בוקר טוב

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

אני מקווה שבכל זאת מותר לי לברך בבוקר טוב את חברי הפורום, למרות הצעתו של ויקי והסכמתה של יעלי. ובכן, אני מברכת את כולנו בבוקר טוב ויום שקט ורגוע. אני מסכימה שיש ליצוק יותר תוכן כללי, מעבר לתוכן האישי, ולדעתי יש לשלב את שתי המגמות יחד, ולא לוותר על אף אחת מהן. העניין האישי חשוב כאן מאוד, כי כולנו רואים בכולם חברים ורוצים לשתף בשמחות (וגם בצרות, לא עלינו). עם זאת, יש חיים ועניין בנושאים שונים, ואשמח מאוד לקרוא ולהשתתף.

bimbo.

New member
יעלי ../images/Emo52.gif. היתה אי הבנה בנקרא

ואני מוחקת את המלים "הסכמתה של יעלי"

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב חברים יום שלווה ונחת../images/Emo96.gif

בוקר טוב חברים כולם, כולם
לכל אלה ששלחו מסרים להחלמת מצב עיניי והצעות לשיפור המצב,
אכן יש לי דלקת ואני מקווה שהעיקצוץ בעיניים יעבור לי עד שבת. חייבת לציין משהו, כולנו פחות או יותר בני אותו גיל. במשך השנים כל אחד צבר את נסיונו וחווה את חוויותיו, נכון כל גיל חווה את זה אבל אנחנו חווינו הרבה ולכן אנחנו שונים הרבה. אני מבקשת, כל מי שכותב (כולל אני) שיכתוב בשם עצמו, אם אני אכתוב "אנחנו בני השישים אוהבים ללמוד" זה יהיה נכון רק לגביי. לכן עד שלא עשינו סקר של לפחות אלף בני שישים פחות או יותר, אנחנו צריכים לכתוב בלשון אני בטוח שיש מקרים שאפשר לומר בביטחון אנחנו, אבל עדיף לא להסתבך ולומר "אני" יום טוב לכולנו

bimbo.

New member
יעלי, כנראה פיספסתי משהו בקשר

לעינייך. אני מצטערת שיש לך דלקת. עיניים הן אחד האברים שהדלקת מציקה בהם במיוחד. החלמה מהירה, מקווה שעוד לפני שבת.

yaely12

New member
לבימבו המון../images/Emo51.gifמצב העין הוטב../images/Emo11.gif

emmy5

New member
בוקר טוב , בימבו יעלי פזי כולם...

בוקר טוב לכל הבאים הבוקר לפורום שלנו ... אני מצטרפת לשתית קפה ..חם ורייחני ..שיעלי הכינה לנו ...בימבו פתחה לי את הדלת אבל עד שאכנס ,תמיד מצטרפים עוד כמה ... נא לא לגמור את כל הקפה .
..אני כרגיל יום חמישי ,לא יושנת אבל באמת עוד לא עשיתי לי כוס קפה ...מאחלת לכולם יום נעים ,מקסים .נפלא ומהנה ...יש עוד כמה מילים ...שהיתי רוצה לברך אותכם בבוקר זה ..שכולנו נפגש כאן בפורום ,שאף אחד לא יחסר ..אוהבת את כולכם ...אממי
,

בוקר טוב לכל ידידי לחדר../images/Emo23.gif

בוקר טוב!! ושוב אנו מסיימים עוד שבוע, מתי המזג האויר יתיצב.גורם רק לבעיות,כל העליות והירידות של מזג האויר, רציתי לדעת אם מי שהוא סובל במקרה מבעית: מנאייר? זה אומר.תופים באוזן,סחרחורות,בחילות,והקאות. מי שסובל מכך (מקווה מאד שלא) אנא אבקש עוד פרטים. זו הרגשה ממש לא נעימה. שתהיה לכם שבת שלום ומבורכת ושקטה. דנה.....

emmy5

New member
דבי היחיד , בוקר טוב עם ../images/Emo79.gif../images/Emo24.gif

משמגיע אלינו מתחיל להרגיש מצויין,מוזיקה שקטה ,צחוק ורגיע ..ואת כמו חדשה ...

bimbo.

New member
אמי יקירתי, כשאני קמה בבוקר,

עין אחת פקוחה והשניה עוד עצומה. אני מכינה מהר ספל קפה, כדי שאוכל לפתוח את העין השניה(-1 לדבי, מצטערת שאת מרגישה כך. מאחלת לך בריאות טובה|פרח)

emmy5

New member
במקרה שלי היום,זה היה מקרה מיוחד

הלכתי מאוחר לישון ,קמתי מאוד מוקדם וגם מאוד סכרנית מה קורה בפורום ...בלי קפה?בושה ...אבל תאמיני לי ..אני אפצה את עצמי.. היום..

מנורה

New member
בוקר טוב חברים יקרים../images/Emo140.gif

מצטרפת לקפה של אמי עם נשאר וברכות מכל ה
לויקי ליום הולדתו
עוד חבר שחוגג ביוני אני אישית מקבלת בברכה את הרעיון שלו לכתוב לפי נושאים היות והתאורים הנהדרים על טיולים(אופי) פגישה מיקרית מענינת (כמו שלך יעלי עם ויקי) תאור של ספר ועוד כל מיני חוויות נעלמים בתוך מאמרים, בדיחות ושאר אירועים וזה ממש חבל כי באמת לי אישית אין זמן כח ורצון לשבת ולקרוא חומר כאורך הגלות. לפי נושאים אני אכנס למה שמענין אותי ושם אשתתף. מצטרפת בחום לדברי יעליכתבו את דעתכם האישית בלבד. רפואה שלמה יעלי

offe

New member
בוקר שאני מאוד עייפה בו ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo6.gif:-

עדיין עייפה מהטיול של אמש. לי אישית כבר אין חשק להיכנס לכל הדיונים מה טוב, מה לא טוב, אם יש 20 אנשים, ישנן עשרים דעות וזה לא יעזור כל הדיונים המתמשכים, ללא מוצא, ממילא כל אחד יעשה כעולה על רוחו. זה אופייני לא רק לגילנו אלא לכל גיל שבו אמנם אנשים בידידות אולם אף אחד לא מוותר, לא כולם רוצים ללכת בתלם, כל אחד רוצה להביא כל מה שבוער לא ברגע זה וסליחה שאני אומרת, בלי להתחשב שלמעשה בזמן זה "גוזל" את זמנו של השני, אולם גם זה יכול להיות לא נכון כי כל אחד אוהב נושאים אחרים. יש אחד שאוהב שירים יש אחד שאוהב סיפורים על הנכדים לפרטי פרטים יש אחד שאוהב מחלות יש אחד שאוהב טיולים וכו' וכו' וכו' איך אמר לי בני הצעיר ואנו יכולים גם ללמוד מהצעירים, כמו שויק מנסה ללמד אותנו: אמא, את חיה ליד חייך לא את חייך, כי הוא חש שאני מבזבזת המון זמן על דברים שוליים, טפלים ולא מתרכזת בעיקר, אין טעם להתווכח על זה, כי אני הבנתי אותו טוב מאוד, וטיפין טיפין מתחילה לנהוג כדבריו. לאינטלגנציה אין גיל - גם לצעירים יש מה לומר, למרות שהם חושבים כי העולם שייך אך ורק להם, אולם לעתים הם מתחשבים גם בדור הבוגרבגלל פרי הניסיון שלנו. לצערנו ההודעות הן עם נושא ורק אם פותחים אותן רואים ממש במה מדובר, לכן אפילו לעתים ההקשה על המקלדת לפתיחה גוזלת זמן. אין דרך קסומה אחרת לדעת מה תוכן ההודעה. למרות הכל, אעפ"י שלעיתים מתחשק לי לנטוש, בכל זאת ידידות לא נוטשים כל כך מהר. לעתים אני קוראת מבין השורות שמץ של התנגדות, לגיטימי, אולם מעייף. איך אמרתי פעם, אפשר לכתוב ספר על הנושא. בכל אופן - יעלי החלמה. ולכולם המשך יום נעים. אוף האייקונים מתעקשים לא לעלות. offr

yaely12

New member
אדם נמדד גם ביכולתו להתווכח../images/Emo14.gif

לאפי שלום,וגם לכולם כמובן,
ראשית אני שמחה שהיה לך כיף אתמול ונהניתי מהשיר שכתבת אודות הטיול. נהניתי עוד יותר לקרוא דברי טעם שכתבת הבוקר. את צודקת גם לי היו הפתעות לכאן ולכאן ככשפתחתי הודעות וגיליתי וווואו זה ממש לא מה שחשבתי. שני הארות לי לעניין. א. וויכוח שהוא לשם ליבון בעיות בחיים הוא לדעתי וויכוח מפרה. אם התכוונת לנושא השרשורים לא היה בכלל ויכוח אלא הבעת דעה. ראיתי שכל אחד אומר את דעתו ואני מברכת על כך. חברה תרבותית היא חברה שכל אחד אומר את דעתובשם עצמו.כך היה גם פה. יעלי

emmy5

New member
אופי יקירתי ,כתבת על הטיול..אני ..

אני מאוד נהניתי ..היתי לפני כמה שנים במקומות האלה ..מקסים ..אז נכנסתי לאינטרנת וחיפסתי חומר או תמונה על המקומות ההם .. כשאת כותבת משהו ,את נותנת גם עבודה נעימה לאחרים ,לפחות לי.. ויקוח זה בריא ..לא לסגור הדלת וללכת למקום אחר ..חוץ מזה כנראה אתם נהנים גם ממסרים ..ומי יודע למה ברכו חלק מהחברים ? פורום זה לא יומן ..לקום בבוקר ,לומר בוקר טוב ..ולסגור דלת עד הערב להגיד לילה טוב ...את משתפת אותנו עם חומר שנותן לנו הרבה לחשוב .. מעניין מה מפריע לכל אחד ,אבל הם לא מאיזים לפתוח פה ..אני אוהבת אותכם ..אחרת גם אני עושה אותו הדבר ..הבחור הצעיר ממש מותק ,אני מבקשת סליחתו ...הוא היה ממש צודק על המצב של הפורום בזמן אהרון

emmy5

New member
פורום זה כמו משפחה ,כל אחד חייב

לאומר מה כואב לו ויחד עם זה לשתדל להמתיק את החיים של השני .....ממש לא חושבת שאני עושה רעה .. איך תכירי אותי? זו אמי 5 האמיתית ..דואגת שלכולם יהיה טוב

offe

New member
תמונות וציורים ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

אני פריקית של לראות ציורים, תמונות, דברי אמנות בכלל. מאוד נהנית מה שמביאים, מסניפה את זה. בקשה אחת, אם לא קשה, מאחר ואני משוטטת באינטרנט בטירוף בחיפוש אחר נושאים כאלה, באם אתם מצרפים תמונות חמודות, אנא אנא, כתבו מאיזה אתר מצאתם את זה, כי יש עוד אלפי תמונות בו ואיני רוצה לפספס. ואולי זה גם טוב עבור אחרים.
גדול offe

אופי יקרה, תמונות וציורין ניתן

למצוא ברשת באמצעות מנוע החיפוש של גוגל שצרפתי בקישור. אני מקישה את המילה שמש או עדיף sun באנגלית וגוגל יציע לך מבחר ציורים בנושא השמש. אישית באמצעות חיפוש תמונות ברשת לצרוך להודעות הגעתי לאתרים מאוד מעניינים - מומלץ! בהצלחה

offe

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

תודה היא מילה נפלאה את הנפש בעונג מרווה אם כתבתי משהו מעניין הגבתם בתודה, זה מציין כי התייחסתם ונהניתם
אני איתכם. offe

למעלה