת באינטרנט, הצקתי קצת ל-
ששכח איך אני נראית
> ולגבי השאלה שלך, בדיוק ככה אני מרגישה תמיד אחרי שחוזרת מבילויים: למשל אתמול, התכוננתי, התאפרתי, פיגזתי הופעה, יצאתי היה נחמד, חזרתי ו... כלום, רייקנות כזאת. איך מתכוננים להימנע מהריקנות הזאת, מנסים לצאת מהשיגרה כל הזמן, לא לבוא הבייתה סתם להיות מדוכאים, לתכנן מה מחר, להפתיע את היקרים לנו, לעשות דברים שמעוררים אותנו.

למעלה