בוקר טוב

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

אני מקווה שכולם מרגישים טוב: המטיילים עוברי הדירה המשפצים המבלים עם הנכדים והמשפחה כולה המתעצלים לקום הכותבים המביאים שירים החרוצים.... את מי שכחתי? אני מקווה שאת אפ'חד... מברכת את כולם בסוף שבוע נעים ומהנה

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב חברים יקרים../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

שלום לכולם,
בין לבין, בין מצב שינה למצב ערנות חלמתי שאני פותחת את הפורום ויש בו 1000 הודעות ואני נבוכה ומבולבלת רצה בין ההודעות, ומגלה שאין לי משקפיים, מושיטה את היד לוקחת את המשקפים באה למחשב, הנה אני כותבת לכם. שיהיה לנו סוף שבוע נעים נעים והרבה הודעות נעימות וטובות. יעלי

emmy5

New member
בוקר טוב ויפה לכולכם../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

offe

New member
מפקד אוכלוסין ../images/Emo6.gif

בוקר משגע, הנה אני כבר כבר בחוץ, הולכת לטייל עם חברה, אך אוטומטית פותחת המחשב, לא יכולה לעזוב את הבית בלי לראות את הברכות שלכם לבוקר. יש, דחו לי את החזרה של יום שישי הבא ואני פנויה למפגש. אז לכו וטיילו ברחבי ישראל, נצלו את המנייאקית השמשית
, הרי עוד מעט בכלל לא יהיה נעים להלך תחתיה. ביי
חיבוקי offe

redredole

New member
בוקר טוב לכולם וליעל ../images/Emo168.gif

שבקשה ממני את השיר 500 miles בביצוע פיטר פול ומרי

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר טוב לכווולם ../images/Emo6.gif

שיהיה לכם סוף שבוע מהנה. לרדרד תודה מיוחדת על השירים ובמיוחד על השיר היפה הזה שאני מאזינה לו עכשיו
הספקתי כבר להיות בקופ"ח - כן, גם לשם אני הולכת לפעמים
חזרתי להציץ, להסניף ולקרוא את הודעות הבקר המרנינות ושוב יוצאת עם מרץ מחודש לסיורים ... להתראות בפורום והעיקר במפגש
שלכם

בוקר טוף של שישי שימשי ../images/Emo42.gif

אני מ3י3ה לכם בין הסירים, המחבתות והתנור... קשה קשה........
סופשבוע נעים לכולם

נֵנָה

New member
חונושקה, החזיקי מעמד. העיקר שתהיה

לכם שבת של כיף ושהאוכל יצא מוצלח וטעים. ספרי לנו אחורי זה, מה בישלת ואולי גם מתכונים ...

maxima

New member
צהריים טובים...הסתמו הבישולים....

הוכלת לקרוא קצת הספר המסכן והמוזנח....

emmy5

New member
מחשב זה מין נקבה או זכר?

A language teacher was explaining to her class that in French, nouns, unlike in English, are grammatically designated masculine or feminine. "House" = "La Maison" "Pencil" = Le Crayon" One puzzled student asked "What gender is a computer?" The teacher didn't know and it wasn't in her French dictionary so for fun she split the class into two groups, appropriately enough, by gender, and asked them to decide. Both groups were required to give four reasons for their decision. The men's group decided it should be feminine because a.. no one but the creator understands their internal logic b.. the native language they use to communicate with other computers is incomprehensible to anyone else c.. even the smallest mistakes are stored in long term memory for possible later review .. as soon as you make a commitment to one, you find yourself spending half your salary on accessories for it. The women's group, however, concluded that computers were masculine - "Le computer" a.. in order to do anything with them you have to turn them on b.. they have a lot of data but still cant think for themselves .. they are supposed to help you solve problems, but half the time they ARE the problem d.. as soon as you commit to one, you realise that if you had waited a little longer, you could have got a far better model The women won !!

ora11

New member
שבת שלום לכם חברים../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

היה לי שבוע עמוס והנה אני שוב איתכם
ןשבת שלווה .

offe

New member
נקבה ../images/Emo68.gif או זכר ../images/Emo150.gif

המחשב הוא נקבה וגם זכר היא גם יולדת וגם עקר, יוצר אומנות, מזיקה לתמימים אוצרת בחובה תחביבים מקסימים. יוצר קשרים חברתיים ועסקיים מתרגשת עמנו בכל הרבדים. למוזיקה שמימית דרכה מאזינה מקריא לי סיפורים לפני השינה. צופה בתמונות נופים מרהיבים משחקת איתו מיטב משחקים. הוא לי חבר בשעות בדידות היא לי חברה בשעות גלמודות, הוא לי ידיד בשעות ריקות היא לי ידידה בשעות עצובות. אז מי שאל נקבה או זכר זה ברור כשמש במדבר, גם זה וגם זה וזה לא חשוב העיקר שאנו מחוברים לו שוב ושוב. "לכה דודי לקראת כלה פני שבת נקבלה"
חיבוקי מנורה כולנו געגעים אליך. offe

emmy5

New member
SHABATH SHALOM!!!../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif

FRIRNDSHIP DAY" לכל אחד אני שולחת מתנה ליום המברות הבינלאומי ..יכול להיות שקורים לזה אחרת ...באהבה מאממי

bimbo.

New member
אופי יקרה, אין מלים!../images/Emo24.gif

את כותבת מקסים
אני מאוד שמחה שהצלחת להשתחרר ליום ששי הבא. (זה נשמע כמו בצבא)

למעלה