בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo151.gif../images/Emo12.gif../images/Emo196.gif../images/Emo152.gif../images/Emo196.gif

בוקר טוב לכל אוהבי אליסה ועם ישראל אז השבוע אני לא יודעת מה לכתוב,עם כל השביתות שיהיו במערכת החינוך
אני מקווה שביום חמישי ורביעי תהיה שביתה-רק זה
חח שבוע שעבר מאוד נהנתי להנעים את זמנה של יעל
אני מקווה שהיא אהבה את מה שהכנתי לה.. שולחת לה חיבוק
ועוד מעט יש לנטלי יומלדת
מזל טוב נטלי ובואו ספרו אתם תכנונים להיום ולשבוע הקרוב
יום טוב

julie90

New member
צהריים טובים../images/Emo175.gif

אני מקווה שלא תהיה שביתה, מפני שזה מאוד ייפגע בתיכוניסטים ובבגרויות (במיוחד בי"בטניקים). אבל גם אם תהיה, אני בבית ספר פרטי (למזלי) אז לא ייפגע בי
. אין לי מושג מה אני מתכננת לשבוע הזה, אבל יהיה מה שיהיה העיקר שיהיה אחלה
. (בררררר פתאום נורא נורא קר לי, למרות שעכשיו איזה 28 מעלות בחוץ! אני יושבת בסוודר מכנס חם ואפילו גרביים באמצע סתיו ישראלי חמים!
אני מתחרפנת
). שיהיה לכולם שבוע מעולה

גם אני נגד שביתה, גם אני נגד שביתה

אבל יוליה-יש לי מבחן במתמטיקה
חח...
וואו אני רואה שממש קר לך
חח, אבל יוליה-יש לי מבחן במתמטיקה
חח...
וואו אני רואה שממש קר לך
חח

spelling

New member
ערב טוב!!!!!!!../images/Emo41.gif

לגבי השביתות יש לי דעות מחולקות(כי אני חושב ללמוד הוראה באנגלית ) חחחח מצד אחד אסור לפגוע בתלמידים כתוצאה מסכסוך בין המורים לממשלה...במיוחד אלה שעומדים לפני בגרויות! ואסור להרוס תשגרה של בני נוער שגם ככה היה חופש של איזה 200 שנה כל החגים האלה! וכן חברים צריך ללמוד קצת! אבל מצד שני..מורים הם בני אדם..תאמינו או לא הרוב מתגעגעים לעבודה שלהם ולילדים...ואלה אנשים שמרוויחים כל כך קצת כסף..ולא פלא שאין מוטיבציה ללמד או ללמוד בארץ!גם נושאי האלימות והירידה במעמד המורה הגיעו למצב בלתי נסבל פה!לכן צריך כבר עכשיו לטפל בזה ולגמור עם זה לתמיד! אוףףףףףף אני חורש לפסיכומטרי אני זוכר מלא מילים ואז שוכח ואז זוכר שוב מה יהיה????????מזל שזה אמריקאי! ודפקתי לעצמי תכף רגל מאקסטרה אימוניםםםםםםםםםם לכן ני לא הולך טוב.... רק רציתי לומר שוב תודה ליעל על הגמד ענק!וליוליה היה ממש כיף להיות הגמד שלך מקווה שנהנית! ואז זהו אני רעב ביי ביי

julie90

New member
מאוד נהנתי, כפרה../images/Emo23.gif

תודה רבה!!
נ"ב - אל תדאג, אני בטוחה שבזמן המבחן הכל יחזור אלייך, ובמיוחד שזה אמריקאי (לדעתי זה יותר קל משאלות פתוחות). בהצלחה

YaEl 15

New member
לילה טוב.

אז היה יום טוב, בסה"כ. קצת מטיש. אבל זהו.. היום יום ראשון, ולפחות הגמדית שלי, וגליה גם, יודעים מה זה אומר
אז חוץ מבחצי שעה האחרונה, הכל בסדר. אז שביתה ביום רביעי, הא? אני לא יודעת.. הלוואי שהיה החל ממחר.. חח.. יכולנו לעשות מפגש פורום
חח.. סתם. איזה פחד.. לא הייתי באה. או ש.. לא. לא הייתי באה.. היה פעם מפגש? חוץ מהמפגש שנכשל? וואו.. יש לי עבודה ענקית בלשון להגיש, ואין לי כוח. ויש לי גם דברים לסדר.. עם העשרה במשפטים שאני רוצה ללכת אליה. אוףף.. חח.. תעודדו אותי. נבקש מגרג.. טוב. חבל שלא פעיל פה כבר בשעות כאלה. משעמם לי. זה מעצבן שאני יורדת שורות? או.קיי, אני אפסיק. לילה טוב לכולם, ובמיוחד לאדם הענק ולשלי הגמדה
היה כיף !!

תודה יעל..גם לך../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

נחמד לדעת שהאיקון חיבוק|
לא מפחיד אותך
ואמ..היה מפגש-כושל
וזהו
לא היו יותר

YaEl 15

New member
יש עוד מפגש מתוכנן ? חח..

סתם מסוקרנת. לא בטוחה שהייתי באה (לא רוצה שתתעוורו מ"זיו פניי"
) וכמובן -

אני רואה שאנחנו עם אותה הבעיה

יכול להיות שיהיה מפגש-מי יודע
אני לא ..חח ואם יהיה לא נראה לי שאני אוכל לבוא

nimix

New member
למה היה מפגש כושל?

לפי מה שאני קורא, כנראה לא באו הרבה אנשים?

בוא נגיד שהיו יותר סרטים בקולנוע

מאשר אנשים במפגש אני לא הייתי אבל הבנתי בההגדרה המאימה היא מפגש כושל עם פחות מחמישה אנשים-עוזר במשהו

למעלה