בוקר טוב
TGIF

b4icu

New member
בוקר טוב ../images/Emo168.gif TGIF

שלום הנה, נגמר לו השבוע TGIF = THANKS GOD ITS FRIDAY אתמול, הקטנה בקשה שאביא אותה לביתי להיות קצת ביחד... בדרך, שוחחנו על הסיפור של אתמול בים והפלאפון. היא בקשה: אוף די, אמא כבר נתנה לי מנה רצינית, אל תוסיף משלך. טוב, התחשבתי. נסיתי להגיד לה, שבסה"כ המצב של טלפון בשעה כה מאוחרת, עם קול זר הם לא עניין פשוט ונורא דאגנו. ודאגנו כי אנחנו אוהבים אותה והיא יקרה לנו. בקיצור, הילדה ענתה: אני יודעת (= תחליף נושא, שמענו כבר את הפזמון הזה). כאשר החזרתי אותה, החלפתי מילה עם האקס, והבנתי שהיא רק נסתה להבהיר לה, איך החוסר אחריות שלה הדאיגה אותנו. WOW, ילדות של היום זה לא הילדות של פעם. אני בזמנו, הייתי מקבל מאבי מכות או לפחות עונש על כזה דבר, והייתי מסתובב עם הזנב מקופל שבוע, רק מהפחד שלא יבוא עוד סיבוב של שיחות. לך תדע מה יותר נכון?

b4icu

New member
הקטנה שלי ../images/Emo24.gif

שלום היא התקשרה אתמול שהיא רוצה לבוא לביקור, אחרי שלא התראינו שבוע + ואני כל הזמן מחזר אחריה. סופסוף, ביוזמתה היא, זה בא. ביקור קצר אבל חמוד. היא השתעממה קצת, טעמה מהדובדבנים (שחיכו לה משישי שעבר), עזרה לי לקפל כביסה והביטה בזלזול בחידושים האחרונים: מתיחת פנים למחשב בדמות צג שטוח (LCD) מעוצב והמון שולחן פנוי וגדג'טס חמודים, כמו שעון-תאריך-מדחום יפיפה שקבלתי אתמול. דווקא הגדולה פרגנה יותר. השאלה שנשאלה: אבא, כבר יש אינטרנט?

למעלה