בוקר טוב

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

כלכך מאוחר ואתם עוד ישנים?

misu0071

New member
בוקר טוב bimbo וכל הפורום פאזי../images/Emo35.gif

פאזי הלילה חזרתי וראיתי את הזמנתה רב תודות אבל ראיתי אותה באיחור בהזדמנות אחרת ? הבדיחה היתה טובה אבל יש המון כאלו באתר הרומני, אני גם קראתי מה שזיגי zigd כתב לך כתשובה לזיקנה, אני מקבל את המלצתו ואני בראש אחד איתו, תמשיכו לכתוב דברים טובים שבוע טוב לכל אנשי הפורום

misu0071

New member
אממי את עדיין ישנה ?בוקר טוב../images/Emo141.gif

חזרנו מתל אביב בילינו יפה בחברת בני דודים וגם היינו בברית מילה באולם בפרק הירקון לא זוכר את השם אבל מאד יפה יום טוב

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ושבוע טוב למקדימים../images/Emo47.gif

שלום למקדימים בימבו ומישו ולכל הגולשים שייכנסו - הידד. היום אני בלי אוויר, לאחר שצעדתי בשולי העיר, הפעם ללא אופניים, הלכתי ברגליים. המתנה חיכתה לי בסוף, חייכתי מחוף לחוף כשראיתי את ההודעות. עם טיולים והנאות נמשיך כך תמיד וננצל את הזמן נכתוב כאן בעתיד ולא נזוז מכאן

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם ,מישו ,בימבו וכולם

איזה בוקר נהדר לראות את החברים שלי ...בתקווה שכולם גם יהיו היום כאן .. מישו חבר יקר , יש מישהו שמחפש אותי בפורום ... שם לב שאני עוד ישנה ..... בימבו יקרה ,בוקר טוב ..את חסרה לנו .מאז שאת לא מאירה אותנו ,אנחנו ממשיכים לישון .. כל השבוע הרגשתי לא טוב והפורום שלנו קר ועצוב ..תפוז עשה שביתה ..הדלת בכניסה קצת חורקת...אז אולי היום יהיה לנו יותר חם עם
יום נעים לכולם . מתגעגת לימים שכולם היו כאן ,סבאאורי ניהל את התערוכות ..מנורה , אורה ..רדרדאולה היה מביא לנו איזה שיר אהוב...דני היה מביא את השעורים לאנגלית ,יעלי היתה מסבירה לנו קצת חוכמה ...חונה שהיתה מציצה אצלנו ..ליידי סנו עם השמיחה הסגולה ...מקסימה שהיא באמת מקסימה .. כולנו הרגשנו בני עשרים,אפילו שהפלוסים רקדו עתנו ..אופינקה גם מקסימה ..לא יוצאת מהבית בלי להשיר הודעה לאן פניה ....בטח שכחתי מישהו ...אני עוד חוזרת ...הולכת בין הפורומים להציץ ..טוב אני רומניה ...אני אסחוב משהו מי שם ..חה חה חה

emmy5

New member
פזי זיגי תודה על דברים היפים

פזי תודה שאתה שומר על החדר ,תודה על הדברים היפים , עם השירי החג אנחנו חוגגים כל הזמן..תודה הפועל חיפה עלתה ליגה ...עכשיו יהיה לנו דרבי וכולם נגדי ..כל המשפחה מכבי רק אני והבת שעוזרת לי ...."הפועל חיפה " שיהיה לכולנו יום יפה ומהנה!!!!!

emmy5

New member
ספור השבוע ...../images/Emo172.gif

ספור לשבועות האיש החכם והסוחרים Listen to the Story יום אחד יצאה אניה לים הגדול. האנשים באניה היו סוחרים (merchants). הם נסעו לארץ רחוקה. לסוחרים היו: בדים, שטיחים (carpets) אבנים טובות, זהב, בגדים ואוכל. בערב היו האנשים יושבים, מדברים ומספרים ספורים. כל סוחר סיפר על הסחורה (merchandise) שלו. כל סוחר אמר: רואים אתם את הסחורה שלי? הסחורה שלי טובה יותר מכל הסחורות באניה. רק איש אחד ישב בפינה (corner) ולא דבר, לא סיפר ספורים, ישב וקרא. ראו האנשים שהאיש לא מדבר ולא מספר ספורים ושאלו אותו: "למה אתה לא מספר לנו על הסחורה שלך? איפה הסחורה שלך?" חשב האיש: "מה אומר לסוחרים?" האיש היה חכם גדול. חשב ואמר: "יש לי סחורה נפלאה ! (wonderful), סחורה טובה יותר (better) מהסחורה שלכם, אבל החבאתי (hid) אותה". אמר סוחר אחד: "אנחנו נמצא את הסחורה שלך!" חפשו (searched) הסוחרים בכל האניה ולא מצאו את הסחורה של החכם. צחקו ואמרו: "אין לך סחורה. אין לך דבר!" החכם לא ענה. יום אחד באה אניה של שודדים (pirates) השודדים קפצו לאניה של הסוחרים. הם לקחו את כל הסחורה וברחו. הסוחרים צעקו ובכו (cried). אין להם כסף! אין להם סחורה! אין להם אוכל ובגדים! אחרי ימים אחדים, האניה של הסוחרים הגיעה לארץ הרחוקה. הסוחרים לא ידעו מה יהיה. הסוחרים היו עצובים, (sad) אבל החכם הלך בשקט לבית הכנסת שם למד תורה. היהודים בבית הכנסת ראו שהאיש חכם מאוד. הם בקשו (asked) אותו שיהיה הרב שלהם. אמר החכם "טוב, אבל אני רוצה שתעזרו לסוחרים, ששודדים לקחו את הסחורה שלהם ואין להם כסף, אוכל, ובגדים". אמרו היהודים: "טוב, זאת מצווה גדולה". הלכו הרב והיהודים אל הסוחרים. אמר הרב אל הסוחרים: "עכשיו רואים אתם את הסחורה שלי. התורה שלמדתי היא הסחורה שלי. החבאתי אותה בראש שלי ואיש לא יכול לקחת אותה. התורה היא שנתנה לי כבוד, אוכל ובגדים." "טובה תורה מכל סחורה!" http://www.bus.ualberta.ca/yreshef/pesach/shavustoryheb.html

pazi66

New member
אממי, סליחה ותודה, איך יכולתי לחשוב

ששכחת אותי ? את שמחה ש"הפועל חיפה" בליגה על, אני עצוב ש"הפועל כפר-סבא" נכשלו יום קסום לך ונקווה שהיום יופיעו בפורום עוד כמה חברים חוץ ממני ויעלי

emmy5

New member
יעלוש כמה שאני מקנה בך...

הלכת ברגל ואני יושבת על הכיסא..פויה אממי...גם אני הלכתי קצת ...כמו קלפטה ..בין השכנים ...והבאתי ספור ..אז עכשיו תורך ...וממני חייבת ללכת קצת, אולי לשפוך את הזבל ...חה חה חה..

pazi66

New member
בוקר טוב, אותי שכחת כרגיל../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

נֵנָה

New member
אני אתך פזי ../images/Emo140.gif חייך והמשך ../images/Emo8.gif

מעלית או יותר נכון "מורידית" אקספרס

pazi66

New member
תודה ננה, זה מה שמחזיק אתי בחיים

ונותן לי כח להמשיך מה היתי עושה בלעדיך ?

pazi66

New member
בוקר טוב יעקב, שבוע טוב לך../images/Emo24.gif

מה שלומך ידידי, איך מצב הרוח ? תאמין או לו אני חושב עליך יום יום ומקווה שהכל הולך ומשתפר אצלך הנה בשבילך בדיחה ואני מצפה לראות חיוך על פניך: אתר הנפט הגדול בעולם בנבדה-טקסס התפוצץ ועלה באש. כל העולם עוקב אחר הניסונות לכבות את הדליקה. שפכו קצף, אבנים, חול, מיים עם הליקופטרים והשריפה עדיין בעיצומה. אחד המהנדסים של החברה סיפר כי יש אחד בשם כהן דוד, ישראלי שגר בהרים מעושן ומסטול מבוקר עד ערב רק הוא יוכל לכבות את השריפה מיד הזניקו הליקופטר לדוד שלנו. מצאו אותו יושב ומעשן ג'ויינט מסטול לגמרי. דוד! יש שריפה בא מהר! תעזור לנו! "100 אלף דולר מזומן! - אין בעיה תקבל! רק בא מיד! עלה להליקופטר! "מה פתאם! אני בא עם הצוות שלי והטנדר שלי. הטנדר = וויליס מודל 66 (6 יושבים 6 דוחפים) דפוק ומצוקמק. לא מהר עלה להליקופטר! בלי הטנדר אני לא בא!. הוא ולוקח 4 מטפים (מקל מטאטא+גומי גדול בקצה) ועם 3 הכושים שלו, דוחפים את הטנדר ומניעים. לאחר שעתיים הוא מגיע למקום. כל רשתות הטלויזיות העולמיות מצלמות את הארוע. הטנדר נעצר בפיסגת ההר ודוד צופה על מוקד האש. לפתע הטנדר מזנק לכיוון האש, יורד במדרון. כולם היו בטוחים שהוא יעצור לפני מוקד האש אבל דוד שלנו גבר ממשיך עד מרכז הלהבות. דוד והכושים קופצים מהטנדר וחובטים עם המטפים ותוך שניות ספורות האש כבתה. דוד והכושים שרופים לגמרי מובהלים לבית החולים המקומי. כעבור יומיים מגיע לבית החולים מנכ"ל חברת הנפט ואומר לדוד שכולו חבוש תחבושות מכף רגל ועד ראש (כמו מומיה) מר כהן! אנו מודים לך וכמובטח קח לך 100 אלף דולר + בונוס 100 אלף דולרים נוספים על אומץ הלב והמהירות בה כביתה את האש. ...תודה ..תודה... בקול חלש עונה דוד. המנכ"ל :" אמור לי מר כהן, מה תעשה עכשיו עם כל הרבה כסף?..... דוד משיב בקול צרוד :" דבר ראשון אני מתקן את הברקסים בטנדר................................... מקווה שעכשיו תתחיל את היום בחיוך

נֵנָה

New member
../images/Emo6.gif זה מה שנקרא להתחיל האת הבקר

עם חיוך חחחחחחח
וכי שגם אתם תתחילו את הבקר במצברוח טוף עם המונמון פירוגים, חיבוקים וחיוכים
שולחת לכם ברכת
בקר טוב
בצרוף אהבתי
בחיבה עמוווווקה ועם כל ה

jacobf2

New member
pazi,אכן הצלחת לעלות חיוך....

על שפתי בעקבות הבדיחה ששלחת. יפה ותודה שאתה חושב עלי.אתה שואל מה מצב רוחי?אז איך אומרים, יכול להיות יותר טוב.הדכאון ממנו אני סובל והיה בתקופה האחרונה חבוי פרץ אצלי במלוא עוזו. נקוה לטוב.

emmy5

New member
יעקובי ,בוקר טוב ...אתה לא אולך?

הבן שלי קנה לו כיסא שעושה מסגים ..כייף לבודדים חבל ...

למעלה