בוקר טוב

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

האם אתם חושבים שהפורום הוא מקום הנכון למפרסמים? אני אינני חושבת כך. לא לשם כך פועל הפורום. אין לי חשק להכנס לפורום ולמצוא שם מודעה באורך הגלות (מגילת אסתר השפיעה?) על איך לעשות כסף קל ועוד שטויות מסוג זה. מי שהכניס את הכתבה סיפר סיפור כלכלי ארוך. שייכנס למדורי הכלכלה בעתונות ויספר את זה שם. בשביל זה ישנם לוחות מודעות ועמודי פרסום. אבל זה כמובן עולה כסף
!!!!!!! יעלי, ביקשו ממך רשות להכניס את המודעה הזו?

dani 123

New member
בוקר טוב לכולם

בימבו לא צריך לקרוא את כל הכתבות שאנשים מכניסים לאחר המשפט הראשון או השני רואים שזה פרסום => אזי סוגרים

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום חברים ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

שבת שלום כולם,
קראתי בעיון את דבריכם ואני רוצה לומר לכם ולבימבו שהקרציות היא חלק בלתי נפרד מהפרסום. עובדה שאתמול זה פורסם, כשראיתי העלמתי אותו, והנה שוב לאחר חצות הוא שוב פרסם כאן, כשאני בכלל הייתי במקום אחר. לא תמיד אני פה כדי למחוק, הרי אינני בפורום 24 שעת ביממה, לכן אני מנצלת את ההזדמנות ומבקשת "אנא אל תשתרשרו אל הפרסום" ברגע שאכנס אוכל למחוק אותו, כפי שעשיתי הבוקר ושלום על ישראל. מדובר לא רק בפרסום אלא גם ב"טרולים" אלה אנשים שנכנסים כדי לעורר מהומות, וכבר מצאו שהמלחמה באנשים מבחוץ שבאים "לעשות שמח" זה רק בשתיקה ובהתעלמות. כתבתי יותר מדי?
יעלי

maxima

New member
בוקר טוב ושבת שלום כולם.....בימבו

כשמישהו רוצה לפרסם הוא לא שואל רשות פשוט נכנס ומפרסם ואנו יכולים לקרוא או לא לקרוא ולמנהלת יש אפשרות למחוק אם היא רוצה. יש לנו שבת גשומה ואפורה....
מה שאני לא כל כך אוהבת לכולם יום ניפלא

misu007

New member
מסקנות דברי ימי התיבה../images/Emo124.gif

אל תשפוט אחרים נסה להבין אותם אהבת עצמך מעודדת את אהבת הסביבה אליך טוב לב אינה חולשה נדיבות אינה טיפשות סלחנות היא גדלות נפש אנרגיה שלילית היא מגיפה חברתית חשיבה חיובית מחזקת את הגוף שמירת טינה מחלישה את הנפש

bimbo.

New member
../images/Emo124.gif הלו הלו ../images/Emo124.gif

מישהו יודע מה עם מנורה? היא חסרה כאן מאוד!!!

ora11

New member
בוהוריים טובים ושבת שלום../images/Emo99.gif

מישו איזה דברי חוכמה אמיתיים תודה החכמתי.

bimbo.

New member
מישו, זה מאוד חכם. הלוואי ואנשים

היו מפנימים את הדברים האלה ונוהגים לפיהם

בוקר טוב חברים ../images/Emo24.gif

אתמול בילינו עם חברים במשחק רמי עד 2 לפנות בוקר.. והיום קשה קשה קשה היה לקום...אנחנו משחקים רק פעם בחודש- אחרת השבתות בבוקר הרוסות, אין כוח לצאת לטיולים... וזה ממש לא כיף לעבור את השבת בעייפות, פעם בחודש זה בסדר, מה עוד שהם חברים שלנו (5 זוגות) כבר יותר מ-38 שנים! עברנו יחד נישואים בגיל צעיר, גידול ילדים, חתונות של הילדים ולידת נכדים, וגם אם אנחנו לא נפגשים כמה חודשים - החום והאהבה שבינינו נשמרים, וזה לא שהחיים אצל כולם התנהלו על מי מנוחות, עברנו ביחד שמחות וגם טרגדיות וצרות לא מעטות, אבל עברנו ב-י-ח-ד!!! וזה מנחם ומעודד לדעת שבטוח וברע נמצאים איתנו חברים שבת שלום לכולם

וקטע שמצאתי ברשת ואהבתי נורא...

כשחשבת שאני לא מסתכל...
כשחשבת שאני לא מסתכל ראיתי אותך תולה את הציור הראשון שלי על המקרר, ומיד רציתי לצייר עוד אחד.... כשחשבת שאני לא מסתכל, ראיתי אותך מאכילה חתול רחוב ולמדתי שטוב להיות חביב לבעלי חיים... כשחשבת שאני לא מסתכל, ראיתי אותך מכינה את העוגה האהובה עלי ולמדתי שדברים קטנים יכולים להיות דברים מיוחדים בחיים.... כשחשבת שאני לא מסתכל, ראיתי אותך מכינה ארוחה לידיד חולה ולמדתי שעלינו לעזור אלה לאלה... כשחשבת שאני לא מסתכל ראיתי אותך מקדישה מזמנך ומכספך כדי לעזור לאנשים חסרי כל ולמדתי שאלה שיש להם צריכים לתת לאלה שאין להם... כשחשבת שאני לא מסתכל חשתי בך מעניקה לי נשיקת לילה טוב וחשתי אהוב ובטוח... כשחשבת שאני לא מסתכל ראיתי אותך מטפחת את ביתנו ואת תושביו ולמדתי שעלינו לשמור על מה שניתן לנו... כשחשבת שאני לא מסתכל ראיתי אותך מתמודדת עם תחומי האחריות שלך גם כאשר חשת שלא בטוב ולמדתי שיהיה עלי להיות אחראי כשאגדל.... כשחשבת שאני לא מסתכל ראיתי דמעות זולגות מעיניך ולמדתי שלפעמים דברים כואבים ושמותר לבכות...... כשחשבת שאני לא מסתכל ראיתי שאכפת לך ורציתי להיות כל שאוכל להיות.... כשחשבת שאני לא מסתכל למדתי את רוב שיעורי החיים שעלי ללמוד כדי להיות אדם טוב ומועיל כשאגדל... כשחשבת שאני לא מסתכל הבטתי בך ורציתי לומר: "תודה על כל הדברים שראיתי כשחשבת שאני לא מסתכל"......

emmy5

New member
חונה,מאוד נכון ויפה ...

כשיש דוגמה טובה ....אני רואה את הקטנה שלנו ,שהיום היא שנה וחצי ...היא לומדת כל מה שאנחנו אומרים ....

yaely2

New member
מנהל
שלום לכולם. תודה לכם שהחכמתם אותי

שלום יקרים,
דעו לכם שהדפסתי את כל מה שכתבתם רדרדול, מישו וחונה לרגע. שמתי ליד המיטה. בלילה בלילה לפני שאני ארדם בטח חוכמה או שניים יכנסו לי לראש. זה כל כך יפה כל נכון וכל כך מלמד, שפשוט חבל לתת לזה לעבור ככה. לכולכם שבאמת באמת לא צריך מאורע מיוחד כדי להודות לכם על הנסיון והחוכמה שאני צוברת בזכות כולם.
יעלי

נֵנָה

New member
אממי'לה ../images/Emo24.gif אני מתגעגעת אליכם

וחושבת עליכם המון ... לא יכולה לפרט עכשיו, אבל לאחרונה אני מאד עסוקה, כל יום צץ משהו אחר שיש לטפל בו ... עד שסוף סוף הגעתי, התנתק לי פתאום האינטרנט באמצע ולא יכולתי התחבר עד עכשיו... לא יודעת איך הסתדרתי כשעבדתי, אבל עכשיו יש לי פחות זמן מאשר קודם
האמת היא, שהזנחתי דברים רבים בזמן שעבדתי, דברים שקשורים בחומר ובעיקר בנפש. אמנם כיום אני עסוקה יותר, אבל בעיסוקים שגורמים לי הנאה, כמו ליצור קשר עם חברות שמזמן לא פגשתי, בצבירת עושר רוחני שכל כך חסר לי בשנים האחרונות, הרצאות, סדנאות, והכי הכי מכולם מעשירים אותי אתם יקרים
רדרד, חונה ומישו, אהבתי את מה שהבאתם. אתם מעלים חיוך על שפתי ומשרים נועם בלבי
אוהבת וקוראת בצמא כל מילה שלכם ונהנית מכל רגע
שמחה ומצפה בקוצר רוח ליום ששי, כדי לפגוש את כל מי שיגיע
שלכם

למעלה