בוקר טוב
- נעים מאוד:

משקולת

New member
בוקר טוב ../images/Emo175.gif- נעים מאוד:

מצטרפת אליכן באופן רשמי, לאחר שגיליתי שלשום את הפורום הזה. אמא לילד בן שבוע וחצי (אני??), מהיום סוליקו איתו. הבעל חזר לעבודה. אמא שלי צריכה להגיע עוד כשעה וחצי לזמן מה, אך אני צופה שהיא יותר תשגע אותי מאשר תעזור... מתה מפחד. באמת. מפחדת מהלוגיסטיקה, מהשהייה הממושכת לבד, מכך שהבכי שלו ישגע אותי, מהכל. אני, שרגילה תמיד לשלוט במצבים, לתכנן מראש, להכין תוכניות חלופיות, מוצאת את עצמי לראשונה בחיי במצב חדש לחלוטין. אני אוהבת את הילד, זה ברור לי. הוא חמוד, יש לו מבט מקסים והוא שלי. אבל, כל זה לא מנע ממני הבוקר מלדלוף (ולשם שינוי לא מהחזה..) ברגע שהבעל יצא מן הבית והלך לעבודה. עדיין אני לא יכולה לצאת איתו החוצה לבד (לא יהיה לי רכב השבוע, ועדיין לא התאפסתי על הלוגיסטיקה עם העגלה- קומה שנייה בלי מעלית וחדר עגלות/אופניים עמוס לעייפה בזבל של השכנים), ואני מניחה שכאצא איתו לטייל קצת, ארגיש יותר טוב. כרגע הרגשות מעורבים, והפחד מחלחל. קראתי משרשורים קודמים כאן שאחרי כמה שבועות המצב משתפר, ואיתו גם ההרגשה. הלוואי!

בלינקה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

נשמע שאת דווקא מאד שולטת, או לפחות מאד יודעת. הבכי הוא עניין לגמרי מוכר וידוע ורגיל ונורמלי. אם זה לא היה מהפחד אז זה היה ממשהו אחר
אם יש בעיית לוגיסטיקה של עגלה, אולי כדאי לארגן מנשא, ואז תוכלי לצאת עם הקטן אפילו להליכה של חצי שעה בחוץ בבוקר או אחה"צ. אפילו לבית קפה שכונתי. זה באמת עושה הבדל.

משקולת

New member
תודה רבה!

בהחלט ננסה לבדוק את האופציה של המנשא. כל אלו הנכרכרים סביב הגוף (דוגמת תינוכיס ודומיו) לא נראים לי כ"כ מתאימים עבורי. אולי אבדוק את הינוקא של שילב. הבעייה היא שרק ב"זמן אמת" אוכל לדעת אם המנשא מתאים לי ולו, ולא אוכל לקחת אותו לחנות להתנסות ו/או להחליף לאחר יום יומיים שימוש.

אמיתמי

New member
בוקר טוב והמון מזל טוב ../images/Emo65.gif

המון שמחה ונחת עם האוצר החדש. שבוע וחצי- בטח כזה קטנצ'יק. הכל טבעי וגם הדליפות. נשמע שגם את מקבלת את זה כך. גם אני גרה בבית עם הרבה מדרגות והתעכבתי לצאת מן הבית. אולי תעזרי באמא שלך ותקחו את העגלה בידיים. אם לבד, אז מורידים את העגלה כשהיא על הגלגלים האחוריים שקרובים לך, ככה מדרגה מדרגה. מצד שני, אם את לא רוצה לצאת איתו כבר, אולי תשאירי אותו עם אמא אפילו לחצי שעה ותרדי להתרענן בחוץ, אחרי הנקה שתדעי שהוא שבע. שוב המון מזל טוב, ויום נעים

daldan

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

זה נכון שהתקופה הראשונה יכולה להיות קשה, וזה נכון שזה גם עובר בשלב מסוים - אבל כשנמצאים בתוך התקופה הזו זה נראה כל כך נצחי. את תראי שבלי לשים לב הדברים מסתדרים לאט לאט, ואת תמצאי את הדרכים שלך להתמודד. ורק שתדעי אנחנו כל השמן כאן בשבילך

ארנט

New member
ברוכה הבאה ומזל טוב

תבכי כמה שאת רוצה וצריכה- זה הכי נורמלי בשבועות הראשונים. מבטיחה לך שהמצב רוח הזה והחששות הרבים מהעניינים הלוגסטיים יעלמו עם הזמן. כשילדתי את הבכור גם גרנו בקומה שנייה בלי מעלית , זוכרת איזו פרוצדורה מסובכת זו. מה שעשינו בסוף זה שבימים שהאוטו היה אצלי השארנו את העגלה בתא המעןן וככה ירדתי איתו על הידיים, הושבתי לרגע בסל קל, פתחתי את העגלה והלכנו לטייל.

נונינקה

New member
ברוכה הבאה.

אני בטוחה שבעוד כמה שבועות את תסגלי לעצמך שגרת חיים ותחזרי לתפוס את המושכות, גם אם לא הכל יהיה תלוי בך והדברים באמת ישתפרו. וזו לא קלישאה. בינתיים תיעזרי במי שאפשר. קחי מאימך את מה שנוח לך. מזל טוב

משקולת

New member
המון תודה על התמיכה והעצות!

היום עבר בצורה טובה במפתיע. אבל זו לא חכמה- לא הייתי לרגע לבד. אני מניחה שעם הזמן נכנס לשגרה, אבל זה לא פשוט. הילד היה ממש רגוע היום וישן הרבה, אבל עכשיו מתחיל לעשות קצת קונצים. אני צופה לילה לבן. בקשר ללופי- שמעתי עליו כבר שתי המלצות חמות. האם ניתן לרכוש אותו בשילב? ואם לא- היכן? תודה רבה לכולכן, מקרב לב!

למעלה