Nagini Potter
New member
בוקר טוב!!!../images/Emo152.gif
היי, מה קורה פה??? לא הייתי פה מלא זמן כי המחשב שלי שווק חיים (איך כותבים את זה בכלל?
) פתאום בלי סיבה, ואז מלא זמן לא היה לי אותו (ונמחק כל הזיכרון!
איזה בעסה), ואז הוא חזר אבל לא היה אינטרנט, ואז היו צריכים עוד פעם לתקן..... קיצר: מלא זמן לא יכולתי להתחבר לאינטרנט. וציפיתי שאני אחזור ואראה כמה טופיקים מותחלים, איזה דיון או שניים.... כלום!
אף אחד לא משתתף בטופיקים, ואף אחד אפילו לא מזכיר את הספרים עצמם. מה קורה איתכם? לא יכולים לחיות בלעדיי? אה, ידעתי!
אז יאללה, תתחילו להתעורר!! תדברו על הספרים, זה הספרים שלכם, שאתם אוהבים! *דמעות בעיניים* ובינתיים, נחשו מה? קנו לי עוד ספרים של אנימורפס! אני הייתי עוד יותר בשוק ממכם. (כי אני בטוחה שממש אכפת לכם.... טוב, מי שואל אותכם, אני אספר בכל זאת!) אני ציפיתי שעוד ייקח שנים עד שאמא שלי תזכר להביא לי ספר של אנימורפס, כמו שביקשתי ממנה. ואז היום בצהרים פתאום היא אומרת לי, 'יעל, בואי תראי משהו.' והיא היא מוציאה לי משקית ספר של אנימורפס! עוד לא הספקתי להיות מאושרת, והיא מוציאה לי עוד אחד. ועוד אחד! קנתה לי חמישה ספרים (!), אל תשאלו אותי למה. (ספרים #38-#42) עוד לא הספקתי להסתכל על כולם, וגם אין לי כוח לספר הכל... בינתים אני רק רוצה להגיד - שיש ספר אחד (לא זוכרת איזה מספר) של ג'ייק, שהוא מתעורר יום אחד בבוקר ומגלה פתאום שהוא בן 25 ושכל העולם השתנה והיירקים שולטים בכדור הארץ וכאלה.... מפחיד כזה.... לי זה לא יקרה Nagini Potter "המוח הוא דבר נהדר, הוא מתחיל לעבוד כשאתה מתעורר בבוקר, וממשיך כל הזמן עד שאתה מגיע למשרד/כיתה."
היי, מה קורה פה??? לא הייתי פה מלא זמן כי המחשב שלי שווק חיים (איך כותבים את זה בכלל?