בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo141.gif

האם אתם מוכנים להפגש לפגישת עבודה ראשונה, כולנו ביחד במקום מסוים?
האם יש מישהו שמוכן לארח אותנו או שנשאל אנשים שאנחנו מכירים ויש להם עסקים שיכולים לאחר אותנו? אחרי התשובות לשאלות אלה נוכל לדעת מה קורה יותר טוב ולהמשיך משם. אומר לכם מה אני חושבת, מאחר ולמרות שאני עובדת מהבית, אני ניידת מאוד בשל העיסוק שלי, לי אין בעיה לנסוע לצורך פגישות עבודה עם קבוצה שאני רואה בה פוטנציאל רב לעבודה מיוחדת ויחודית, כמו שאני רואה כאן. הייתי במספר מקומות שבהם היו פגישות כאלה, כולל המפגשים במט"י...ויש לי כבר מזמן רעיונות חדשים ואחרים כיצד לנהל את הדברים, וליצור משהו לגמרי חדש שיהיה רק של הפורום הזה. שיצא מתוך מה שיש כאן. אני גם מציעה כבר עכשיו, אם אתם מרגישים שאתם "בפנים", לחשוב על אנשים פוטנציאליים שיכולים לרחיב את המעגל הזה. אני דווקא בעד פגישות בארץ ולא מקומיות מכיוון שזה "מרחיב את הדעת" בכל המובנים. גם הפיסיים וגם המחשבתיים. אם אתם כאן הבוקר, הוסיפו את דעותיכם כדי שנוכל להריץ את זה... יום נהדר!

בוקר טוב אביבה

אני בהחלט בעד פגישת עבודה ראשונה לכולנו ביחד במקום אחד. לדעתי כל אחד יכול להביא לפגישה כזו - כרטיסי ביקור, מודעות, פליירים וכו' לחלק לחברים על מנת שאלו יתלו במקום מגוריהם - מתנ"ס או לוח מודעות כלשהו למשל.... במקרים של חוגי בית יש להסביר אחד לשני את מהות וכך אני אוכל לעשות חוג בית בביתי לזה או אחר ולהיפך... הייתי מארחת אתכם אצלי בשמחה אבל אני גרה בשומרון (לפני אריאל) ולמיטב ידיעתי רבים חוששים להגיע לכאן - לשווא ! אם אין חשש אתם מוזמנים אלי בשמחה ובאהבה.

relax

New member
גם אני בעד !

לפחות שהפגישה הראשונה תהיה כולם ביחד. אח"כ אפשר אולי להחליט על שני מוקדים או שלושה, על פי איזורי מגורים, כאשר לכל מוקד יהיה נציג שיקושר עם שני הנציגים הנוספים. אחת לכמה זמן ניתן לערוך פגישה כללית נוספת ולהתעדכן, מה גם שהפורום מיועד להתגבר על מגבלות של זמן ומקום, ואפשר להתעדכן בו בצורה הכי טובה. לצערי אני לא יכולה להציע את מקום מגוריי כמפגש, בשל בעיות גודל ושכירות... שיהיה לנו המון בהצלחה! :)

למעלה